Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ «ΑΓΟΡΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ «ΕΠΙΣΗΜΑ»



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ "ΥΠΕΡΚΑΚΟΣ" ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ «ΑΓΟΡΑΖΕΙ» ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ «ΕΠΙΣΗΜΑ»
.
Κοντολογίς, σταράτα και χωρίς περιστροφές θα σας το αποκαλύψουμε και τούτον. Η ιστιοσελίδα μας έχει αποκαλύψει πολλές αλήθειες όπου ήδη επαληθεύτηκαν με το παρεπάνω. Κοιτάξετε τα άρθρα μας σε Θεομετρία και Κόμπρα ή όπου άλλου διά του Παναγιώτη Δία.
.
Η οικονομική κρίση θα ξεπουλήσει την Κύπρον διά των τραπεζών και των κομμάτων με τρόπον εύμορφον/ψευδεύμορφον εις τους Ιουδαίους. Παρακολουθείστε.
.
Γίνεται με αποπνικτική, εξυπωντική και θεατρική εξισραηλοποίηση της Κύπρου. Εις την προδοτική θεατρική παράσταση συμμετέχουν όλα τα κυπριακά κόμματα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων και όλοι οι αντιυποκριτικοί φορείς, οργανώσεις, κινητοποιήσεις, ώστε να πείθετε ο μέσος Κύπριος και να ικανοποιείται ο εγωισμός του ότι τάχατες υφίσταται αντίσταση, τίποτε δεν είναι ψευδότερον τούτου!
.
Το γνωρίζετε ότι η Κύπρος είναι 5η ναυτηλιακή χώρα ενώ η Ελλάς 1η παγκοσμίως; Ίδατε κέρδη ωφέλιμα διά τα κράτη και δη τους πολίτες να προκύπτουν; Όχι όπως δεν θα ιδείτε ούτε από τα πετρέλαια, υγραέρια, βάρια κ.α. και όπως δεν είδε μήδε η Νηγηρία, μήδε η Νότιος Αφρική και άλλες αφρικανικές χώρες από τα ορυκτά, στερεά και υγρά/ή παχύρευστα. Η Νότιος Ευρώπη δεν είναι Σκανδυναυία ώστε μην συγκρίνετε τις νότιες χώρες με την Νορβηγία εις την πετρελαιαϊκή ανεξαρτησία. Τα κυπριακά πετρέλαια ήδη εκμεταλλεύεται η Μπι Ππι εις τα σύνορα Κύπρου/Αιγύπτου και οι Εβραίοι εις τα σύνορα επίσης.
.
Η μοναδική χώρα όπου δύναται να υφαρπάξει το Ισραήλ μετά την ήμισυ Παλαιστίνη/Φιλισταία και να μην ανάψει περαιτέρω φωτιές επειδή είναι χριστιανική ή και αμφιχριστιανική είναι η Κύπρος και δη η ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ εκ των Τούρκων, αφού οι Άραβες είναι Μωαμεθανοί και εχθρεύονται τους Έλληνες και Χριστιανούς όσον και τους Ιουδαίους, ενώ και οι Ιουδαίοι μας εχθρεύονται, τουτέστιν ΦΙΛΟΣ ΓΙΟΚ, καλά να εξεύρετε την αλήθεια ίσως εύρετε λύση έστω και ημιεπιβίωσης. Εάν το Ισραήλ κατακτούσε π.χ. τον Λίβανο που θα μπορούσε να το κάνει τότε οι Άραβες θα σκότωναν τους Ισραηλινούς ερχόμενοι εις το κράτος τους περιπατητοί. Οι Ιουδαίοι είναι σοφοί και εξεύρουν να περιμένουν, αντί να κατακτήσουν π.χ. τον Λίβανο και ύστερα να υποπαραυτοπροξενήσουν την Ιουδαϊκή Καταστροφή περιμένουν και συνάμα υποσκάπτουν τις πέριξ χώρες, διχονεύοντας τις έστω και σύθθρησκες με πείσμα και επιμονή, μέχρι να είναι βέβαιοι πως δύνονται να παρελάσουν χωρίς όπλα! Ενώ οι Έλληνες υπήγαν άτσαλα έως την Άγκυρα σχεδόν χωρίς να υποψιαστούν πως τα δώρα των Ψευδοσυμμάχων μυρίζουν σκατά και έφυγαν άρον άρον με την τρίαινα εις τα κωλομέρια και εκατομμύρια σφαγιασθέντες, εκτοπισθέντες και περιουσίες/πατρίδες και πολιτισμούς, ήθη και έθη και δημιουργίες χαμένες διαπαντός.
.
Οι Ιουδαίοι έχουν στο μάτι την Κύπρον από τον καιρόν όπου ο Βενιαμίν Ντισραέλλι Ιουδαίος πρωθυπουργός της Αγγλίας πήρε την νήσον από την Οθωμανική Αυτοκρατορία εν έτει 1779 μ.Χ.. Είναι διά τους ίδιους η φυσική προέκταση του Ισραήλ. Ενώ συνάμα θα είναι το Ισραήλ εντός της Ε.Ε. και το απέναντι το Ισραήλ εκτός. Η Κατεχόμενη Κύπρος άπαξ και οι Ιουδαίοι αποκτήσουν την Κύπρον μέσω των τραπεζών, των εκποιήσεων και των υποθηκευμένων τεμαχίων/ακινήτων, θα περάσει εις τα χέρια τους αφού οι Τούρκοι θα την παραχωρήσουν ξανά όπως και τότε εν έτει 1779 μ.Χ.. Η Τουρκία ως κράτος είναι δορυφόρος του Ισραήλ ο οποίος έχει σχήμα, μορφή και φωνή ψευδονεοθωμανική, αρχηγός της διατεταγμένης σιωνιστικής αυτής στρατηγικής ήταν ο Κκεμάλ ο Αττατούρκ Ιουδαίος εις την καταγωγή από το χωρίον Χρυσή Αυγή έξωθεν της Θεσσαλονίκης.
.
Ήδη από την εποχή της ψευδοανεξαρτητοποίησης της Κύπρου, ενώ το προεδρικόν μέγαρον είναι συμβολικώς και παραβολικώς εκείνων των Εγγλέζων αποικιοκρατών με τον θυραιόν τους ακόμη αναρτημένον επ’ εισόδου και κανένας πρόεδρος δεν τόλμησε να τον κατεβάσει επείδη γνωρίζουν πως είναι Κρυπτυπάτοι Αρμοστές της Ψευδοεγγλέζικης Κυριακής ήτοι της Σιωνομασσωνικής Κυριαρχίας. Ο θυραιός είναι ένας λέων σύμβολον της αποφασιστικής ισχυράς δυνάμεως και ένας τράγος ήτοι ο θεός Διάβολος Μπαχομέθ ή έστω ο Πανάς/Εωσφόρος και η σοφία του Αιγόκερω.  Ο Μακάριος Γ΄ως πρώτος ψευδοπρόεδρος της ανεξάρτητης Κύπρου όφειλε να κατεβάσει τον θυραιόν ή καλύτερα να κάνει το μέγαρον τούτον μουσείον αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α. και να οικοδομήσει άλλον προεδρικόν μέγαρον πάση θυσία και μην ισχυρισθείτε την απουσία χρημάτων και την ένδεια διότι έγιναν σπατάλες σε άσκοπα πράγματα αλλαχού. Η ψευδοανεξαρτησία ήταν ψέκασμα συπίας, ώστε να καλυφθούν οι Ιουδαϊκές Στρατιωτικές Βάσεις εις την Κύπρον ως Αγγλικές με Βρεττανούς μισθφόρους στρατιώτες βεβαίως οίτινες αγνοούν πως υπηρετούν τον αφέντη της Αγγλίας και όχι την ίδια την Αγγλία. Ο δικτάτωρ Ιωαννίδης της Ελλάδος είπε κάποτε πως πρέπει να απομακρυνθούν όλοι οι κάτοικοι της Κύπρου και να γίνει νατοϊκό στατόπεδον (υπερστρατόπεδον). Και προς τα εκεί άγουμε… Το φυσικόν πανοπλοφόρον της Μεσογείου ενδύεται σταθερά εις ιουδαϊκόν.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



* Οι απόψεις της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτουν με τις απόψεις του/της αρθρογράφου.
 

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το 

 
 Σας ευχαριστούμε  για την επίσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου