Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΗΣΥΧΟΥΣ (Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ)


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΗΣΥΧΟΥΣ (Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ)

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δικτατορίας δήλωσε αυστηρώς "όποιοι χρωστούν πρέπει να πληρώσουν" αγνοώντας βεβαίως λόγω "αμορφωσιάς" το ρητόν Του Σωτήρος ημών των μη Σιωνιστομασσώνων Ιάσων Χριστού "όστις αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω".

Ποίος να πληρώσει ποίον; Θα πληρώσει η Τρ. Κύπρου τις καταθέσεις και τους τόκους που κατάργησε; Ο ίδιος θα πληρώσει και θα επιστρέψει μαζί με την συνομωταξία του τα χρήματα για να κουρευτούν; "Όποιος δεν ντρέπεται ο κόσμος είναι δικός του", ν' ακούαμε τις παροιμίες....

Η Τρ. Κύπρου (συμπεριλαμβάνεται η Λαϊκή) έκλεψε γιατί δεν πληρώνει; Έκλεψε καταργώντας ΥΠΕΡΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ τους μετόχους, τις καταθέσεις, τους τόκους. Είναι ένοχη, είναι εγκληματική, είναι ψεύτρα και συμμαφιόζα με την κυβέρνηση, τα κόμματα, την Βουλή.... ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΝ!!!!

Πως να πληρώσει ο κοσμάκης πρόεδρε της Κυπριακής Δικτατορίας όταν του καταργήσατε αυτά που του χρωστούσε η Κλέφτρα Τρ. Κύπρου. Όταν πληρώσει η Τρ. Κύπρου αυτά που έκλεψε από τον λαόν να πληρώσει και ο λαός αυτά που χρωστάει στην Τρ. Κυπριακής Κλεψιάς!!!!

Εσύ πρόεδρε της Κυπριακής Δικτατορίας και οι συνόμοιοι σου Πολιτικοί πάσης φύσεως θα μας σώσετε από τους Τούρκους; Ρε 'σεις χειρότεροι και Υπεργεννίτσαροι είσαστε, δεν σας ενδιαφέρει που τα μωρά και οι ενήλικες δεν έχουν να φάνε και θα μας πείσετε πως ενδιαφέρεστε για το Κυπριακό Πρόβλημα Διαστημικοί Υπερκροκόδειλοι!!!!

Ποίον δουλεύετε; ε; Και πότε θα ξεκινήσετε να κάνετε συλλήψεις των Αντιδραστικών;

Έχει αποδεικτεί περίτρανα ο λαός δεν έχει πυγμή, αρ.......διά, τιμή και δύναμη. Αν είχε, "Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ", αν είχε η Βουλή, οι κλέφτες, οι απατεώνες στην φυλακή. Αν του πουν του λαού κάνε εμφύλιον θα κάνει, αν του πουν τρούμπα θα τρουμπήξει.

Επειδή ο λαός εξανέκαθεν ήταν δειλός ωσάν ο λαγός "γεννήθηκαν" οι Πολιτικοί.

Δηλ. οι Ελληνοκύπριοι πολιτικοί κλαίνε για τα νοικοκυριά που δεν έχουν να φάνε περισσότερον από τον Έρογλου και τον Ατταττούρκ αν ζούσε;

Καϋμένε κοσμάκη/ψηφοφόρε τι μέλλει να πάθεις!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΥΓΜΗ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου