Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Γράφεται ιστορία στη Σπάρτη,αγρότες στο Διοικητήριο Σπάρτης

Γράφεται ιστορία στη Σπάρτη, δεν ξανάγινε αυτό που συνέβη σήμερα με τους αγρότες στη Λακωνία, πάμε για κλείσιμο της εφορείας
17/02/2014
Μεγέθυνση εικόνας
Μετά την  άκαρπη συνάντηση των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου με τον Υπουργό Οικονομικών  Γιάννη Στουρνάρα, οι αγρότες της Λακωνίας συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους όπως και οι υπόλοιπου συνάδελφοί τους σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.


Έτσι τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, όπως είχαν προαναγγείλει οι αγρότες της Λακωνίας, κατέβηκαν με τα τρακτέρ τους και όχι μόνο στο Διοικητήριο της Σπάρτης, σε μια επιβλητική συγκέντρωση όπως θα δείτε και στο παρακάτω video με πλάνα από το ελικόπτερο του APELA.

Στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων, όπως θα δείτε στο παρακάτω video, είναι οι έμποροι και βιοτέχνες της Λακωνίας, οι αυτοκινητιστές, αλλά και οι καθηγητές του νομού. Μάλιστα σήμερα σε ένδειξη συμπαράστασης στους αγρότες τα εμπορικά καταστήματα της Σκάλας παρέμειναν κλειστά

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα, ανεβαίνοντας στο τρακτέρ (σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη βάρκα) είπε πως είναι και αυτή κοντά στους αγρότες και ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση στα προβλήματα τους και για να γίνει αυτό θα πρέπει να συζητηθεί το θέμα από μηδενική βάση.

 Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, οι αγρότες θα καταλάβουν την Δ.Ο.Υ. Σπάρτης και θα την κλείσουν έως νεωτέρας.

Περισσότερα όμως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου