Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ναι… Αυτή είναι η Ελλάδα!

Ναι… Αυτή είναι η Ελλάδα!
Παλικαρίσια πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας -  Τα δάκρυα του Σάντος και η αφιέρωση στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό
Η Ελλάδα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας! Πάει σε Μουντιάλ για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Τα παλικάρια του Φερνάντο Σάντος, με καρδιά χιλίων λεόντων, πήραν τεράστια ισοπαλία μέσα στο Βουκουρέστι επί της Ρουμανίας και σε συνδυασμό του 3-1 του Φαλήρου πανηγυρίζουν μαζί με όλους τους Έλληνες την πρόκριση στα γήπεδα του Ρίο.
Ο Κώστας Μήτρογλου (23’), «χτύπησε» και πάλι, μετά από τρομερή ασίστ του Καραγκούνη, όμως ένα απίστευτο αυτογκόλ (55’), που δεν μπαίνει ούτε σε 100 χρόνια, στέρησε από τους διεθνείς τη μεγάλη νίκη.
1992414
Πιστός στο ραντεβού με τα αντίπαλα δίχτυα ο Μήτρογλου, εξαιρετικός ο αρχηγός Καραγκούνης, κορυφαίος όλων ο Χολέβας, «βράχοι» στην άμυνα Σιόβας και Παπασταθόπουλος, μαχητής ο Σαμαράς και όλοι οι υπόλοιποι παίχτες, μια γροθιά για τη μεγάλη πρόκριση.
Οι διεθνείς μας έδωσαν τεράστια χαρά στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και όλοι έσπευσαν να αφιερώσουν τη νίκη σε όλο τον ελληνισμό.
Ο Φερνάντο Σάντος που περνάει δικαίως στο πάνθεον των μεγάλων μορφών της Εθνικής ομάδας, παίρνει επάξια μία θέση δίπλα στο Ότο Ρεχάγκελ, με τον ίδιο να δηλώνει πως μπορεί να είναι Πορτογάλος αλλά νιώθει Έλληνας.
1992390
Το έδειξε άλλωστε, πηγαίνοντας μετά το τέλος του αγώνα στην κερκίδα των Ελλήνων φιλάθλων και ευχαριστώντας τους, κάτι που αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει ξανακάνει ποτέ στην καριέρα του.
Αμέσως μετά την συνέντευξη τύπου, μίλησε όπως είχε υποσχεθεί ελληνικά και τόνισε ότι η πρόκριση ανήκει στον ελληνικό λαό.
Ο Πορτογάλος έχει συνείδηση του πόσο δύσκολα περνούν οι Έλληνες και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον ελληνικό λαό.
Ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι οφείλουν να παραδεχτούν ότι αυτή η ομάδα που τόσο έντονα επικρίθηκε, όχι μόνο πάει με το σπαθί της στην Βραζιλία αλλά δίνει και υποσχέσεις για μια τουλάχιστον αξιοπρεπή παρουσία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού του πλανήτη, οι Έλληνες θα είναι παρόντες.
Οι διεθνείς μας έστειλαν για μια ακόμη φορά ένα σπουδαίο μήνυμα: Οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και τα βάλουμε με όλους και με όλα… Αρκεί να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

πηγή

18/11/13

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Μ@Λ@ΚΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ TWITTER TH NIKH THΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ...

Αν νομίζετε πως εμείς “κακόβουλα και κακοπροαίρετα” ασκούμε κριτική στην κυβέρνηση που να δείτε τι τους σέρνουν ο υπόλοιπος κόσμος όπου τους συναντά! Ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έγραψε κάτι για τη νίκη της Εθνικής μας επί της Ρουμανίας και κάποιος του απάντησε. Δείτε τι:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου