Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Μητρόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει όσους απολυθούν από το δημόσιο

ΒΙΝΤΕΟ-Μητρόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει όσους απολυθούν από το δημόσιο
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει, θα σταματήσει, θα ανασχέσει τους ακρωτηριασμούς κοινωνικών υπηρεσιών», ανέφερε ο τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος στην εκπομπή «στον ενικό» σε ερώτηση για τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα.

Στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου προς τον Αλέξη Μητρόπουλο, για το ποιες θα ήταν οι διαφορετικές επιλογές στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το δημόσιο και σε ποιον βαθμό ισχύουν οι παλαιότερες δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι όποιος φεύγει, θα επαναπροσλαμβάνεται, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.
«Η πολιτική της Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που ασκεί και ο κ. υπουργός και η κυβέρνηση, είναι τμήμα της συνολικής, πολιτικής χρεωκοπίας εν λειτουργία, ή εκκαθάριση του κράτους, εν λειτουργία», απάντησε ο Αλέξης Μητρόπουλος.
«Δεν υπάρχει κανείς στόχος για πρόσθετες απολύσεις, πέραν των 15.000,» τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης λίγο αργότερα.
«Η πολιτική που ακολουθείται είναι πολιτική ακρωτηριασμού» δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, εάν θα επαναπροσλάβουν τους δημόσιους υπαλλήλους που απολύθηκαν.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει, θα σταματήσει, θα ανασχέσει τους ακρωτηριασμούς κοινωνικών υπηρεσιών», τόνισε ο κ. Μητρόπουλος και συνέχισε: «Δεν μπορεί να επιβιώσει κυβέρνηση της Αριστεράς, και δεν μπορεί να δημιουργηθούν θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, σε μία οικονομία υπηρεσιών, όταν δεν παράγουν θέσεις οι βιομηχανίες, εάν το κράτος δεν στηρίξει την καλή απασχόληση με δημιουργία θέσεων απασχόλησης.»


.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου