Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;


Γράφει ο Ευτυχίδης Γρηγόρης

ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (θα θυμούνται οι φίλοι μου ότι σε σχετικό μου άρθρο για τη συνάντηση Ομπάμα Σαμαρά έγραφα για τα όσα δεν μας είπε ο Σαμαράς για τη συνάντηση και μέσα σε αυτά για τον νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας. Φυσικά το άρθρο μου αυτό ,όπως δεκάδες άλλα, σβήστηκε απο τον τοίχο μου ....)


ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΟΣ !!!!!!!!

ΣΤΙΣ 4/11/2013 ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΖΕΣΤΑΙΝ - ΡΟΖΑΚΗ. (ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟ ΤΟΥ)

ΣΤΙΣ 18/11/13 ΣΑΣ ΑΝΆΛΥΣΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

Θα είχατε σαφέστατη εικόνα αν ανατρέχατε στα σχετικά άρθρα στον τοίχο μου

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ !!!!!!!!

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Α Β Ο Υ Λ Η Σ B' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) Σ Υ Ν Ο Δ Ο Σ Α' ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΛΖ' Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1996 Αθήνα, σήμερα στις 3 Δεκεμβρίου 1996, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.20' συνήλθε στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Βουλευτηρίου η Βουλή, σε Ολομέλεια, για να συνεδριάσει υπό την Προεδρία του Προέδρου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ>>http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=03_12_96.txt
…………………………………………………………………………………………………………………………
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Παναγιώτης Ν. Κρητικός ):Ο κ. Καρατζαφέρης έχει το λόγο.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:Πριν προχωρήσω στην εξέταση του άρθρου, θα ήθελα, κύριε Υπουργέ, να αρχίσω με την εξέταση του συμφώνου αυτoύ με την Κύπρο. 'Ακουσα τις διευκρινίσεις σας, οι οποίες δόθηκαν και οι οποίες βέβαια ήταν σε ευθεία αντιπαράθεση με αυτά που ακούστηκαν το πρωί στο PRESS ROOM. Καταβαλαίνω βέβαια, ότι θα περάσατε ώρες αγωνίας τηλεφωνικώς σήμερα για να μπορέσετε να εκτιμήσετε αυτό το πράγμα. 'Εχω να σας πω μόνο, ότι η επιδρομή του κ. Ροζεστάϊν Ροζάκη γίνεται καθημερινώς πιο εμφανής και θα φθάσει κάποια μέρα να σας ενοχλεί ίσως και σε θέματα του Υπουργείου σας.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ:Κύριε Πρόεδρε, τι πράγματα είναι αυτά που ακούγονται;
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
***********************************
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε;
Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα,εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.
***************
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ . Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ

ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΛΕΣ;


* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου