Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 : ΑΦΑΓΙΑ-ΑΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΠΑΙΔΕΙΑ-Α-ΠΑΓΑΙΝΕ-ΡΕ!


Τελικά από πότε έχουμε να δούμε πραγματική Ελληνική κυβέρνηση? Πραγματικά εκλεγμένη από Έλληνες? Ελληνες ηγέτες ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, για τους ΕΛΛΗΝΕΣ,
. Που να υποκινούνται από τις ανάγκες της χώρας και του λαού και όχι από συμφέροντα άλλων μεγάλων λόμπι και χωρών, που να εξυπηρετούν το έθνος και όχι την τσέπη των απανταχού κοράκων και όρνεων που αρέσκονται να γιορτάζουν με τσιμπούσια ανθρώπινης σάρκας και αίματος? Από πότε μας κυβερνάνε οι Εβραιοσιωνιστές? Από πότε έχουμε να νιώσουμε πραγματική ελευθερία ως έθνος ως χώρα ως πολίτες? Εκείνη η Δημοκρατία πότε ‘επαψε να έχει ισχύ? Η ΔΙΚΗ μας δημοκρατία, αυτή των αρχαίων ημών προγόνων που τιμούσε τον άνθρωπο και τις αξίες του και όχι το χρήμα και τους προσκυνητές του?
Από πότε μας κυβερνάνε οι Εβραιοσιωνιστές? Από πότε έχουμε να νιώσουμε πραγματική ελευθερία ως έθνος ως χώρα ως πολίτες? Εκείνη η Δημοκρατία πότε ‘επαψε να έχει ισχύ? Η ΔΙΚΗ μας δημοκρατία, αυτή των αρχαίων ημών προγόνων που τιμούσε τον άνθρωπο και τις αξίες του και όχι το χρήμα και τους προσκυνητές του? Από πότε κουβαλάμε το στίγμα του δούλου-κατάδικου ως λαός? Από πότε φοράμε τις βαριές αλυσίδες των δεσμωτών μας στα πόδια μας? Τα σημάδια δεν τα βλέπουμε? Τα ίχνη πάνω μας δεν τα καταλαβαίνουμε? Μάθαμε , συνηθίσαμε τόσο πολύ που μας φαίνεται πλέον οικείο? Γη μια τεράστια ντάμα, των λίγων δυνατών (???) εναντίων των πολλών αδυνάτων(??) Μα ….όταν είναι πολλοί μαζί δύσκολα αντιμετωπίζονται!!! Α… ναι… γι’ αυτό καθοδηγείται το κοπάδι ….όπως πάει το κριάρι μπροστά και όλα τα πρόβατα ακολουθούν, έτσι μας έχουν βάλει να σφαζόμαστε μεταξύ μας, να ομαδοποιούμαστε ( διαίρει και βασίλευε) και κάθε ομάδα παίρνει τον δικό της μπροστάρη αρχηγό και η ομάδα (κοπάδι ) ακολουθεί. Όπου φυσάει ο άνεμος πάω….. Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί και τσουπ Πολυτεχνείο! Μπήκαν οι λύκοι στη στάνη και τσουπ Βουλή! Που αρχίζει το ψέμα και που χάνεται η αλήθεια? 1. Ο Βασιλιάς τα κάνει μπάχαλο και δεν έχει κυβέρνηση= χώρα ακέφαλη 2. Ο Παπαδόπουλος πιάνει τον ταύρο από τα κέρατα με την βοήθεια της Αμερικής = Χούντα (??)
3. Αποφασίζει να το παίξει ταυρομάχος και βάζει κόκκινο πανί στις εντολές της Αμερικής = Όχι στην ανατροπή του Μακαρίου (Κύπρος) 4. Φοιτητές (?) αποφασίζουν να ρίξουν την Χούντα-Πολυτεχνείο-σκοτωμοί 5. Ανατροπή καθεστώτος Παπαδόπουλου = Νέα Χούντα Ιωαννίδη, ξεπάστρεμα Μακαρίου, «χάρισμα» της Βόρειας Κύπρου στους αμερικανόφιλους Τούρκους, Νέες αμερικανικές βάσεις φάτσα κάρτα στη Μέση Ανατολή κι ένα Ισραήλ που πολεμάει ότι βρεί μπροστά του (???) 6. Νεκροί Πολυτεχνείου εκατοντάδες! ΗΡΩΕΣ! = Έκθεση Τσεβά(1974-75), Σαμπάνη(1981) και Καλλιβρετάκη (2002) νεκροί σύνολο 15 ή 12 ή 24 (αποφασίστε ρε παιδιά) ουδείς εντός Πολυτεχνείου, αύξηση του αριθμού των νεκρών από τις λίστες των αποθανόντων των ληξιαρχείων, εκείνη η γιαγιά 81 χρονών αποθανούσα στο νοσοκομείο την 16η Νοεμβρίου αιώνια φοιτήτρια ή ανεπίδεκτη μαθήσεως ρε παιδιά? Ηλένια η κουκλάρα αγνοείται και εβρέθη να ποζάρει πρώτη μούρη στο καβούρι σε Αγγλικό περιοδικό (???) 7. Πού είναι οι συγγενείς των εκατοντάδων νεκρών? Γιατί δεν διεκδίκησαν τις αποζημιώσεις του κράτους? Εδώ ένα χαλάζι πέφτει και χαλάει τα μαρούλια και γίνεται της Πόπης για τις αποζημιώσεις ….με το αίμα των συγγενών γιατί δεν βούλιαξε το σύνταγμα? 8. Οπα! Τι λέει ο χειριστής του τάνκ για την είσοδο του οχήματος στις πύλες?????  ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ' AYTO ΠΟΥ HMOYN, ΓΙ' AYTO ΠΟΥ EKANA.
 9. . Οι πρωτεργάτες της επανάστασης του ψωμιού της ελευθερίας και της παιδείας Βουλευτές την σήμερον, εφοπλιστές, υπουργοί, τραπεζίτες και δε συμμαζεύεται? (Ενώ οι συγγενείς των θυμάτων-ηρώων άφαντοι?) 10. Χούντα Παπαδόπουλου κλείνει με μηδενικό χρέος της Ελλάδος, έργα υπέρ Ελλάδος, ανάπτυξη Ελλάδος οικονομική ευημερία ΕΛΛΗΝΩΝ = Παπανδρεϊκοί και λοιποί χρέος φσσσστ Μπόινγκ της Ελλάδος ΔΝΤ Τρόϊκα ξεπούλημα φιλέτων (πετρελαίου- αερίου, νησιών, λιμανιών, υπηρεσιών, οργανισμών), τα σωβρακάκια κάθε Έλληνα από ηλικίας 0 έως όσο-αντέξει-να ζήσει, αυτοκτονίες (3000 και βάλε έχουμε ακόμα να μετρήσουμε έναντι 15-12ή24-είπαμε αναποφάσιστοι- Πολυτεχνείου-σε φάγαμε λάχανο στα θύματα αμεεε), φορολογίες μέχρι και για τα πορτοπαράθυρα μας, χαράτσια, παραπληροφόρηση, φυλάκα γιατί χρωστάς 1 ευρώ στην εφορία (άμα είσαι μάγκας και χρωστάς μύρια σε δίνουνε και μπόνους βιλίτσα με θέα τη Χρυσή Πύλη στα Ιεροσόλυμα για όταν έρθει ο μέγας αφεντικούλης Μεσσίας-Αρχηγός-Παγκόσμιος κυβερνήτης Μωρ΄ΑΜΕΕΕΕ ΤΟΥ!) 11. Θρησκεία μουαχαχαχαχαχαχαα! Τιν΄τουτο α? Μπάτε σκύλοι αβέρτα ! Ο Πάτερ Τάδε ζευγαράκι με τον Πάτερ Δείνα, μητροπολίτης με γούστα σε εξωτικάς χορευτριας και ναργιλέδες , όπα φιλαράκι ο Πάπας και ο Ιμάμης , έλα μωρε όλοι σε ένα καζάνι βράζουμε , φιλάκια κι αγκαλίτσες με τους ραββίνους «φίλους» που μας κερνάνε κοκκινέλι βρεφικό ΑΑΑ και μεζεδάκι μόρτικο κι άγιον χριστιανικό γάλακτος μπεμπεκίου (για να πάρουμε ο καθείς μας την αγάπην του Θεού –Τους)
12. Παιδεία ΟΥΑΟΥ!!! Οποία μόρφωσης! Φιλοομοφυλοφιλικό περιεχόμενο στα νήπια, Σμουτς έκανε ο Κωστάκης στον Γιωργάκη και ζήλεψε ο Αντωνάκης και του κατέβασε μια με μια χαντζάρα ΝΑ (με το συμπάθειο), οι τούρκοι φίλοι μας μας αγαπάνε βρε! Κρίμας που τους κυνηγήσαμε τότενες, κι ακόμα κριματότερον που δεν τους δίνουμε τα νησιά ΜΑΣ που είναι ΤΟΥΣ και τα κρατάμε με το τσαρούχι-τσαμπουκά μας (ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΗΠΑ). Και μη ξεχνάμε τον οίκον τον θεάρεστον, όχι αυτόν με τους σταυρούς! (απαπαπα φτου φτου μακρυά από μας ) Τον άλλον με τους μιναρέδες τι ωραίο πράμα! Η Αγία Σοφία επιτέλους αναδείχθηκε αρχιτεκτονικά με κείνα τα μολυβάκια γύρω της ΓΙΑΧ! Φάτε σκόνη Βυζαντινοί που μας το παίζατε και καλλιτέχναι! Ευτυχώς οι τούρκοι έχουν αίσθηση αρχιτεκτονικής. Δεν βλέπετε τι ωραία μνημεία έφταιξαν οι «αρχαίοι» τους πρόγονοι στην Έφεσσο? Πςςςςς φάτε ζήλεια αρχαίοι έλληνες σανδαλοφόροι. 13. Δημοκρατία 2013 …………………………………………………………………………………………………………(οκ συνήλθα από το γέλιο) υπέρ τραπεζιτών (εντός κι εκτός στόματος) υπέρ πατρίδος (των άλλων όχι των Ελλήνων), υπέρ πίστεως εις τον Ευρω (γιούρο γιούρο μας τον φάγανε το γυρο) και γενικά ένα γύρω γύρω όλοι και στην μέση η ψωροκώσταινα , έχουμεν και φοντανάκιν ξέρετε που μη το γράφω τώρα ναι? ΖΗΤΩ Η 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΨΩΜΙ ΖΗΤΩ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ …..με μικρές αλλαγές βεβαίως βεβαίως …. Πάμε πάλι ΖΗΤΩ Η 17η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΖΗΤΩ Η Α-ΠΑΙΔΕΙΑ ΖΗΤΩ Η Α-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Η Α-ΦΑΓΙΑ ΖΗΤΩ Η ΑΝ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ!
Καλά ε??? Δεν παιζόμεθα οι Ελληναράδες! Κάναμε επανάσταση να δίωξουμε τα άγρια να φέρουμε το αγριοτέρα για να τους βρίζουμε χειρότερα ΑΝΠΑΙΚΤΑΜΠΛ ! Ευτυχώς που έχουμε Δημοκρατία και όχι Χούντα, γιατί πραγματικά δεν θα το άντεχα……………………………………………………………………….(πάω για χαρο-μάντηλα κλαίω από τα γέλια).  

 



.


πηγή.


Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου