Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Οι «περιπέτειες» του Ολάντ έστειλαν στο νοσοκομείο τη σύντροφό του Βαλερί

Σε νοσοκομείο του Παρισιού νοσηλεύεται η σύντροφος του Γάλλου προέδρου Βαλερί Τριερβελέρ μετά τις αποκαλύψεις για μια φημολογούμενη σχέση του Φρανσουά Ολάντ με μια ηθοποιό, γράφει σήμερα στον ιστότοπό της η γαλλική εφημερίδα «Λε Παριζιέν».



Την Παρασκευή ο πρόεδρος Ολάντ απείλησε να κινηθεί δικαστικά κατά του περιοδικού Closer, το οποίο έκανε την αποκάλυψη σχετικά με τη φερόμενη σχέση του με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, διαμαρτυρόμενος για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Προς το παρόν την πληροφορία αυτή για νοσηλεία της Τριερβελέρ δεν έχει σχολιάσει εκπρόσωπος της γαλλικής προεδρίας, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατή ούτε η επικοινωνία με εκπρόσωπο της συντρόφου του Γάλλου προέδρου.

Η «Λε Παριζιέν» σημειώνει ότι η Τριερβελέρ, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις αυτές για τη φερόμενη σχέση του Ολάντ, διακομίσθηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο, μόλις έμαθε για τον δεσμό.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση και ότι θα πάρει εξιτήριο σε λίγες ημέρες.
Ο Ολάντ και η Τριερβελέρ, δημοσιογράφος του γνωστού περιοδικού Paris Match, δεν έχουν παντρευτεί, αλλά διατηρούν σχέση εδώ και αρκετά χρόνια.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου