Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΒΕΡΙ ΝΕΟΦΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ. ΚΑΤ' Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Ο Αβέρις Νεοφυτής του ΔΗΣΥ είπε πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν όσοι πολίτες της Κύπρου και τόσα σχέδια λύσης του Κυπριακού Προβλήματος.

Δηλαδή πρέπει να υιοθετήσουμε το προτιμητέον του που είναι η εντολή και η διαταγή της Νέας Τάξης Σιωνιστικών Πραγμάτων! Η οποία δεν αναγνωρίζει Εισβολή και Κατοχή μίστερ Αβερί! Αλήθεια το Αβέρωφ υπάρχει περίπτωση να μην είναι ιουδαϊκό όνομα και μάλιστα όχι προφήτου!

Δεν υπάρχουν πολλές διαφορετικές γνώμες για το Κυπριακό, και οπωσδήποτε την πρόταση των Μασσώνων της Κύπρου δεν δέχεται η Μασσωνία της Εισβολής κάταυτις ώστε να συντηρείται η σημερινή κατάσταση μέχρι νεοτέρας εντολής.

Μία είναι η λύση και το έχω χιλιοειπεί, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ΄Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΙΝΩΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ = ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗΣ και αυτομάτως απενεχοποίησε τους Τούρκους Εισβολείς.

Οι Κύπριοι Μασσώνοι θα το παίρνουν πέρα δώθε το πράμα και θα το αποκοιμίζουν μέχρι να μην υπάρχει άλλη λύση παρά η σημερινή εκτός και αν προκύψει κάτι τις άλλον και δη βάσει πολέμου και πάλαι οι Μασσώνοι θα ηγούνται λέγοντας μας διθύραμβους πατριωτικούς οι ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ όπως έκαναν και κάνουν επί δεκαετίες δεκαετιών. Τσίππα εντροπής δεν έχουν επάνω τους και οι Κυπραίοι τους ακολουθούν!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου