Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


γράφει η Μαριάνθη Νανοπούλου
Γιαούρτι, ένα προϊόν για όλες τις πολιτικές προθέσεις! Το γιαούρτι είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν το οποίο εκτός του ότι βοηθάει την πέψη και την λειτουργία του εντέρου, κάνει μικρά θαύματα στην επιδερμίδα μας! Την αναζωογονεί, την ενυδατώνει και την μαλακώνει χαρίζοντας της μια υφή όπως το ποπουδάκι ενός μωρού.
Οι ­βιταμίνες του έχουν αναπλαστικές και ανανεωτικές ιδιότητες, η δροσιστική του υφή καταπραΰνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς στο δέρμα, ενώ ένα άλλο βασικό του συστατικό, το γαλακτικό οξύ -που δημιουργείται από τη ζύμωση του γάλακτος- δρα συσφιγκτικά.. Ταυτόχρονα, τα πολύτιμα προβιοτικά, με την αντιβακτηριδιακή και την αντιμυκητιασική τους δράση, καταπολεμούν την ακμή. Το γιαούρτι, ως φυσικό καλλυντικό, έχει πολλά να προσφέρει σε όλους τους τύπους της επιδερμίδας.



Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του γιαουρτιού.
1. Μάσκα Για σκληρά μέτρα. Υλικά : Ένα γιαουρτι σε πήλινο. Μερικά καρύδια με το τσόφλι 2 κουταλιές βιτριόλι 2 κουταλιές δακρυγονου Εκτέλεση : Ανακατεύετε τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Κάντε περιστροφικές κινήσεις στον δεξί ώμο και καρπό με την παλάμη του χεριού σε προέκταση. Συνατήστε τον Πάγκαλο ,σημαδέψτε και εκτοξέυστε σε χρόνο λιγότερο των 0.20 δευτερολέπτων. Εν συνεχεία κάνετε έντονο βάδην προς τα πλησιέστερα στενά. Η Συνταγή είναι κατάλληλη για την ανύψωση του ηθικού, ενδυνάμωση των πνευμόνων και των ποδιών , την βελτίωση του σημαδιού, την καλυτέρευση του ελέγχου της ουροδόχου κύστεως. Συνίσταται για γελοτωθεραπεία.
Σε τι ωφελεί το κάθε συστατικό:

1.Τα καρύδια έχουν καρουμπαλικη δράση δηλαδή δημιουργούν καρούμπαλα όπου πέσουν.
2.Το βιτριόλι αποτελεσματικό καυστικό συστατικό για καψίματα και μικροτραύματα του δέρματος. Βοηθά στην επιδείνωση τους είναι και αντιμικροβιακό.
2. Το δακρυγόνο Τα δακρυγόνα περιέχουν τη χημική ουσία CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη) η οποία κατατάσσεται στα χημικά όπλα. Αυξάνει την λειτουργία των βλεννογόνων ιστών , Είναι χημικό που βοηθάει στην κάθαρση των οφθαλμών μέσω των δακρύων , πηγή δύσπνοιας για τους διαδηλωτές.
.

Μάσκα με φρούτα για βαθύ καθαρισμό Συστατικά γιαούρτι Έναν Ψωμιάδη μισό ρεζίλι Κυριάκο μισό αγγούρι
Οδηγίες:
Βάλτε σε ένα blender τα φρούτα με το γιαούρτι και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Μην ανησυχείτε αν το μίγμα δεν είναι τόσο πηκτό. Επαναλάβατε τις κινήσεις που σας υποδείξαμε και στην προήγουμενη μάσκα, βρείτε τον Ψωμιάδη ή τον Κυριάκο ή και τους δύο και εν συνεχεία επαναλάβατε τις κινήσεις που σας υποδείξαμε .
Σε τι ωφελεί το κάθε συστατικό: 1.Ο Ψωμιάδης για υπενθύμιση των καραγκιοζηδων ποου ψηφίζουμε.
2.Ο Μισός Κυριάκος γιατί ολόκληρος δεν αντέχεται και λόγω της συγκένειας του με τον Μαθουσάλα παππού του,υπάρχει κίνδυνος πλήρους αποτυχίας της συνταγής σε περίπτωση υπερδοσολογίας. Επίσης χρησιμεύει στην εξάσκηση του γουρλωτού βλέμματος για την καλυτέρευση του σημαδιού.
3.Τα αγγούρια ‘Έχουν λειαντική δράση, αφήνουν την επιδερμίδα λεία και απαλή.Καθαρίζουν το κόλον και διευρύνουν τον πρωκτό για την υποδοχή νέων μνημονιακών συμβάσεων.


.
.

Μάσκα για ευαίσθητη/ ερεθισμένη επιδερμίδα Συστατικά κανονικό γιαούρτι 1 / 4 ή 1 / 2 φλιτζάνι βρώμης 1 Λιάνα
Οδηγίες: Ανακατέψτε όλα τα συστατικά Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο χέρι για να δοκιμάσετε την υφή του μείγματος. Η Λιάνα θα βοηθήσει τη μάσκα να μην φύγει από το πρόσωπο Για καλύτερα αποτελέσματα πετάξτε την μάσκα στο πρόσωπο του πολιτικού από απόσταση μικρότερη των 20 εκατοστών.
Σε τι ωφελεί το κάθε συστατικό: 1.Πλιγούρι βρώμης Υπενθύμιση των βρώμικων παιχνιδιών που παίζανε στις πλάτες μας.
2.Η Λιάνα Βοηθά το κόμμα να εκμπντερνιστεί,στην φλύαρη παρλαπίπα και στην εκ-λεσβειοποίηση της νεολαίας
.

Μάσκα για λιπαρό δέρμα Συστατικά Γιαούρτι σε πήλινο 200 σταγόνες εκδικησης 200 σταγόνες έλαιο θυμού το χυμό μιας τσουκνίδας ή ένα σακουλάκι φαγουρόσκονης ληγμένης 50 γραμμάρια φάσκελου
Οδηγίες: Ανακατέψτε όλα τα συστατικά Απλώνετε την μάσκα σε όλα τα πρόσωπα των πολιτικών. Πετάξτε τη μάσκα στο πρόσωπο από απόσταση 10-20 μέτρων Στη συνέχεια βρίστε κι εξαφανιστείτε στα πλησιέστερα στενά.
Σε τι ωφελεί το κάθε συστατικό: 1.Το έλαιο θυμού 'Έχει ξεσπασματική δράση
2.Το έλαιο εκδίκησης αναζωογονεί το πνέυμα τονώνει το ηθικό
3. Ο χυμός τσουκνίδας ή η φαγουρόσκονη
‘Έχει μέγιστη φαγουριστική δράση
 4.Το φάσκελο Απελευθερώνει το συσσωρευμένο γαλακτικό οξύ των μυών για να μην έχετε κράμπες μετά την εκτόξευση της μάσκας. 

.
πηγή


* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου