Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Εξοπλισμοί: Ποιοι θέλουν να ξεχαστεί το σκάνδαλο των δισ.;


Σε πανικό βρίσκεται το πολιτικό σύστημα με αφορμή την καταιγίδα των αποκαλύψεων που επίκειται γύρω από τις μίζες δεκάδων δισ. ευρώ για τους εξοπλισμούς.

Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης φοβούνται ότι το διακομματικό σκάνδαλο μπορεί να βάλει ταφόπλακα στους πολιτικούς τους σχεδιασμούς, καθώς σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες εισαγγελικές πηγές, γαλάζια και πράσινα πολιτικά στελέχη που θήτευσαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας φέρονται να έχουν πάρει μέρος στο πάρτι με τις μίζες, που αγγίζουν αστρονομικά ποσά, πολλών δισ. ευρώ και να έχουν δρομολογηθεί κατηγορίες εναντίον τους.
Η υπόθεση του ΤΤ έρχεται σε μία συγκυρία που μέχρι πρότινος η κοινή γνώμη είχε στραμμένο το ενδιαφέρον της στις μίζες των εξοπλιστικών.
tt12831273213333
Ξαφνικά όλη η υπόθεση χάθηκε από τον αφρό της επικαιρότητας και ως δια μαγείας αρχίσαμε να ασχολούμαστε με κάποια εκατομμύρια ευρώ, με τα οποία είναι ερώτημα αν ζημιώθηκε το ελληνικό δημόσιο, την ίδια ακριβώς στιγμή που οι μίζες δισ. ευρώ επί δεκαετίες πήγαιναν κι έρχονταν.
Κι όμως ο τρόπος με τον οποίον αποσύρθηκε από την ημερήσια διάταξη των ΜΜΕ η σκανδαλάρα των εξοπλισμών, δημιουργεί πολλαπλά ερωτηματικά για το ποιοι θέλουν να μην ασχολούμαστε άλλο με την υπόθεση αυτή και να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο αλλού... 
mizes
Υπάρχει μία εκτίμηση, που θεωρείται ότι έχει βάση και λέει ότι το ίδιο το πολιτικό σύστημα και ειδικότερα τα κόμματα της συγκυβέρνησης, θέλουν  για το επόμενο εξάμηνο να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από υποθέσεις με τις οποίες εμπλέκονται δικά τους γαλαζοπράσινα στελέχη.

Οι εξοπλισμοί είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο και είναι τουλάχιστον ύποπτο το πώς αποσύρθηκε από την σκαλέτα των δελτίων ειδήσεων της διαπλοκής.

Αυτό και μόνο πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις...


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου