Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Την ώρα που ο κόσμος ΔΕΝ έχει να φάει!!! ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Υπουργός ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια για την Πάολα

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Υπουργός ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια για την Πάολα την ίδια ώρα που ο κόσμος ΔΕΝ έχει να φάει!!!
«Ο υπουργός ξοδεύει χιλιάρικα για λουλούδια την ώρα που συζητάμε αν ο κόσμος θα παγώσει ή όχι» φέρονταν να είπαν θαμώνες του κέντρου όπου τραγουδάει η Πάολα, βλέποντας γνωστό υπουργό να πετάει δεκάδες λουλούδια στην τραγουδίστρια χωρίς να προσπαθεί να είναι διακριτικός και μαζεμένος.
Σύμφωνα με το antinews «ο εν λόγω υπουργός βρέθηκε αυτές τις ημέρες σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η αοιδός Πάολα. Παρέα του είχε μια... αιθέρια ύπαρξη, καθώς είναι γνωστός για τις όμορφες παρουσίες που τον συνοδεύουν σε εξόδους, ιδιαίτερα τα καλοκαίρια με τα σκάφη και τη Μύκονο που σφύζει από ζωή.
Ο εν λόγω υπουργός, λοιπόν, λένε αυτόπτες μάρτυρες, έκανε μεγάλη «ζημιά» στο μαγαζί. Με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο έριξε μια απίστευτη ποσότητα λουλουδιών προς την τραγουδίστρια και την παρέα του. Μάλιστα έδειχνε να αδιαφορεί για τις επικριτικές ματιές που του έριχναν θαμώνες του καταστήματος οι οποίοι σχολίαζαν: «Ο υπουργός ξοδεύει χιλιάρικα για λουλούδια την ώρα που συζητάμε αν ο κόσμος θα παγώσει ή όχι».». Χωρίς αναφορά στο όνομα, το antinews συνεχίζει γράφοντας με νόημα πως «Μπορεί να είχε συνηθίσει να είναι «καλομαθημένο παιδί» αλλά κάποτε πρέπει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα.» parapolitika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου