Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ = ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ   Ο Ν Τ Ω Σ    ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ;;;; ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΝ;;;; ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΩΣ ΑΝΗΡ Ή ΓΥΝΗ;;;; ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ!!!! ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΩ ΣΕ ΚΡΥΟΝ, ΖΕΣΤΗ, ΜΕΛΕΤΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ, ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΙΕΙΑ, ΙΞΟΒΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΧΑΜΕΝΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΧΩ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΟΑΞΙΟΠΡΠΕΠΕΙΑ ΑΞΙΟΜΑΧΟΥ ΑΤΟΜΟΥ;;;;
ΑΝ ΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΤΕ ΖΩ ΩΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΕΠΙ ΝΗΣΟΙΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΤΕΡΙΑΝΟΣ!!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ. ΤΟ ΨΕΥΔΟΡΩΜΑΙΚΟΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΈΡΧΡΤΑΙ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.
ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ = ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ!!!!.
.
Άνθρωπος δίχως πατριωτισμόν άνθρωπος άνευ τιμής, σέβους, ευλάβειας και δη αίσθηση ανθρωπιάς.
Ο πατριωτισμός είναι φύσει το ωραιότερον και ευγενέστερον ενάρετον συναίσθημα. Τι σημαίνει πατριωτισμός; Σημαίνει αγάπη προς τους προγόνους, θα μπορούσε να καλείται και μητριασμός ή και αμφότερα σωστότερα ήτοι Πατρομητριασμός. Το άκρον άωτον του Πατριωτισμού είπα διά πολλοστή φορά είναι ο Θεός αφού Αυτός ο Άχραντος Πατήρ και Μητήρ. Και το άκρον άωτον δεν λείπει από πουθενά αλλά προϋπάρχει του περιορισμένου μέτρου αφούτις είναι το ίδιον το Άπειρον εις όλας του τας ευ+προεκτάσεις.
.
Όστις είναι αφιλόπατρος είναι ως να καταριέται την ύπαρξη του… Οι αρχαίοι λαοί καλούνται προγονολάτρες και επικαλούνται τα πνεύματα τους διά να τους συμβουλέψουν. Διατί νομίζετε;;;; Διότι είναι λογικά έξυπνοι, αν δεν έχουμε ευ+εμπιστοσύνη εις τους προπάτωρες ημών εις ποίους να έχουμε;;;; Πάντοτε οι παππούδες εγνοιάζονται διά τα διαδοχικά τέκνα τους ακόμη και αν αυτά σε βάθος χρόνου παραδιασπαρτούν εις διάφορες ξέχωρες δήθεν φυλές. Ο παππούς βλέπει και γνωρίζει και τις αγαπάει όλες διότι εισίν τέκνα του ακόμη και οι ίδιες δεν το γνωρίζουν ή αλληλεχθρεύονται παρά την επίγνωση τους. ο Μέγας Παππούς είναι ο Τριαδικός Θεός και ο Υιός εδίδαξε αγάπη προς αλλήλους διότι ως ο αρχαιότερος και ο Άκτιστος (όχι όπως ο κτιστός θεός των Τεκτόνων που κτίζουν αντί να δοξάζουν, κτίζουν το εξύλωμα της ισορροπημένης αρμόνιας που ευέδωσε η φύση και ο ευλογημενός Ελληνισμός) Του είναι και του είμαστε άπαντες τέκνα. Σε πρόσφατη μου επίσκεψη στην Μαδαγασκάρη διαπίστωσα ότι εκτός από διαφόρων δογμάτων Χριστιανούς, Μωαμεθανούς και Ιουδαίους, υπάρχουν και οι Προγονολάτραι οίτινες δεν άλλαξαν θρησκεία. Ο Μητροπολίτης Ιγνάντιος μάζι με άλλους Χριστιανούς τους θεωρούν Σατανιστές. Τους εξήγησα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιον αφού οι ανθρώποι αυτοί έχουν ως στόχον την επικοινωνία με τους προγόνους τους, είναι Πατριωτιστές και είναι φυσιολογικόν και πως η υπερπροέκταση της πατριωτικοπρογονικής τους θρησκείας είναι η ανάγκη τους δι’ ένωση με Τον Πατήρ Τριαδικόν Θεόν. Καταλαβένετε τώρα πως η ποινικοποίηση του Πατριωτισμού είναι η ποινικοποίηση της αλήθειας και δη της καθαρής (εκ του κάθαρση = κάθε+άρση = σήκωμα έκαστου βάρους, ο Σατανάς εξέπεσε όταν ίδε υπεραστραπιαία μία απειρόκαλλη εικόνα Του Τριαδικού Θεού και ζηλοφθόνησε, όταν ζηλοφθονείτε συνάγετε ενέργεια μη ενάλαφρη δηλ. βαριά και σας τραβάει η βαρύτητα δεν είστε εν πτήσει ευλογίας και ως εκ τούτου ο Διάβολος κατέπεσε ως αστραπή δηλ. ως φως κτιστόν που έχει βάρος, ενώ πριν δεν είχε, πριν ζηλέψει, και ως εκ τούτου καταλαβένετε ότι η αρχαία και μεταρχαία κάθαρση = μετάνοια αληθινή = εξομολόγηση = απελευθέρωση λόγω ελέους θείου από το βάρος των αμαρτικών και δη επανανέβαση, εξού και ο Θεός είπε εις τον Διάβολον εάν μετανοήσει θα επανανεβεί) ΦιλοΘεοΠατριωτικής Δοξολογίας, Λατρείας και Προώθησης. Αναφέρω πως εις την Μαδαγασκάρη γηγενώς εκ παραδόσει ο Θεός καλείται Ζίους/Ζέους = Ζεύς/Δίους/Δίας.
.
Ποινικοποίηση του Πατριωτισμού εις την κυριολεξία σημαίνει έμμεσα ή άμεσα και επί ευκαιρία διαφόρων τυχαίων ή στημένων τραγωδιών όπως δολοφονία του Παύλου Φύσσα, απαγόρευση ευλάβειας και υποστήριξης των προγόνων και δη του Αρχιπρογόνου ήτοι Του Τριαδικού Θεού. Όταν δεχθείς την ποινικοποίηση του πατριωτισμού προπαραδέχεσαι και προϋποκύπτεις εις την ποινικοποίηση της θρησκείας. Τα δύο γενικά και βασικά στοχευτικά σημεία της Μασσωνίας είναι η κατάργηση, απαγόρευση και εν τέλει εξαφάνιση έκαστου στοιχείου περί θρησκευτικότητας και εθνικότητας, οι αισθήσεις αυτές συμπεριλαμβάνουν όλην την σύνθεση της αξιοπρέπειας και ηθοπρέπειας του ατόμου. Ακόμη και οι αισχρές ιδεολογίες είναι παρακλάδια, αιρέσεις, κακομεταμφιέσεις, πονηροεγκληματικές απομιμήσεις και παραεθνικοποιήσεις και παραθρησκευτικότητες ως κόμματα, ιδεολογίες και οργανώσεις. Ο άνθρωπος που καταδέχεται να μην έχει πατριωτισμόν ό,τι και αν υποστηρίζει και όπως και αν αδιαφορεί καταδέχεται να μην έχει ψυχή. Ανώτερη μορφή πατριωτισμού ο Χριστιανισμός, ως Χριστιανός υπάρχεις καταρχήν ινά δοξολογείς και ποιείς το Θέλημα Του Απειροπλάστου Τριαδικού Θεού ήτοι το Θέλημα Του Απειροπατερομήτερου των Υπεραπειροαπάντων!!!!
.
Οι Εβραίοι της Ελλάδος και των Η.Π.Α. προς τους οποίους προέτρεξε ο Αντώνης Σαμαράς και ο Νίκος Αναστασιάδης, λόγω της τυχαίας ή μη τυχαίας δολοφονίας του ράππερ/ραψωδού/ραπσωδού Παύλου Φύσσα εκμεταλλεύονται την κατάσταση μεθοδευμένα ινά ζητήσωσι την ποινικοποίηση των φασιστών τάχατες ενώ εις την ουσία προσπαθούν να βαπτίσουν τον αγαθόν πατριωτισμόν με την ρετσινιά του φασισμού. Δηλ. ο κομμουνισμός σκότωσε εις τον Εμφύλιον της Ελλάδος εν έτει 1946-49 μ.Χ. ολιγότερους;;;; Αναφέρουμε χαρακτηριστικά πως η λέξη φασισμός προέρχεται από το ξύλινο ρόπαλο των Ρωμαίων με μεταλλικές ακίδες πέριξ ινά δέρνωσι τον όχλον φάσις. Ιδρυτής του φασισμού ήταν ο Υπεραριστερός Μπενίτο Μουσολίνι, μετά την καταναγκαστική διάλυση του κόμματος της Υπεραριστεράς από την ιταλική κυβέρνηση, Αριστερός λοιπόν ήταν ο ιδρυτής και ο επίσημος πρώτος φασίστας, άλλωστε ο Χίτλερ έλεγε τα αδέλφια μας οι κομμουνιστές αφού η ιδεολογία τους όμοια με τον ναζισμόν με άλλη ονομασία. Εξ άλλου η δικτατορία της μοναρχίας ή της ολιγαρχίας την ίδια σημασία έχουν πάντοτε όσα ονόματα διαφορετικά και αν έχουν, σπάνια η σοφία του δικτάτορα κάνει ωραία την μοναρχία του όπως του σοφού, ισορροπόθωρου και μετριοπαθή Λίνδιου «τυράννου» Κλεόβουλου (ο έχων εύκλεια, εύδοξη, έντιμη και ενάρετη βούληση) ο οποίος διατύπωσε και το πασίγνωστον ρητόν «μέτρον άριστον» και «παν μέτρον άριστον» = ό,τι μετράται είναι άριστον, ενώ ό,τι γίνεται κουτουρού θα φέρει ανεπιθύμητα και ζημιογόνα αποτελέσματα. Η Αθηναία Αρχαία Ακρόπολις της Λίνδου (Ρόδος) είναι το Μάτσιου Πίτσιου της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. 
.
ΕΛΛΗΝΑΦΥΠΝΙΣΗ!!!!
.
Ο Αφυπνισμένος Έλληνας καταλάβει πλέον ότι ζούμε εις την Πολυχούντα, τον Πολυφασισμό και τον Πολυκομμουνισμό εις διάφορα επίπεδα, συνθέσεις, μορφές, είδη και παραλλάγες. Όπως σωστά όρισε ο φίλος μου ο «Παρλαπίπας» η χούντα των γραβατοφόρων έβαλε φυλακή την χούντα των ροπαλοφόρων. 
.
Το ερώτημα το οποίον αυτόματα τίθεται είναι «τις ου χουντικός εν κομμάσοις;;;;».
.
Ο αφυπνισμένος άνθρωπος αντιλαμβάνεται περίτρανα ότι κόμμα = χούντα και χούντα = κόμμα. Άκουσα αυτές τις ημέρες πολλές αποδείξεις ότι η Χρυσή Αυγή είναι φιλοναζιστική (αίσχος διότι τους Ναζί πολέμησαν και σφαγιάστηκαν οι προγόνοι μας και σκότωσε ο Χίτλερ περισσότερους εξ όσους ο Αττατούρκ ώστε δεν διαφέρουν από τους Φιλαττατουρκικούς Συρριζότες ως Φιλοχιτλερικοί, τι λέτε κ. Παππά;;;;) οργάνωση εκ των ΜΜΕ, την ενσταύρωσαν περισσότερον εξ όσου ίσως θα έπρεπε. Εντούτοις, αν και τω όντι ευθύνεται διά τον θάνατον του Παύλου Φύσσα, κανένας εν τηλεοράσει δεν είπε τίποτε διά τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΡΙΖΑ και τις 4,000 αυτοκτονίες Ελλήνων ανθρώπων λόγω των ελιγμών και ινατιών της διαχρονικής Αντιελληνικής διχονοιακής πολιτικής του Ελληνισμού μεταξύ τους. Προσθέτουμε εδώ και τους γραβατοφόρους κομματικούς της Κύπρου οι οποίοι ευθύνονται διά αυτοκτονίες και άλλα καταστροφικά δεινά. 
.
Οι γραβάτες κύριοι σκοτώνουν πολλαπλάσια των ροπάλων αμφότερα όργανα στην φυλακή και έκαστον όσον έπταιξε. 
.
Κάτι άλλον που θα προσθέσω είναι ότι οι Πατριώτες Χρυσαυγίτες δεν πρέπει να λένε ζήτω η Χρυσή Αυγή αλλά ζήτω η Ελλάς, δίοτι διά να την υπηρετήσει υποτίθεται υφίσταται η οργάνωση. Οι δε Κομμουνιστές με το να φωνάζουν ζήτω ο Στάλιν ή ο Σύρριζα κ.α. δεν σημαίνει ότι είναι ανθρωπιστές. Οι ανθρωπιστές κερνούν καφέδες και φαγητά ανυστερόβουλα, δίνουν από το υστέρημα τους εις αλλήλους όπως διέταξε ο μίσουνταν Αυτόν Ιάσων Χριστός. Ο ανθρωπιστής δεν αγαπάει τους άλλους εκτός από την Ελλάδα. Έλλην Κομμουνιστή είναι και ο Έλλην άνθρωπος και η Ελλάς Μητέρα. Αγάπα τον πλησίον, όμοιον και συγγενή σου και θα μάθεις να αγαπάς και τον τηλαδελφόν σου, τον απόμακρον και μη συγγενή σου. Μην προδίδεις την Ελλάδα επειδή σου έχουν φυτέψει πως πάντοτε πταίει η Ελλάς σε σκοπιανό, αλβανικό, μεταναστευτικό πρόβλημα κ.α.. Μία προβατίνα δεν είναι υπεύθυνη να δώσει γάλα εκτός από τους αμνούς της στα γαϊδούρια, τους σκύμνους, τις σκνίπες, τα κουτάβια, τους ποντικούς κ.α.. Πόσους να προλάβει;;;; Έταξε η φύση πρώτα να ταϊζεις τον συγγενή σου και ύστερα αν αρτυρήσει γάλα να δώσεις και στον ξένο, διότι αν ίσχυε να γίνεται το αντίθετον ήτοι να πρέπει να δώσεις εις τον άλλον πρώτον τότε θα ίσχυαν οι παροιμίες «φίρδην μύγδην» και «τρέχα γύρευε». 
.
Θα ήθελα κατωτέρω να παραθέσω κάποιες απόψεις όπου εξέφρασα σήμερα εις τους διαδιικτυακούς χώρους προς υπερπερίσκεψη.
.
Όλοι πιστεύουν εις τον Διάβολον μέχρι ν' αποδείξουν το αντίστροφον. Αυτή είναι η αλήθεια και όχι το αντίθετον!
.
Είναι όλα προσχεδιασμένα διά πλήρη εξόντωση των Ελλήνων. Μόλις συλληφθην ορυμαγδόν και ασταπιαίως η Χρυσή Αυγή ο Εβραίος Σαμαράνγκας υπήγε εις τας ΗΠΑς διά να το ιορτάσει με τους ομοεθνείς τους εις Συναγωγάς της βδελυμίας και Μασσωνικάς Στοάς της πολιτικής δυσωδίας!
«ΕΤΣΙ ΝΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΕΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΕΝ ΕΤΕΙ 1974 μ.Χ.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΝΙΚΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΞΙΑΝ!!!!
.
Dimitra Kolonis αυτο ποιλυτιμο γιατι δειχνει οτι πραγματικα ουδετερη ηταν η κυπρος και οχι τα ανωμαλα ζωα τουρκοι, δηλ αλλοι εχουν το ισραηλ σε φυσικη εξοντωση και εμεις σε διανοητικη αν καταλαβα σωστα, δεν εχω πια ψυχραιμια να πεσει η αυλαια να τελιεωνουμε.
.
Dimitra Kolonis με ηττα δια παντος των τουρκων και των συμμαχων τους
Βασίλης Χατζημιλτής Οι νατοικοί, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η εξέλιξης των σταυροφόρων. Και τότε δημιουργήθηκαν απλά για να καταστρέψουν αι να αλώσουν το Βυζάντιο. Μην σας ξεγελά ότι άλλαξαν λιγάκι το λογότυπο τους. Σήμερα ΔΕΝ αλλάζει η αποστολή τους, γιατί πίσω από αυτούς, κρύβεται ο σιωνισμός και οι αιώνιοι εχθροί του ελληνισμού, οι εβραίοι».
.
Δεν ξέρω εάν η Χρυσή Αυγή άθελα της ή εσκεμμένα ή εξ αφελείας της έκανε ό,τι έκανε πατριωτικά ή μη. Σημασία έχει ότι με αφορμή την δολοφονία του ράππερ (ραπ εκ του ραπσ = ραψ+ωδού, μαντινάδα κρητιστί, τσιαττιστόν κυπριαστί, αρχαία ως τραγωδία και βυζαντινώς ως ψαλμ+ωδία) Παύλου Φύσσα (ο Θεός συγχωρέσει και αναπαύσει την ψυχήν του) οι Σιωνιστομασσώνοι ελίχθηκαν διά να ποινικοποιηθεί ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ!!!! Σημασία δεν έχει η Χρυσή Αυγή ή το κάθε άλλον κόμμαν έστω και αν προάγουν τον πατριωτισμόν σημασία έχει ο εν πράξει ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΟΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΑΠΕΙΡΟΘΕΟΥ!!!!
.
Διώκεται το δικαίωμα των ανθρώπων που γέννησαν την έννοια πατρίδα να υπερασπίζονται τις οικογένειες των ήτοι ΠΑΤΡΗΣ αναγραμμτιστί ΣΠΑΡΤΗ!!!! ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΤΕ. ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΧΟΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ. ΘΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ!!!!
.
Η ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΝ ΣΚΟΠΟΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ή ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΤΑ ΛΕΓΕΙ Ο ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΠΠΑΪΚ Ο ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΩΣΦΟΡΟΔΙΑΒΟΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΙΣ ΑΚΟΥΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ.
.
Επίσης οι Ιταλοί μαφιόζοι της Σικελίας Έλληνες από την Σπάρτη και αλλού όπως το Ταραντίνο αποικία Ελλήνων Σπαρτιατών, Συρακούσες κ.α. λένε πως αν δεν μπορείς να νικήσεις προς το παρόν κάνε την ζωήν του εχθρού σου ανυπόφορη, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗΝ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ. Απ' εδώ και εμπρός ως μικρές ή μεγάλες ομάδες αυτά θα κάνουμε. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΙ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΝΗΡΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΦΥΤΑ και να μπορείτε να τα ευρίσκεται και να σκοτώνεται ζωντανά... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΡΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ.
.
Εις τον κυπριακόν στρατόν δεν διδάσκεται η αρετή της διασποράς στρατοπέδου, εις την Ελλάδα το κάνουν και δη πρέπει να γίνεται προληπτικώς εν καιρώ πολέμου και να γνωρίζει η κάθε ομάδα ή μονάδα/άτομον πού να πάει ποίος άλλος ή ομάδα του είναι πέριξ του εκ της διασποράς και εις πόση απόσταση και να υπάρχουν σήματα, συριγμοί κ.α. επικοινωνίας και κώδικας κινήσεως ή πυρ και κινήσεως ή συνενώσεως και προγεφυρώσεως εις άλλα σημεία διά μάχη ή αποστολή και ξανά επαναφορά κοκ, δηλ. να γνωρίζετε απέξω χάρτες κινήσεως κ.α.. Ε ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ Ή ΟΧΙ;;;; Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΜΕ;;;; Ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!!!!
.
Οι Εβραίοι παραδέχονται εις τα Πρωτόκολλα των "Σοφών" (Τεράτων) της Σιών (από τον λόφον Ζιών = Ζευς της Ιερουσαλήμ = ιερόν+Σολυμοί = άποικοι Έλληνες της Μικράς Ασσίας) ότι από τύχη και πρόνοια Του Θεού (ή του Διαβόλου υπ' ανέχεια και σχεδίου και δοκιμασίας Του Θεού) έπαθαν την Διασπορά τους εκ των Ρωμαίων και ήταν προς το συμφέρον τους αφού ήλεγχαν τις οικονομίες παντού και μάθαιναν πράγματα και τέχνες κατεργασμένες, παρατηρούσαν τις ιδιοτροπίες των εθνών κ.α.. Είναι η ίδια αρχή για τα στρατόπεδα. Εάν παραμένεις στο στρατόπεδον εύκολα σε περικυκλώνουν και σε βομβαρδίζουν σωρηδόν ενώ αν είσαι διεσπαρμένος και ενώνεσαι κατα περίπτωση και αστραπιαία αιφνιδιαστικώς πού να σ' εύρουν συναγμένον αφού θα υπάρχουν και εφεδρίες που δεν θα συνάγονται.
.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ;;;; ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ!!!! Όλοι και οι γυναίκες σε αριανές (πολεμικές) σχολές ζητείστε να ενωθούν μαζί σας πατριωτικά οι εκπαιδευτές, όλοι σε βοτανολόγους και άλλους ειδικούς φαρμάκων διατροφής και επιβίωσης στην φύση, όλοι καταδρομείς και τότε θα νικήσουμε και διεπιβιώσουμε επειδή θα το αξίζουμε!!!!
.
Έλληνες μην κάνετε Εμφύλιον Πόλεμον, κάτω όλα τα κόμματα "κομμουνιστικά" ή "εθνικά" ενωθείτε, είστε μία φυλή, ένα αίμα και δεν πταίτε. Πολεμήστε τους εχθρούς. Μάθετε να είστε διεσπαρμένοι σε ομάδες επιβίωσης και δράσης. Έλληνες θα πολεμείστε μεταξύ σας ή εναντίον των εχθρών;;;; Τους εχθρούς τους βολεύει να πολεμήσετε μεταξύ σας. Αν είστε ηλίθιοι κάντε το!
.
 Νικολαος Φρανγκος ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
.
Yerimos Panayiotis ΦΙΛΕ ΑΠ' ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΣ ΝΟΟΥΜΕΝΩΣ ΤΡΟΠΟΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΜΕΙΣ κ.α. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ, ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΕΚΑΣΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΜΑΣ!!!! ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΔΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!!!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
 .
Zaira Lazaridou ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!! Ας βγάλουμε επιτέλους τις ταμπέλες...δεν έχουμε ακόμη κατανοήσει ότι τα κόμματα ήταν ο καλύτερος τρόπος, μέσω της Δημοκρατίας, να μας τσακίσουν τα κόκαλα; Έχουμε χάσει την ουσία και ασχολούμαστε με την πάρτι και το τομάρι μας. ΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ.
.
Zaira Lazaridou ΕΛΛΑΔΑ -ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΠΑΤΡΙΔΑ
.
Yerimos PanayiotisΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΚΟΜΜΑΝ ΜΑΣ.... ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΝΟΜΑΛΙΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;;; ΟΧΙ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΡΕΠΟΥΠΛΙΚΑΝΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ, ΧΑΧΑΧΑΣΧΑ!
.
ΕΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΝΤΩΣ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ.... ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΕΚΡΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΜΗΡΗ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ.
.
ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ;;;; ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΛΩΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΡΕΖΙΛΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΣΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΜΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΒΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: "ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΚΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ".
.
ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΩ: "ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑΧΑΤΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΤΕ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΣΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ; ΕΝΩ ΣΥΝΑΜΑ ΞΥΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΙΚΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΑΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ;;;;;
.
ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ: "ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΡΩΜΑΙΙΚΟ (ΜΑΣΣΩΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ) ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ (ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΛΗΘΙΝΟ...."
.
Βασίλης Χατζημιλτής Η Τουρκία ήταν πάντα η φωνή και η ενέργεια των εβραίων, που από τότε που επλάστηκαν, κρύβονται πίσω από άλλους!
.
Yerimos Panayiotis ΝΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΟΥΝ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΝΗΣΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ 32 ΒΑΘΜΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ (ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ). ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΔΙΧΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ, ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!!
.
Ποινικοποίηση του Πατριωτισμού. Αγαπητοί Συνέλληνες αγανακτήστε και ενωθείτε. Κατατσακκίστε τα κόμματα και εσείς που βγάζετε χρήματα κάνετε και ολίγον αγώνα εθνικόν διότι θα σας τα πάρουν με νόμους χρήματα και περιουσίες, ήδη ξεκίνησαν με την Κύπρον και τώρα θα φορολογήσουν λένε τα ακίνητα ώστε να σας τα πάρουν σε 10 έτη αφού θα "χρωστείτε" τάχατες. Τις καταθέσεις θα τις ξανά κουρέψουν πανευρωπαϊκώς. Ενωθείτε, κάθε λιαθαράκι προστατεύει τους Συνέλληνες σας και τις περιουσίες σας. Μήν είστε μόνον ΙΔΙΩΤΕΣ = IDIOTS ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΣΘΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΥΓΕΙΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΠΡΟΓΟΝΟΝ = ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ. ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΩΡΕ Η ΕΛΛΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΝΘΙΑ. ΙΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ (ΤΕΡΑΤΩΝ) ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!!!
.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ..................
.
Sunday, September 29, 2013

Εβραίος παιδόφιλος Κον Μπεντίτ: Θέλω να δω διαδήλωση 500.000 ενάντια στην Χρυσή Αυγή!

Ο Cohn-Bendit έγραψε ένα βιβλίο (‘Le Grand Bazar’) περιγράφοντας τις εμπειρίες του ως νηπιαγωγός λέγοντας τα ακόλουθα:

«Το φλερτ μου με όλα τα παιδιά απέκτησε σύντομα μια ερωτική τροπή. Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν...»


«Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούσα και διαφορετικά, αλλά η επιθυμία τους με προβλημάτιζε. Τα ρωτούσα: ‘Γιατί δεν παίζετε μεταξύ σας, γιατί διαλέγετε εμένα και όχι κάποια άλλα παιδιά;’ Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ. Κατηγορήθηκα ότι είμαι ένας διεστραμμένος, και υπήρχαν γράμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ρωτούσαν αν πληρωνόμουν από το δημόσιο. Ευτυχώς είχα συνάψει συμβόλαιο απευθείας με το διοικητικό συμβούλιο των γονέων, αλλιώς θα είχα απολυθεί ...»
Ο γνωστός για τις παιδοφιλικές του θεωρίες Koν Μπετίτ (σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης στις 23 Απρίλίου 1982 έχει υπερασπιστεί δημοσίως την παιδοφιλία και τους παιδόφιλους, χαρακτηριστική είναι η φράση του "Eίναι ωραίο να γδύνεται ένα 5χρονο κοριτσάκι. Aπίστευτα ερωτικό παιχνίδι") δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής:
«Στη δημοκρατία, όταν σε μια κομματική οργάνωση κρύβεται μια στρατιωτική ομάδα υπεύθυνη για πράξεις βίας, επιθέσεων και δολοφονιών, είναι ένας λόγος αλλά και μια υποχρέωση να απαγορευθεί αυτό το κόμμα» δηλώνει ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.
Και συμπλήρωσε, ονειρεύομαι «Να δω στην Ελλάδα μια ειρηνική διαδήλωση από 500.000 κόσμο που να διαμαρτύρεται μαζικά ενάντια στη βία της Χρυσής Αυγής».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
.
Να λοιπόν πως προωθούν τον Εμφύλιον Πόλεμον μεταξύ Ελλήνων μέσω των Αντιπατριωτών και «Εθνικιστικών» και Πατριωτικών Παρατάξεων. Θα τους αφήσετε;;;; Ανακατωθήκαμε εμείς εις την χώρα τους;;;; Τότε διατί «βλαστούν εκεί που δεν είναι φυτεμένοι;;;;». Διά να μας γενοκτονήσουν βήμα τω βημάτι. Όχι το αντίθετον και το αντίστροφον συνάμα θε να γίνει….!!!!
.
ΖΗΤΩ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ!!!!
.

πηγή



Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου