Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ




  • Παρουσιάζουμε λακωνικά το μασσωνικόν σχέδιον εξαφανίσεως του πολιτισμού. Τέτοια σχέδια έγιναν και επέτυχαν εις το παρελθόν, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
    Διερωτηθήκατε ποτέ διατί δεν σώζεται γραπτή μαρτυρία από την Προϊστορία; Δεν υπήρχε γραφή νομίζετε; Οι Υπερεξελιγμένες Ελληνικές Γραφές εν σχέσει με την υφιστάμενη και την αρχαία, Γραμμικές Α΄και Β΄είναι έτη ή μάλλον υπερέτη φωτός ανώτερες. Και όμως ελάχιστα σώζονται.
    Διαρωτηθήκατε διατί δεν σώζεται σχεδόν κανέναν βιβλίον και εγχειρίδον των Ελλήνων της Μικράς Ασσίας και δη πέραν του «κεντρικού ελλαδικού χώρου» όπως τον γνωρίζουμε σήμερα; Επειδή υπήρχε σχέδιον ώστε όλα να συνηγορούν ότι οι Έλληνες ήσαν αυτοί όπου ζούσαν σ’ αυτόν τον μικρόν περιορισμένον χώρον. Δεν σας κάνει εντύπωση όπου από τα έγγραφα και τα βιβλία της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, της Αλικαρνασσού, της Κωνσταντινούπολις επιβίωσαν συγγράμματα ως επί τω πλείστον από την «ελλαδική περιοχή» και ενώ κάϋκαν ή κλάπηκαν όλα μαζί;
    Δεν σας κάνει εντύπωση όπου εξαφανίσθηκαν ακόμη και από αρχαιολογικούς χώρους αναφορές σε άγνωστους συγγραφείς;
    Δεν σας κάνει εντύπωση το σβύσιμον Ελλήνων Φαραώνων από τις Πυραμίδες;
    Δεν σας κάνει εντύπωση όπου αφού ανευρέθηκε σύσστημα επτά και πλέον πόλεων εις τα Ουράλια Όρη οι οποίες είναι κυκλοειδές όπως η Τροία, αντίγραφα της και μεταγενέστερες πριν επιτραπή η είσοδος τους εις το κοινόν και τους επιστήμονες διαπιστώθηκε και καταγγέλθηκε πως σβύστηκαν ελληνικά ονόματα από τους τοίχους των;
    Και αν όλα τούτα δεν σας συγκινούν και δεν σας πείθουν, δεν σας ερεθίζει η απορία διατί σώθηκε η Ιλιάδα και η Οδύσσεια ενώ εκατομμύρια άλλα έργα εχάθησαν, και ενώ το έργον του Ομήρου τα Κύπρια έναν έπος πολύ μεγαλύτερον εκ της Ιλιάδος αναφερόμενον εις το εύρος του πολέμου και άλλων γεγονότων σε μεγαλύτερη κλίμακα το οποίον προικοδώρισε τον επίσης Κύπριον και συμποιητήν του γαμβρόν της θυγατέρας του Στασίνον, χάθηκε και σώζονται ελάχιστα αποσπάσματα επίσημα τα οποία επικρύβονται όπως τόσα άλλα έργα επιμελώς;
    Τι «αποδεικνύει» άθελα του ο Όμηρος εις την Ιλιάδα; Ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι εις τα άκρα του ανατολικού Αιγαίου, δι’ αυτού σώθηκε το έργον διότι συμφέρει υποέμμεσα τους παραχαράκτες της Ιστορίας!!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΕΦ’ ΗΜΕΡΕΙΝ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ, ΑΚΡΟΑΖΕΣΘΑΙ
    Η κυβέρνηση Αναστασιάδη προωθεί την ψηφιοποίηση των βιβλίων των βιβλίων με το ιπποδουρειακόν όνομα «Αριστοτέλης», όντως τούτη η ενέργεια «είναι σοφή» όσον η σοφία εντός εισαγωγικών. Βεβαίως τουλάχιστον ως επί τω πλείστον η κυβέρνηση Αναστασιάδη και κάθε κυβέρνηση ανά τω παγκόσμιω δεν γνωρίζει τι κρύβεται όπισθεν της ψευδαγαθής ψηφιοποίησης των βιβλίων.
    Να λοιπόν οι προθέσεις
    Αφού έπεισαν τον κόσμον πως το απλουστευμένον και ευπροσβασιμότερον είναι το καλύτερον προτιμούν προς την άλωση του εφ’ όλης της ύλης.
    Μετά τούτου, το υποσυνείδητον αναγνωρίζει πως ο αγώνας δι’ αγιοσύνη και σωτηρία της ψυχής δεν είναι καλός και αγαθός επειδή είναι το άκρον άωτον του εύκολου ήτοι υπερδύσκολον εν μέσω αγώνων επιβίωσης από προσβολές, αντιξοότητς και θείες υπερπολυδοκιμασίες. Βεβαίως ούτε οι άθλοι του Ηρακλή, του Πυθέα, των Αργοναυτών, των Πανηρώων της Ελλάς είναι αγαθή και καλή πράξη διά το παραπλανημένον υποσυνείδητον επειδή δεν είναι εύκολα αλλά υπερδύσκολα και συνάμα ει δυνατόν να απωλαίσεις και την ζωήν σου, να διατί ουδείς δεν ξεσηκώνεται εναντίον του κακού όπου εκπλεκτανώθηκε κάτα του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού και αφού έπεισαν πολλούς πως τούτα τα δύο ως ουσίες φιλοσοφικής φύσεως και όχι ως τυπικές εξουσιαστικές διαδικασίες αντιτίθενται.
    Ψηφιοποίηση της γνώσης, των βιβλίων, των πληροφοριών σημαίνει εξηλεκτροποίηση τους. Σε κάποια φάση όλα τα βιβλία θα πάψουν να εκδίδονται με την πρόφαση πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε χαρτί επειδή καταστρέφει τα δάση και όλα θα ψευδεκδίδονται ηλεκτρονικοψηφιακώς.
    Θα μπορείς να εκδόσεις ηλεκτρονικώς εφόσον πληρείς την δικτατορική διάταξη διατεταγμένης πολιτικής των αφεντικών του οιουνδήποτε διαδικτυακού χώρου, συχνότητος και κατοχής. Τα συγγράμματα σου θα είναι αμέσως ψευδοϊδιοκτησία του διαδικτυακού χώρου και ήδη μας συνηθείζουν περί τούτου μέσω του Ηλεκτρονικού Προσωποβιβλίου/Φατσοβιβλίου/Φακελοβιβλίου/Φέισμπουκ κ.α. παρόμοιων εργαλείων συνοχικής έξης των ανθρώπων εις αυτήν την διαβολική νεοταξίτικη «εξέλιξη» εκεπισκλαβώσεως. Η σκλαβιά αποκτάται ή επιβάλλεται σταδιακώς όπως και η ελευθερία, ενώ η αυθαίρετη ελευθερία οδηγεί εις την σκλαβιά και η σώφρονη σκλαβιά εις την ευελευθερία, να το θυμάστε τούτον πάντοτε!!!!
    Ό,τι γίνεται, ό,τι μαθένεται, ό,τι άδεια, πράξη, επιθυμία, πολιτική, όπου θέλεις να κάνεις, εκφράσεις, προωθήσεις θα το κάνεις μέσω διαδικτύου άρα τε υπό της άτυπης υπερδικτατορικής ΥΠΕΡΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ των εις το όνομα της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» του «ΝΟΜΟΥ» όπου είναι η μοναδική ελευθερία, ήτοι αυτή όπου καθορίζει ο νόμος κατά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Ήδη από τώρα οι πλείστοι από τους εκδότες δεν εκδίδουν τα έργα εάν βασικόν τους κριτήριον είναι η αλήθεια!!!!
    Εάν πωλήσεις, αγοράσεις, χρωστάεις ή σου χρωστάνε, εάν κέρδισες, έχασες, φορολογήθηκες, έπαιξες, κατηγορήθηκες ή δικαιώθηκες εν δικαστηρίω, τι αγόρασες, τι πώλησες, θα είναι αναρτημένα εις το διαδίκτυον, τούτα θα τα γνωρίσουν το αργότερον τα δισέγγονα μας, όχι πολύ αργά ίσως δε γαρ και εμείς, δι’ αυτού ξεκίνησαν να μας εθίζουν με τις κοινοποιήσεις εις τα φέισμπουκ κ.α. ώστε να συνηθείσουμε πως είναι σωστόν, υγειές και φρόνιμον/σοφόν, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!! Ύστερα με την μικροσυσκευή/μικροτσίψ θα γνωρίζει έκαστος ακόμη και με ποίον άνθρωπον έκανες έρωτα, τι είπες, τι νοιώθεις δι’ έκαστον, ποίον σκότωσες κ.ο.κ.. Πλήρης «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΗΛΟΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑΣ». Δεν θα εντρέπεσαι διά την αμαρτία έναντι έκαστου ανθρώπου και του Αντιχρίστου αλλά ουχί με ειλικρίνεια έναντι Του Τριαδικού Θεού και θα είναι προεξομολογουμένη και αξιολογημένη ως «μαγκιά»….!!!!
    Όταν το σύσστημα της ψηφιοποίησης της γνώσης, του χρήματος, της πληροφορίας, των εκθέσεων, της Ιστορίας, ολοκληρωθεί πλήρως θα γίνει παραχάραξη με ψευδεύλογον τρόπον εις ό,τι είναι Φιλαληθές και Υψηλότιμον ή και εις ό,τι τιμάει τον αληθινόν Χριστιανισμόν και Ελληνισμόν, ενώ πολλά θα διαγραφούν μονομιάς. Τα χάρτινα συγγράμματα θα έχουν ήδη χαθεί δεδομένου και του φρικτού πραγματικού Υπερπαγκόσμιου Πολέμου, αφού θα φροντίζουν οι τέκτονες/υπηρέτες της Νέας Τάξης Ψευδαλήθειας περί τούτου βάσει προδιαγεγραμμένης εντολής ανά ψηφίδες εις διάφορα στρατόπεδα και χωρίς να εξεύρουν ποίον υπηρετούν και πως εις την πραγματικότητα «βγάζουν από κοινού τον κοινόν συντάφον/συν+τάφον ή και μαζικοσυντάφον τους».
    Τότε μονομιάς κατ’ εκπλήξεως θα σβυστεί «επίσημα» η αληθινή Ιστορία και το διαδίκτυον των ψηφιακών βιβλίων θα χαθεί ώστε να χαθεί και η γνώση, θα πραγματοποιηθεί το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!!!! Και θα μείνουν οι χάστες των κρατών και των εθνών σύξξυλοι!!!! Τότε, η γνώση θα είναι εκείνη όπου θέλουν οι Αρχιμασσώνοι, όση θέλουν, όποτε θέλουν και όπως την θέλουν κάθε φορά και τότε Ανθρωπότητα τετέλεσθαι, θα γίνουν όλοι οργανωμένοι, εκπαιδευμένοι σκύλλοι κατά τον εκ Κρήτης Τζίμυ Πανούση, αλλά δεν θα μπορείς να λέγεις «όχι δεν θα πάρω άλλο ευχαριστώ δεν είμαι φίλος» όπως ομολογεί εις τα ωδάς του από την δεκαετία του 1980 μ.Χ. προφητικώς/ή παραπροφητικώς και πάσσωστως ο Πανούσης.
    Όσον ευκολότερον γίνεται κάτι τόσον ευκολότερα χάνεται ήτοι easy come easy go ή και ευκόλως έρχεται ευκόλως φεύγει!!!! Η ψηφιακή πληροφορία εύκολα έρχεται εύκολα χάνεται, δεν έχει βαρύτητα και αξιοπρέπεια ισχυράς εφυπάρξεως. Απόδειξη; Τα μοντέλλα των περιοδικών σε χαρτί εύκολα αποτυπώνονται διά της φωτογραφίσεως και εύκολα χάνονται, τα πλείστα έχουν ήδη χαθεί και ευκόλως θα χαθούν διά πυρκαίας ή άλλης αιτίας και οι αποθήκες με την αρχειοθέτηση. Τα μοντέλλα των Αρχαίων Ελλήνων υπερηφανών προσώπων επιβίωσαν χιλιετηρίδες εις όλες τις αντίξοες συνθήκες διότι είναι ποιημένα με κόπον, ιδρώταν και μόχθον δι’ υπομονής, υπερδυσκολίας και υπερπιμονής. Τι χάνεται ευκολότερα έναν φύλλον από δένδρον ή μία πέτρα από βουνόν;
    Ο καλύτερος τρόπος να σωθούν τα βιβλία είναι να αποτυπωθούν σε πέτρα και να χωθούν υπεδαφίως.
    Καλύτερα σώζεται η πληροφορία ή αξία σε χαρτί παρά ηλεκτρονικώς. Επί παραδείγματι, το ηλεκτρονικόν χρήμαν δεν είναι τίποτε, παρά μία υπόσχεση και αυτή δεν έχει αντίκρυσμαν παρά μόνον εις τους μαλάκες και αν την χρησιμοποιούν μ’ επιτυχίαν ακόμη είναι επειδή συμφέρει σε κάποιους ή δεν έχουν ολοκληρώσει το σχέδιον τους. Όσων κουρεύτηκαν τα χρήματα των εν Κύπρω, κουρεύτηκαν ηλεκτρονικά, όσοι τα είχαν κατ’ οίκον σε μορφή χάρτας δεν μπορούσαν να τους τα κουρέψουν με την ηλεκτρονική εξαπάτηση κατάργησης των χρημάτων!!!! Κάποτε, ένας φίλος εις την Αγία Νάπα εν έτει 1983 μ.Χ. άνοιξε δισκοθήκη και υπερεπέτυχε, τόσον πολύ συγκλονίσθηκε όπου δεν έπαιρνε τα χρήματα όπου κέρδιζε εις την τράπεζα φοβούμενος ότι θα του τα κλέψουν. Βεβαίως γέλασαν πολλοί φίλοι του με τα τερτίπια του, οι οποίοι τον έπεισαν να τα πάρει και να μην φοβάται. Τα πήρε. Πολλές τράπεζες χρεοκόπησαν αλλά ποτέ το σπίτι του, τα έχωνε κάτω από το κρεβάτι, εντός ερμαρίου κ.α.. Τα πήρε διά να μην τα κλέψουν οι κλέπτες και τα παρέδωσε εις τους υπερκλέπτες!!!! Βεβαίως θα έπρεπε να τα αποταμιεύσει κυρίως σε γην και πολύτιμους λίθους, αλλά ήταν συγκεχυμένος. Εν τέλει τα έφαγε εις τον τζόγον. Όπως και έχει το πράγμα, εάν τα είχε σε κλειδωμένα εις το σπίτι δεν θα τα έκλεβε η τράπεζα ακόμη και μετά από τέσσερις δεκαετίες και ας μην του τα τόκιζαν ποτέ, ο τόκος γεννάει την απάτη, διότι από ψευδές/εικονικόν τοκετόν ψευδές/εικονικές αξίες θα τέκνα θα εισπράξεις!!!!
    Τουτέστιν, σώστε βιβλία, αποθηκεύσετε τα μέσα σε νάϊλα, σε υπόγεια, σε σπήλαια, εις την θάλασσα ακόμη και όπου αλλού σκαρφιστείτε. Διατί; Είναι χρέος μας. Ακόμη και αν εν τέλει δεν επικρατήσει η Νέα Τάξη Διατεταγμένων Μασσωνικών Πραγμάτων θα έχουν χαθεί οι αλήθειες και θα προσπαθήσουν εκ νέου να παραπληροφορήσουν την ανθρωπότητα όπως διέπραξαν κατ’ επανάλειψη εις το παρελθόν, ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΟΝ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ!!!! Αυτοί θα μάχονται μέχρι να λησμονήσει η ανθρωπότητα έστω και την υποψία διά Εφυπάρξεως Θεού και δη Τριαδικού Θεού!!!!
    Σώστε τα κείμενα του ιστοτόπου της ΘΕΟΜΕΤΡΙΑΣ τα οποία δημοσιεύονται και εις τον ιστότοπον του ΚΟΜΠΡΑ θα σας ΥΠΕΡ+ΠΟΛΥ+ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ!!!! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ = ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ = ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΓΟΝΩΝ/ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!
    ΣΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΣΩΦΡΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΓΑΡ ΕΣΤΙΝ ΤΟ ΥΠΕΡΚΡΥΦΟΝ ΥΠΕΡΣΧΟΛΕΙΟΝ!!!!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΗΣΜΟΝΕΙΣΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΥ+ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ. ΕΑΝ ΑΚΟΥΕ Η ΤΡΟΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΧΗ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΑΓΙΑ ΙΕΡΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟΝ!!!!......................
    Οι Ιουδαίοι έσωσαν εις την μνήμη, την καρδία και το σώμα τους την παράδοση τους και την σκοπιμότητα τους και όχι μόνον δεν εχάθησαν εις την ξενητειάν και την σκλαβιά αλλά εθέριευσαν και έγιναν αφέντες των αφέντων.
    Κατόπιν δεκαετιών μελέτης, ανάγνωσης βιβλίων, εμπειρίας, σκέψης, επαγωγικής συνδέσεως, διαισθήσεως, ευ+συμπέρανα ότι καμμία σκλαβιά δεν σε κατανικάει αν δεν έχεις την πρόθεση να είσαι σκλάβος και καμμία ελευθερία δεν σε δικαιώνεις εάν έχεις την πρόθεση να είναι αυθαίρετως ή άλλως πως σκλάβος. Δεν έχει σημασία εάν η εκκσκλαβωτική εξουσία προέρχεται εκ των «ημετέρων» ή και ψευδημετέρων ή των ξένων, των κομμάτων, ή άλλης κατοχής, σημασία έχει να πολεμάεις έκαστη ΠΡΟΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ χωρίς να σ’ ενδιαφέρει η δήθεν διαφορετική καταγωγή ή καταβολή της. Είναι δυνατόν να είσαι ελεύθερος εν κλωβίω και σκλάβος εν απείρω……………….!!!! Δι’ αυτού είπα πως κάποτε θα έρθει το δείλημμα Ή ΧΡΙΣΤΟΣ Ή ΚΟΜΜΑΤΑ εννοώντας έκαστη παράταξη, πάθος, κίνημα και άμα το τέλος της ζωής των έκαστος θα άγει εις τον Παράδεισον των επιλογών του και αν οι επιλογές του δεν έχουν παράδεισον αλλά τέλος και χειρότερα διά κάποιους αιώνια πολυβάσανον, το επέλεξαν ιδίοις. ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ;
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου