Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παπαδημούλης: Παναγούλης, Χαϊκάλης και Άδωνις ήταν στέλεχη της ΠΟΛ.ΑΝ. του Σαμαρά

Παπαδημούλης: Παναγούλης, Χαϊκάλης και Άδωνις ήταν στέλεχη της ΠΟΛ.ΑΝ. του Σαμαρ
Άδειασμα από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Στάθη Παναγούλη για όσα είπε περί λιντσαρίσματος όσων ψήφισαν το Μνημόνιο, αυτή τη φορά από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται εναντίων όσων φαιδρών συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην αίθουσα της Βουλής, με τα ρολόγια Rolex, τα κασετόφωνα και τις απειλές για λιντσαρίσματα στους βουλευτές, λέγοντας ότι αυτά ευτελίζουν την ώρα που η κοινωνία θέλει λύσεις. Ο κ. Παπαδημούλης επιτίθεται στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων σημειώνοντας ότι οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης, Παύλος Χαϊκάλης και Στάθης Παναγούλης ήταν όλοι στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης του Αντώνη Σαμαρά...

Δείτε το σχόλιο του:

Βουλή: Τα ρολόγια πολυτελείας, τα λυντσαρίσματα, τα κασετόφωνα, ευτελίζουν. Η κοινωνία "βουλιάζει" και απαιτεί αντιπαράθεση ουσίας και λύσεων! Αδ. Γεωργιάδης, Στ.Παναγούλης, Π. Χαικάλης: Και οι 3 πολυσυζητημένοι για τις ομιλίες τους στη Βουλή, υπήρξαν στελέχη της ΠΟΛ.ΑΝ του Αντ.Σαμαρά.

Πηγή:iefimerida.gr/news



Αδωνις: Στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν με τον Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη

Άδωνις: Στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν με τον Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη



«Η Ν.Δ. είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποτρέπει το να γίνει η Ελλάδα, Συρία. Γι αυτό είμαστε εδω» συμπλήρωσε. Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM υπενθύμισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ταυτίζονται οι απόψεις του με αυτές του Αντώνη Σαμαρά, αφού ήταν στην πολιτική άνοιξη στα φοιτητικά του χρόνια.
Ο Μάκης Βορίδης από την πλευρά του δήλωσε: «Αυτές τις στιγμές που είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι μία αξιόπιστη μεγάλη πατριωτική φιλελεύθερη παράταξη, που όχι μόνο θα μπορεί από τη μία να σταθεί με αξιοπιστία απέναντι στους δανειστές και από την άλλη, να εγγυηθεί στους πολίτες ότι η ανάπτυξη θα έρθει. Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε δύσκολες αποφάσεις, αισθάνομαι ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου