Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Μπάσκετ - Λέσβος : Θρήνος στο παρκέ της Νεάπολης!


Σάββατο, 18 Ιαν 2014 23:07   
Basketball_b_grayscaleΣΟΚ στην αθλητική κοινωνία της Λέσβου και συγκεκριμένα στο χώρο του μπάσκετ, με την είδηση του απροσδόκητου χαμού του αθλητή του Παγγεραγωτικού Στρατή Τραντάλη κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας κόντρα στον Παλλεσβιακό.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 35χρονος παίκτης των Γεραγωτών άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγη ώρα κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο από το Κλειστό της Νεάπολης και άπαντες είναι συγκλονισμένοι από την τραγική είδηση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος παίκτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και δύσπνοια στη ροή του παιχνιδιού και γι' αυτό το λόγο κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια μαζί με παράγοντες της ομάδας του, οι οποίοι κάλεσαν ασθενοφόρο, ενώ άνθρωπος από την κερκίδα έσπευσε να παράσχει πρώτες βοήθειες, αφού στο γήπεδο δεν υπήρχε γιατρός. Οι άνδρες του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβαν, του τοποθέτησαν οξυγόνο, ωστόσο η καρδιά του 35χρονου Τραντάλη δεν άντεξε και ο ίδιος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο "Βοστάνειο", βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την αθλητική κοινωνία του νησιού μας.
Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου ανέβαλλε όλη την αγωνιστική δραστηριότητα στα πρωταθλήματα της δύναμής της για την Κυριακή, ενώ προσπάθειες καταβάλει και η ομάδα του Παπάδου Γέρας, σε επικοινωνία με την Ομοσπονδία, ώστε να αναβληθεί το αυριανό ματς της Γ' Εθνικής με αντίπαλο το Χαλάνδρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου