Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Η ΝΕΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ





Γελαστός και καλοπροαίρετος ωσάν Βούδας ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ






Η δωρέαν προσφορά από τον επιχειρηματία, τον άπλειστον, τον τυχοδιώκτη, τον στρατιωτικόν, τον πολιτικόν, δεν είναι προς καλόν….

Η παγίδα προσφέρεται δωρεάν διά να κολακευτεί ο φειδωλός και περιπροσεκτικός. Είναι η ίδια «Η Τέχνη του Γυναικοκατάκτησης». Κανένας φειδωλός/τσιγκούνης δεν κατάκτησε με την ιδιότητα του αυτήν. Ο φειδωλός είναι πάντοτε ο χαμένος εκτός και αν είναι θεσάκιας και τον εξαγοράζουν ή συνεργάζονται μαζί του διά να συμφάνε οι επιτήδειοι. Η γυναία παίρνει δώρα, πηγαίνει σε δείπνα, κολακεύεται, μέχρι όπου μία ημέρα αντιλαμβάνεται πως ο «αγαπητικός» ήταν ολετήρας της τιμής της ή της αυτοπόλις της αν θέλετε. Βεβαίως και εκείνος όπου σας αγαπάει πραγματικά τα ίδια κάνει! Έλα ντε! Εάν ο ψεύτης και απατεώνας συμπεριφέρετο διαφορετικώς θα ήταν ευδιάκριτος από εκατοντάδες χιλιόμετρα, άλλωστε και ο Αντίχριστος «Χριστός» και «Χρηστός» θα είναι. Παμπάλαια τεχνική και φαινόμενον ο μιμητής ψεύτης να ομοιάζει εις τον έχων την αρετή εξού και η παροιμία της Κύπρου: «άλλος έχει το όνομα (φήμη) και άλλος την χάρι (της αρετής και της αξίας)». Άντε τώρα να τους ξεχωρίσετε αν δεν μάθετε τον ομματόν σας να βλέπει ωσάν αετού. Με την οκνηρία ο ομματός της σκέψης βλέπει ως τυφλοπόντιξ.

Μας λέγουν συνεχώς πως έρχονται επενδυτές ενώ ψεύδονται και εν Ελλάδι και εν Κύπρω και όταν θα έρθουν είναι η ώρα όπου θα εκποιούν περιουσίες, ώστε να συνηθείσετε και να τις αχαμνάτε εις τα χέρια τους με ευκολία. 

Ο Φλάβιο Γκονζάκα Νούνες πρόεδρος της FIABCI επισκεφθής την Κύπρο είπε πως οι τιμές των ακινήτων είναι σταθερές και πως υπάρχει η προοπτική και το ενδιαφέρον από επενδυτές απ’ όλον τον κόσμον διά την Κύπρον! Τι σας έλεγα πριν;;;; Συνδέστε τα!!!!

Ο λόγος όπου η αξία των ακινήτων δεν μειώνεται είναι επειδή αποτελεί την αξία της δανειοληψίας συν τους τόκους, ώστε εάν έναν κτήμαν πωλήθηκε πέντε έξι φορές με έσχατη τιμή τις 300,000 ευρώ και τώρα η αξία του είναι 50,000 ευρώ πως μπορεί ο ιδιοκτήτης να το πωλήσει όταν η Τράπεζα δια να αποδεσμεύσει το κτήμα από την υποθήκη απαιτεί τον δάνειον των 300,000 ευρώ συν τους τόκους;;;; Δεν γίνεται, έντεχνα πλοκαρίστηκε η αγορά ώστε όταν το δάνειον θα είναι 1,000,000 ευρώ με τους τόκους να σου κάνει «χάριν» η Τράπεζα να το συμψηφίσει με το χρέος και σου το πάρει. Τι λέγαμε σε άλλα άρθρα;;;; Ο ψευδοεπενδυτική ψευδανάπτυξη των εσχάτων ετών και δεκαετιών ήταν διά να πάρει η ελίτ της απάτης την μοναδική αληθινή και ουδέποτε εικονική χρηματική αξία: ΤΗΝ ΓΗΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΓΕΙΣ, ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΣΑΙ.

Όταν πια θα είσαι υπερκαταχρεωμένος, πτωχοποιημένος και απογοητευμένος θα είσαι διαθέσιμος να παραχωρήσεις το ακίνητον σου. Μην το κάνεις αν μπορείς να το διεκδικήσεις σε δικαστήρια ή αποδείξεις διά δικηγόρου την έντεχνη απότομη ανάβαση και κατάβαση των τιμών δηλαδή καταδολίευση ώστε να σε ωθήσουν σε υπερβολικές επενδύσεις και εσσφαλμένες εκτιμήσεις, παρασυρμένος από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (ΜΜΕ), τα κόμματα, τις κυβερνήσεις, καθηγητάδες και άλλους «ειδικούς» της απάτης ή της φλυαρίας για να πουλούν την μούρη τους, ώστε να λένε ό,τιδηποτε αρκεί να τους δείχνει το γυαλλίν (τηλεόραση). 

Δεν είναι επενδυτές από το εξωτερικόν όπου χρειαζόμεθα μήδε ανάπτυξη, αλλά σταθερότητα και εγχώρια παραγωγή, ώστε το χρήμα να παραμένει επί τόπου. Μπορεί να γίνει μάλιστα συμπληρωματικό χρήμα ή δεύτερο όπως το έλεγε ο Λίνκνολ ώστε να χρησιμοποιείται παράλληλα με το ευρώ μέχρι να ορθοποδήσει το δεύτερο και να κλωτσήσουμε ευγενικά το ευρώ. Κανένα κράτος και κανένα έθνος δεν έχει μέλλον μήδε καμμία οικονομία όταν δεν έχει το ιδικό του χρήμα, είναι όπως τον ασθενή ο οποίος είναι συνδεδεμένος προσωρινά (δεν γίνεται άλλως πως) με την καρδία εις το διπλανόν δωμάτιον, κτήριον, χώραν και τηλεπαλμείται…. Κύριε Ελέησον!!!! Χώρα δίχως ιδικόν της χρήμα στρατός χωρίς όπλα εν χείρας και ο οποίος επείσθην ότι θα του δώσει όπλα ο εχθρικός του στρατός. Η Ευρώπη ξεκίνησε να σκοτώνει τους Έλληνες εν Ελλάδι και εν Κύπρω άμα οι πολιτικοί επενδυτές της κατάργησαν τα εγχώρια χρήματα τους ώστε οι οικονομίες τους να σέρνονται καρποχειροδεμμένες όπισθεν του ίππου όπως τα κκαουμπόϋκα έργα, απόγονοι των Ευρωπαίων οι κκαουμπόυς εγκληματίες….

Οι ίδιοι επενδυτές καταργούν στρατούς, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, ίδε ΕΒΟ και ΕΛΒΟ εν Ελλάδι και αποστρατικοποίηση εισήγηση του Ιππότου της Ρώμης Τέκτων Γλαύκου Κληρίδη από τον καιρόν της προεδρίας του. Ο άνθρωπος αυτός εις τας συνεδριάσεις της Λέσχης της Ρώμης εν έτει 1972 μ.Χ. πήρε την εντολή να μην δεχθεί και να μην φανερώσει την πρόταση του Ραούλφ Ντεκτάς διά την λύση του Κυπριακού Προβλήματος το ίδιον έτος και είπε πως το έκανε αλί και τρισαλί «διά λόγους πολιτικής αυτοσυντήρησης» ήτοι τομάρι του επάνω από την πατρίδα. Η πολιτική του αυτοσυντήρηση εξαρτάτο βεβαίως από τις συσστάσεις της προσοχής των Τεκτόνων της Λέσχης της Ρώμης και υποψιάζομαι πως η πρόταση του Ντεκτάς ήταν μία φάρσα αφού πληροφορήθηκε πως ο Κληρίδης ήταν «πειασμένος και δεμμένος», ενώ συνάμα διά να εξαπατεί τον μελλοντικόν ιστορικόν η όλη στημένη υπόθεση και να νομίζουμε εμείς οι Έλληνες πως είχαμε χαμένες ευκαιρίες ενώ ήταν ΟΛΑ ΠΡΟΣΤΗΜΕΝΑ!!!!

Όταν καταργείται ή εξιδιωτικοποιείται πριν ή μετά ο στρατός, όταν εξιδιωτικοποιείται η παροχή ύδατος, ηλεκτρισμού, διαδικτύου/τηλεπικοινωνιών, δρόμων, λιμανιών κ.α. πού τότε ανήκει το κράτος;;;; Θέλει και ανάλυση;;;; Και παύει να υπάρχει το κράτος εις το πι και φι;;;; Θέλει και σκέψη;;;;

Με όλα αυτά καταργημένα έρχεται η ώρα η τραγική: «εμπάτε σκύλοι αλέστε», «εις την αναπουμπούλα χαίρεται ο λύκος», σφάξατε άνετα ως περιπάτου χαβάν!!!! Ο νοών νοείτο. Μία ήμερα πριν σφάξουν έναν λαόν ελπίζει, νοιώθει δυνατός και γελάει… «Του φρονίμου ολίγα…», «του φρονίμου το παιδί πριν πεινάσει μαγειρεύει», αν θέλεις ειρήνη να προετοιμάζεσαι διά πόλεμον», αν θέλεις να επιβιώσεις να υπεραναπτύσσεις την αυτάρκεια και την υπεραυτοπαραγωγή, κοίταξε τους αυτόχθονες πρωτόγονους σαμάνους (αυτούς που βλέπουν = αυτούς που βλέπουν μακρυά), δεν κινδυνεύουν όσον εγώ και συ από την κρίση και την τεχνητή κρίση, είναι υπεραυταρκείς, υπεραληθώς ευ+άξιοι άνθρωποι, πραύω τους, σοφοί. Όποιος βαριέται να εργαστεί σήμερα θα πληρώσει τριπλά αύριον και ίσως και εσαεί μοιραία ως ύπαρξη του παρελθόντος. Όταν εξαρτάται η ευμάρεια σου από άλλους εξαρτάται η ζωή σου από άλλους. Ένα κουτάβι της χλιδής μπορεί να κοιμηθεί και να ξυπνήσει ένα κουτάβι του σκουπιδοτενεκέ, διατί; Επειδή είναι μέρος της χλιδής όχι ιδιοκτήτης της χλιδής και έχετε υπόψιν ο ιδιοκτήτης της χλιδής εύκολα βαριέται και ευκολότερα αλλάσσει την διακόσμιση της χλιδής του κουτάβια κουτοπόνηρα. Η κυπριακή παροιμία λέγει επίσης: «ύστερα φέρνει ο φούρνος την πυρά», δηλ. το πυρώνεται με ξύλα και εις την αρχή η πυρά/φωτιά είναι ήπια ύστερα θεριεύει, όπως παθαίνουν σε βάθος χρόνου οι καταχραστές ουσιών, ηθικής, χρήματος κ.α.. 

Δεν χρειαζόμαστε ξένους επανδυτές. Όποιος θέλει να εισβάλει αυτοκαλείται επενδυτής. Σύγχρονος ορισμός του πειρατή, του απατεώνα, του σύλου, του σίνα/σίνομαι, του διαβολικού, του υστερόβουλου, του εισβολέα, του βάρβαρου, του φέροντα δώρα Δαναού, του εισβολέα. Μέσα εις το μυαλόν έκαστου επενδυτή υπάρχει έναν σχέδιον Δούρειου Ίππου και έκαστος επενδυτής μέρος και μέλος άθελα ή ηθελημένα ενός ευρύτερου Δούρειου Ίππου ή υπομεριδίου. Πολλάκις, τάσσεται το κέρδος διά να ενταχθούν οι στρατιώτες των Δούρειων Ίππων από μόνοι τους εις το σκοπόν και γνωρίζουν από πριν τι να κάνουν ως επενδυτές, αφού αντιλαμβάνονται το φκειαχτόν «κέρδος». Στο τέλος θα χάσουν όλοι και θα έχουν χρήματα μόνον οι Υπεραρχιμασσώνοι. Αρώγησον να δυναμώσει το θηρίον περισσότερον και θα σε φάγει για πρόγευμα αντί να σε συναρωγήσεις να του ομοιάσεις, χαντόν είναι; Τι θεριό είναι αν θέλει να υπάρχει και άλλον συνδύναμον του;;;;

Όταν ακούετε επενδυτές να κάνετε βήματα όπισθεν και να αρπάζετε τα κρυφά και φανερά σας όπλα αθόρυβα. Το θεριό έχει πολλά ονόματα όπως ο διάολος πολλά ποδάρια, ένα πόδι του διαόλου είναι το θεριό και ένα όνομα του θεριού ο διάολος. Θα τους εύρετε και με άλλα ωραία και ανυποψίαστα ονόματα, χρώματα, εν πράξει όντα. Το θέμα όπως είπαμε και πριν είναι ποίος λέγει την αλήθεια. Όλοι κάνουν βήματα έξω από το σπίτι σας, άλλος για να πάει σπίτι του και άλλος για να κατασκοπεύσει το ιδικό σας. Από τα βήματα δεν φαίνεται η πρόθεση φαίνεται από τις λεπτομέρειες του διάβας των ποδαριών, του προσώπου, του λόγου. 

ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΠΟΙΟΝ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΫΣΤΕΡΟΒΟΥΛΗ Ή ΓΝΗΣΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟΕΝΑΡΕΤΗ ΑΓΑΘΟΣΚΟΠΙΚΗ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου