Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Χημικά ώρα μηδέν: Δείτε φωτογραφίες την ώρα της φόρτωσης – Εξαφανίστηκαν τα πλοία από τον χάρτη


Μια ολόκληρη επιχείρηση έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες από τον ΟΗΕ με την συνδρομή αρκετών κρατών, προκειμένου να μεταφερθούν και να καταστραφούν τα χημικά όπλα της Συρίας.


Η επιχείρηση έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες και συγκεκριμένα από τις αρχές τις χρονιάς όπου δύο μεταγωγικά πλοία το “ARK Futura” με σημαία Δανίας και το “ΤΑΙΚΟ” με σημαία Νορβηγίας, μετέβηκαν στον Λιμάνι της Λατάκια της Συρίας με σκοπό να φορτωθούν τα χημικά.
Μεταγωγικό ARK Futura
Μεταγωγικό TAIKO
Τα πλοία έφτασαν στο λιμάνι με άκρα μυστικότητα, αφού από τις προηγούμενες ημέρες είχαν κλείσει το σύστημα δορυφορικού εντοπισμού, γνωστό και ως AIS, σαφώς για ευνόητους λόγους, αφού η επιχείρηση, αλλά κυρίως το σημείο που θα γίνει η καταστροφή τους πρέπει να παραμείνει μυστικό.
η τελευταία θέση του ARK Futura ανοιχτά της Κύπρου στις 29-12-2013
Αφού φορτώθηκαν τα δύο πλοία στην συνέχεια έφυγαν με την συνοδεία πλοίων του ΟΗΕ, στην αρχή με κατεύθυνση προς την Κύπρο, ενώ αυτήν την ώρα είναι αγνώστο το που θα γίνει η καταστροφή του φορτίου τους.
η ώρα της φόρτωσης στο Λιμάνι της Λατάκειας
Σύμφωνα με το BBC, το κομβόι θα μεταφέρει στο επικίνδυνο φορτίο στην Ιταλία, όπου θα γίνει μεταφόρτωση στο Αμερικάνικό Motor Vessel “Cape Ray”, το οποίο διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την καταστροφή των χημικών με την μέθοδο της υδρόλυσης.

η ώρα της αναχώρησης του ARK Futura






(οι φωτογραφίες και το βίντεο μας εστάλησαν από το Βασιλικό Ναυτικό της Δανίας)


apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου