Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η Αλεξανδρούπολη μας προσφέρει «στέγη»


Η πρωτοφανής περιπέτεια της Καλλονής συγκινεί πολλούς σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Η Καλλονή μας, εξαιτίας της ταλαιπωρίας που υφίσταται, καταγράφεται πλέον ως η πιο συμπαθής ομάδα.
Τα περιστατικά που επιβεβαιώνουν αυτή την πραγματικότητα είναι πολλά και καθημερινά. Ο Άρης για παράδειγμα, μας παραχώρησε το γήπεδό του και μας έκανε να νοιώθουμε «σαν στο σπίτι μας» στα δύο ματς που δώσαμε στο «Κλ. Βικελίδης». Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό!
Τα δύο πιο πρόσφατα περιστατικά είναι του τελευταίου 24ωρου. Το ένα προήλθε από το Νίκο Καρούλια. Τον παλαίμαχο άσο της Εθνικής μας, ο οποίος κατα την παρουσία του στην «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ» της «Δ.Τ.» μίλησε ανοιχτά για... «κατατρεγμό της Καλλονής από ποδοσφαιρανθρώπους της Λέσβου, οι οποίοι εμποδίζουν την ανακαίνιση του γηπέδου και πως πρέπει να ντρέπονται γι’ αυτό».
Το δεύτερο συνέβη πριν μερικές ώρες, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επικοινώνησε με την ΑΕΛ Καλλονής και της μετέφερε την πρόθεσή του να φιλοξενήσει την ομάδα μας, με ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ στο δημοτικό στάδιο της πόλης για όσους αγώνες είναι υποχρεωμένη να παίζει μακριά από το νησί!
Και τα δύο περιστατικά χαρακτηρίζονται ως άκρως συγκινητικά. Ευχαριστούμε το Νίκο Καρούλια για την αυθόρμητη, οργισμένη, δημόσια τοποθέτησή του. Όπως ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον δραστήριο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Βαγγέλη Λαμπάκη, που πρόσφερε «στέγη» στην ομάδα του νησιού μας, την οποία επιμένουν να κρατούν «άστεγη» συγκεκριμένοι ποδοσφαιροπατέρες της Μυτιλήνης.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου