Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Εκπληκτική απαγγελία του όρκου του Ιπποκράτη, όπως ακουγόταν με την αρχαία ελληνική προφορά!... ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑ (ΓΕΡΙΜΟΥ)




Εκπληκτική απαγγελία του όρκου του Ιπποκράτη, όπως ακουγόταν με την αρχαία ελληνική προφορά!... ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑ (ΓΕΡΙΜΟΥ)



Εις το τέλος του ακόλουθου κειμένου και θεωρίας υπάρχει βίντεο με απόδοση του όρκου του Μέγα Ιπποκράτη. Θα ήταν φρονιμότερον ινά καταλάβετε περαιτέρω την θεωρία ν' αναγνώσετε την θεωρία πριν αλλά και κατόπιν της ακροάσεως του όρκου.

Ακούωντας το παρακάτω κείμενον αλλά και γενικότερα τα ελληνικά συγγράμματα εις την απόδοση όπου συνήθειζαν οι Αρχαίοι Έλληνες θυμίζει πολλά άλλα πράγματα και αποκαλύπτει άλλα τόσα ενώ δεν θα απαριθμύσουμε εδώ όλη την υπόθεση αυτή καθότι χρίζει μελέτης δεκαετιών και μετά από αυτήν την μελέτη θα φανερωθουν αλλα κ.ο.κ. ώσπου να καταλήξουμε πως ο Λόγος ο Έλλην είναι ο αντικατοπρτισμός του Τριαδικού Θεού Λόγου όπως αναφέρεται και ο Ίωνας Μεγιστοπροφήτης Ιωάννης ο Θεολόγος ο Ευαγγελιστής.

Πρώτον: Το νόημα του Όρκου του Ιπποκράτη εμπερικλείει όλον το νόημα της ουσία Του Τριαδικού Θεού καθότι αποδίδει τον Χριστιανισμόν εις υπερσυντομία τέτοια όπου όμοια της δεν έγινε ποτέ. Εάν όλοι οι άνθρωποι εσκέπτοντο και εφάρμοζαν ως σκοπόν ή ηθικήν της ζωής τους τον Όρκον του Ιπποκράτη θα ήσαν όλοι Χριστιανοί ή και Ιπποκράτες = Άγιοι και Αγιόφιλοι (και θα εξηγήσωμεν διατί) και δεν θα υπήρχε καμμία διανθρωπική, διακρατική και διεθνική ανομαλία, κακοποίηση και πονηροϋστεροβουλία. Θυμίζουμε εδώ πως ο Αριστοτέλης είπε πως "ο πολιτικός πρέπει να σκέπτεσαι ωσάν ιατρός". Ενώ σκέπτεται ως χασάπης και ο φιλόσοφος είναι αντίστοιχος του θεραπευτή, ιατρού, ιησού, ιάσων και ο έξυπνος αντίστοιχος του χασάπη, του εκμεταλλευτή, του ιδιοτελή, του αθεόπιστου και θεομπαίκτη υποκριτή. Θα ενισχύσω την οπτική σκέψης μου αυτή με κάτι συγκλονιστικόν όπου μου συνέβη πριν ολίγον καιρόν με κάποιον ούτως ή άλλως αμφίφιλον και ψευδόφιλον. Τον επισκέπτηκα σε κάποιον μέρος της Κύπρου και κατά την συμφαγία μας άρχισε αμέσως να κατηγορεί τους Εβραίους/Ιουδαίους. Αμφιεξεπλάγην και προσποιήθηκα ότι κατέπεσα εις την παγίδαν του. Ήθελε να μάθει αν τω όντι μισώ τους Εβραίους και τι γνώμην έχω περί αυτούς. Βεβαίως δεν μισάω κανέναν άνθρωπον αλλά αποδοκιμάζω με κάθε μέσον την Σατανοσιωνιστομασσωνική προπαγάνδα, δράση, οργάνωση, συνομωσία, δράση και διαφημιστική ψευδολογία και λασπολογία όσων Εβραίων συμμετέχουν εις τοιαύτην Αντιιπποκράτικη και Αντιχριστιανική Δραστηριοποίηση. Αντιλήφθηκα ότι εθύμωσε πολύ και πως μόλις όπου δεν έχανε την ψυχραιμία του ενώ δεν συγκρατούσε τα αγενέστατα λόγια του και τις αγενέστατες και εχθρικές στάσεις της γλώσσας του σώματος. Τότε επαλήθευσα με ακόμη έναν τρόπον εκείνα όπου λέγονται πως εις τον συγκεκριμμένον χώρον φωλειάζουν από παλαιά Κρυπτοεβραίοι και μάλιστα χρησιμοποιούν έναν συμβολισμόν όπου μήδε οι περισσότεροι πρώην Κρυπτοεβραίοι ή Ημικρυπτοεβραίοι ή Αμφικρυπτοεβραίοι δεν θα μπορούσαν να κατανοήσουν. Ο τύπος αυτός μεταξύ άλλων και αυτόν είναι το μεδούλι της υπόθεσης μου είπε πως: "οι Εβραίοι διεθνώς δραστηριοποιούνται όπως καταργηθεί ο Όρκος του Ιπποκράτη διά τους ιατρούς, αφού κανένας ιατρός δεν θεραπεύει αμισθί και διά την ψυχήν του". Καταλαβαίνεται τώρα πως με δόλον προσπαθούν να παρεγκωνίσουν τον Όρκον του Ιπποκράτη αφού σκοπός τους είναι εις το βαθύν μέλλον να μην υπάρχει τίποτε όπου να θυμίζει την Ελλάς αφού και έναν πράγμαν να υπάρχει ως ζωντανόν κύτταρον θα είναι αρκετόν να εξεδώσει το μεγαλείον εκείνον του Θείου Οργανισμού της Ελλάς και να επισκιάσει τα πάντα.

Η προσπάθεια των Εβραίων να καταργήσουν τον Νόμον Εφορκίσεως εις τον Όρκον του Ιπποκράτη δείχνει πως αντιπαθούσαν την χριστιανική δηλαδή ελληνιστική ανθρωπιστική λογική και ακόμη δεν άλλαξαν. Όταν ο Ιάσων Χριστός εφ' ωμιλούσε Τον Ίδιον Τον Θεόν ήτοι Τον Λόγον Θεόν εις την Φιλισταίαν γην προς όλους τους λαούς μόνον οι φιλόκακοι, αυτοδηλωμένοι φιλιδιοτελείς και φιλοκαταστρεπτές των άλλων λαών Ιουδαίοι αιφνιδιάστηκαν διότι αυτοί είναι η φωλέα της βαρβαρότητος. Ο όρος: "πας μη Έλλην βάρβαρος" ανταποκρίνεται σε νοοτροπίες εκτός από την παραφθορά της γλώσσας και βαρβαρότεροι των μισάνθρωπων ή μισαλλάνθρωπων εκ των Ιουδαίων δεν θα συναντήσετε αφού το να μισούν τους μη Εβραίους και Ιουδαίους είναι η βάση της θρησκείας των ενώ το υπόβαθρον ο Σατανισμός και η εκμονοθεοποίηση του Διαβόλου. Οι Ιουδαίοι μισούσαν τους Έλληνες πολύ πριν τον Ιπποκράτην όταν έλεγαν έκτοτε λόγια αληθινου παμφιλανθρωπισμού (παν+φίλος+άνθρωπος) όπως ο Ιπποκράτης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Οι Εβραίοι δεν ελέγχουν τον κόσμον αλλά προσπαθούν να δώσουν αυτήν την εντύπωση ώστε ο κόσμος από μόνος του να τους παραδοθεί. Ελέγχουν βεβαίως πολλές καταστάσεις σε διάφορα κράτη και κάνουν ό,τι δύνονται ώστε να εξαποβλακώσουν, εκκτηνοποιήσουν και μαλθακώσουν με ηδονές και ανοχικούς απαθής χαρακτηροποιητικούς μοχλούς τους υπόλοιπους λαούς αλλά και τους απλούς Ιουδαίους, ώστε οι άνθρωποι να είναι κομμένοι ραμμένοι εις τα μέτρα του αμφιεξελιγμένου ζώου όπου η ανώτερη δυνατότητα του να είναι η εξυπηρέτηση του τύραννου Συν+σατανά Ιουδαίου και εν πολλοίς το επέτυχαν. Βλέπεις π.χ. έναν Ελληνόπουλον όπου χαίρεται επειδή θα το τιμήσουν οι Αμερικάνοι μετά από μεγάλη ανακάλυψη του ενώ η εβραιοκρατούμενη ΝΑΣΑ εκσκλαβώνει προαιρετικώς τον επιστήμονα έχοντας τον ως την χήνα όπου γεννάει χρυσά ωά και τον όνον ο οποίος μεταφέρει τις ιδέες της ευφυίας του εις το καλάθιον των εχθρών του χαρούμενος επειδή τον έχουν στολισμένον με πλούσια πλουμίδια και χρυσόν σαμάριν, χαχαχαχαχα! Βρε Ελληνόπουλε είσαι σκλαβωμένον διά να καταστρέφεις την Πατρίδαν σου επειδή θεωρείς ανώτερον σου και ανώτερον της πατρίδας σου το εύγε και το πραύω του εχθρού όπου σε χρυσώνει με χρήμα αλλά δεν μπορείς να κάνεις την ζωήν σου μήδε να αφυπηρετήσεις χωρίς να μην είναι υπό δολοφονίας μελέτην η ζωή σου! ΣΚΛΑΒΕ ΔΟΥΛΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΧΘΡΕ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!!!!

Οι Εβραίοι γνωρίζουν πως εάν πείσουν τους ανθρώπους πως είναι εξυπνότεροι θα τους πείσουν να παραδωθούν καθότι τω όντι οι άνθρωποι παραδίδονται εις το ανώτερον ή θεωρούμενον ανώτερον και υποτιμούν το κατώτερον ή το αναγνωρίζουν, όπως έναν οικόσιτον ζώον το οποίον το αγαπούν επειδή παραδέχεται την ανωτερότητα του ιδιοκτήτη του ενώ οι άνθρωποι με ελεύθερη ελληνική ψυχή παγκοσμίως και αλυσοδεμμένοι ελευθερότεροι των δεσμωτών τους, διότι το πνεύμαν μόνον με την μικροσυσκευή του μικροψήγματος (μικροτσίψ) καταβάλλεται εξού και ούτως θα πράξει ο Αντίχριστος Υπερψευδοχριστός. Το ανθρώπινον μυαλόν κάνει διακρίσεις ανωτερότητος και κατωτερότητος και όπως αναγνωρίζει το ζώον και δεν το ζηλεύει πολιτικώς αλλά το ζηλεύει φιλελεύθερος αν είναι σοφός όπως έναν αητόν εν πτήσει, ούτως αναγνωρίζει και τους ανώτερους ή ψευδανώτερους. Όταν λέγαμε τις προηγούμενες δεκαετίες πως τον δυτικόν κόσμον και εν μέρει αλλαχού διοικούν οι Αμερικάνοι δεν άρεσε εις τους ποταπούς εγωπαθείς διεθνείς Εβραίους και έκαναν διεθνή εκστρατεία αποκατάστασης της αλήθειας ώστε να τους αποδοθεί η αισχροδοξία ήτις τους ανήκει κάτι τις το οποίον είναι δίκαιον. Και πως το έκαναν; Αντί να γίνουν περίγελα διά της αυτοδιαφήμισης πως αυτοί ευθύνονται διά τα κακά της ανθρωπότητος και συνάμα να εκνευρίσουν τους άλλους ανθρώπους εξωθώντας τους να αποχωρήσουν από τα υποεβραιοκρατούμενα κόμματα του παγκόσμιου διπολισμού και πολυκομματοκρατισμού από το κίνημα των παιδεραστών και των κίναιδων (κινώ την αιδώ!) έως τους κοινοκτημόσυνους/κομμουνιστές, δεξιούς, αναρχικούς, οικολόγους κ.ο.κ., το έκαναν με πράκτορες οι οποίοι τους κατηγορούν ώστε να σημαδεύουν και φανερώνουν την "παντοδυναμία" τους ενώ συνάμα κάνουν νέους οπαδούς οι οποίοι ως ποταποί και αχρείοι όπου είναι φιλομεγαλιστές. Κάποια ημέρα όλα τα κόμματα και οι οργανισμοί θα διαφημίζουν την ίδια θρησκεία, παραθρησκεία, αίρεση, ήτοι την λατρεία των Ιουδαίων και του θεού όπου ως επί τω πλείστον πιστεύουν ήτοι τον Σατανά, ώστε να πείσουν τους ανθρώπους πως διά να τον θέλουν όλα τα οργανωμένα σύνολα σημαίνει πως είναι η σπουδαιότερη φυλή και θρησκεία. Όμως ποτέ δεν ίσχυε οι πολλοί να έχουν δίκαιον ούτε οι πολλοί να διοικούν αλλά οι ολίγοι της διοίκησης είς έκαστον σύσστημαν και παρασύσστημαν ποτέ δεν ήταν οι ολίγοι της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ

Ως ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ: Το όνομα Ιπποκράτης δεν είναι τυχαίον αλλά απεναντίας υπερεύστοχον και υπερευδιάκριτης σοφίας και ακρίβειας. Η λέξη είναι σύνθετη εκ των ίππος+κράτειν. ιπποκράτης είναι αυτός όπου βαστάει τας ορμάς και αυθαίρετας διαθέσεις του ίππου. Η λέξη ίππος = ίπσος = ίψος = ύπσος = ύψος. Ιπ = επάνω = ώπα = up = υπ = υπ+σος = ύψος = ύπσαμαι = ύψαμαι. Έτι δε και χιπ χωπ/χοπ = ιπ/ωπ/οπ = ιπ και ώπ+α = ώπα = ίπος ώπα. Ίπος = ευθυτένιση και τέντωμα του ποδός. Ιπ = επάνω και πος = πους = ιπ+πος = υψωμένον πος/πόδ/πόδι/πόϊν ή πόϋν κυπριαστί εξού και ποδίνα και ποϊνα/ποϋνα, ήτοι ιπ+πος = ιπ+πους = ιπ (επάνω/ώπα) ο πους = ίππους και ίππος. Ο κέλης όπως καλείτο εις την προομηρική (και εννοείται και εις την ομηρική ελληνόγλωττα) καλείτο μεταγενέστερα και ίππους/ίππος επειδή τέντωνε πέρα δώθε τους πόδες, τους τέντωνε, ίστατο εις τους δύο πόδες, πηδούσε, αναπηδούσε κ.τλ συναφή με τους πόδες και τας ορμάς. Ως εκ τούτου ιπποκράτης είναι ο κρατίζων τους ίππους ή και τα του ίππου και δη τας ορμάς του. ο Ιπποκράτης ήταν ιπποκράτης των ορμών του ανθρώπου. Θυμηθείται πως το όνομα όπου επιδίδεται εις την σεξόβομβα καλλονή γυναίκα του Σωκράτη είναι Ξανθίππη όπως λέμε σήμερα ξανθόν άλογον ενώ επίσης λέμε τρελλόν άλογον διά τις καλλονές όπου τις χαρακτηρίζει η διάθεση δια παιχνίδι και έχουν όρεξη συρμού. Επίσης εις την κυπριακή διάλεκτον ο ίππος καλείται άππαρος και δεν σημαίνει πως η αττική διάλεκτος είναι η πλέον ορθή, άλλωστε ο Όμηρος δεν ήταν της αττικής διαλέκτου! Κατάγεται από την Σαλαμίνα (Αμμωστον) των στρατιωτών του Τεύκρου με κύπριδες γυναίκες και τον χαρακτηρίζει ιωνικομικρασσιάτικη διάλεκτον, ενώ επειδή ο Τεύκρος κατάγετο μαζί και οι στρατιώτες του εξ αττικαίας νήσου την Σαλαμίνα παλαιότερα την ίδια διάλεκτον θα είχε με την ομηρική η Αττική και λοιπή Ελλάς εν Ελλάδι και αλλαχού μακρυά!!!! Η κυπριακή λέξη άππαρος μας δίνει την σύνθεση άππος (αντί ίππος)+ρουν/ροή/run = ρουν και ρυν/τρέξιμον = δηλαδή χοροπηδικτόν, σούστενον ρουν/τρέξιμον!!!! Ενώ συνάμα πως up+παρός = upπάρος = uppaροος/uppaρος = upper = ο υπεράνω, υπερέχων, υπερεπικαθιζόμενος και άππωλ = apple = ο υπεράνω καρπός = ο καρπός της γνώσης και απαγορευμένος όπου σε κάνει να νοιώθεις υπεράνω αλλά και να ανεβαίνεις υπεράνω αλλά σε εξαμαρτάνει και χάνεις την αθωότητα και την αγαθότητα της καλοσύνης και της υπακοής εις Τον Θεόν ήτοι μάταια ανωτερότητα. Η γιαγιά μου έλεγε διά τις καλλονές με μεγάλον συρμόν και χάριν ερωτική εις την κίνησην: "παρπατά/περιπατάει σαν την αππάραν/φοράν/φοράδαν ή, σύρνεται σαν την αππάραν" αυτά περί επιβεβαίωσης της χρήσεως της λέξεως.

Συνεπομένως ιπποκράτης είναι ο μοχλοελέγχων τας ορμάς και δη ορμακράτης αλλά και εγκρατής ή εγκρατιστής. Δεν είναι κανένας ελληνικός όρος εσφαλμένος μήδε ο όρος αυτοϊπποκράτης = αυτορμακράτης δηλαδή αυτός όπου χαλιναγωγεί τας ορμάς τους και υποστηρίζει, αναδεικνύει και εξασκεί την ηθική του υπόσταση, συνήθεια και επικράτηση.

Ο Ιπποκράτης τί έκανε; Ιπποκρατούσε τας ορμάς δηλαδή τα έμφυτα αυθαίρετα δαιμόνια της ανθρώπινης άλλης φύσης και τα χαλιναγωγούσε (χαλινάρι κυπριαστί ή χάλι+αγωγή) δηλαδή χρησιμοποιούσε αγωγή ήτοι διδαχή άρα τε εκπαίδευση τουτέστιν εξάσκηση προσεναρετοποιήσεως, εγκράτειας, αυτοεγκράτειας και εν γένει ενίοτε ισοπεδώσεως ή και εξαφανίσεως, ώστε να φύγει το εμπόδιον εξανοίξεως της θύρας προς την εξαγιοποίηση της ψυχός!!!! Ως άκρον άωτον της αρετής, κάτι το οποίον φαίνεται πως έφθασε ο Ιπποκράτης ώστε να συγγράψει τον Άγιον  ΕλληνικόνΙπποκράτειον Λόγον Όρκον!!!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ΔΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΠΩ ΔΙΑΤΙ!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΨΙΤΤΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΥΠΗΡΧΕ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΔΗ π.Χ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΝΕΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΒΥΡΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, Η ΔΙΟΤΙΜΑ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Ο ΠΛΑΤΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, Ο ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ, Ο ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ, Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, Ο ΑΡΙΣΤΙΔΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ, Ο ΣΟΛΩΝ, Ο ΘΑΛΗΣ, Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, Ησιόδος (εξ αυτής της ρίζας και το όνομα Ησαϊας = ησ+αϊ τα = α, ενώ Ησίοδος ήσι+οδός = η ευθεία οδός και Ησαϊα = ο εσαεί/ησαεί έντιμος = ελληνικότατον όνομαν και ελληνικότατος άνθρωπος, οι Ιουδαίοι είναι ανύπαρκτοι είναι ελληνική φυλή!!!!) κ.α.. Αυτοί είναι οι Προελαυστές Του Έλλην Ιάσων Χριστού!!!!

Και τώρα ας αναλύσουμε τι εμπεριέχεται εις την αρχαιοελληνική γλωσσοπροφορική διατύπωση.

α) Χρησιμοποιούνται έναν έναν τα φωνήεντα ενώ σε ελάχιστες περιπτώσεις μαζίν αναλόγως του τόνου όπου τότες δεν χρησιμοποιήτο (δήθεν;) ως σύμβολα.

β) Οι τόνοι είναι άκρως σημαντικοί επειδή χαρακτηρίζουν την ένταση και την στόχευση περαιτέρω επάρσεως ή αποσύρσεως ή σύρσεως ή ημικόψεως καταβάσεως ή ανυψώσεως κ.ο.κ. της φωνής/αύδης ή και του αυδομετάλλου. Η δύναμη, η υπέρταση, το βαρύν ή απότομον κτύπημαν του τόνου, η ταχύτητα προφοράς αλλάσσουν τας αύδας/φωνάς και αμέσως ενοποιούν δύο αύδες/φωνές ή και φωνήεντα/αυδήεντα και τα κάνουν έναν, δι' αυτού αναλόγως του τόνου το "ου" προφέρεται "ου" ή "όϋ" ή και "όϋυυυ". Όταν το ού έχει ψιλή δηλαδή το φεγγαράκι με την κοιλότητα προς τα αριστερά τότε το ού παραμένει ού. Οι μουσικοί θα καταλάβαιναν πως αν τα κλειδοκύμβαλα/πιάνα τους γινόντουσαν με κάποιους μηχανισμούς κοπτών/κοπτικότητος της έντασης, διάτασης και ανάτασης μονοεκφραστικά θα γινόντουσαν μονότονα και η καλλιτεχνική διάθεση θα εμφυλακίζοντο ως σε τροϊκανό νόμον δικτατορικής υπερσυσφίγξεως όπως εκείνη όπου θέλει να μας φέρει η απολυταρχία τύπου Αντιχρίστου ώστε να εκφραζόμαστε "ελεύθερα" εις τα διαστήματα και αποστάσεις της δεσμωτικής αλυσίδος, κάτι το οποίον είναι μαθημένοι όσοι εκπαιδεύτηκαν τακτικιστικά από τα πεναπιστήμια και ουχί ελεύθερα και αυθαίρετα αν θέλετε από μόνοι τους. Δεν θα ξεχάσω έναν γυμνασιάρχην τον Χάϊλον όταν μας είπε εις σύναξη των μαθητών εις την εσωτερική αυλή Γυμνασίου Παραλιμνίου: "πως αν δεν θέλετε τα πανεπιστήμια μπορείτε να σπουδάσετε μόνοι σας, πολλοί αυτοδίδκτοι έγιναν κατά πολύ σπουδαιότεροι των σπουδασμένων στα πανεπιστήμια". Πιστεύω πως εάν ένας μαθητής αυτοδιδακτεί όλην την απαιτούμενην ύλην με τον ιδικόν του τρόπον θα διδαχθεί καλύτερα ή μπορεί κάλλιστα να διδαχθεί καλύτερα σε τινόν τομέαν της επιστήμης της οποίας εφ' ασκείται ή και σύνθεση επιστημών ως κάτι τις καινούργιον και νέαν νόθαν αλλά υγειήν επιστήμην.

γ) Η χρήση όλων των φωνήεντων των λέξεων όπως το "εϊνάϊ" ή "υγεϊια κ.ο.κ. και δη ειδικώς εις την υπεραρχαιοελληνική γλώσσα όπου υπάρχουν λέξεις με πολλά φωνήεντα ή μόνον με φωνήνετα/αυδήεντα η εξάσκηση της ευφυίας (εϋφυίας) είναι διαρκής και οξυτική αφού όταν ακούσετε πως προφέρονται εν πράξει θα καταλάβετε πως είναι ωσάν να κάνετε παράξενα και συνηθεισμένα γεωμετρικά σχήματα σκέψης, αίσθησης και αντίληψης ήτοι γωνίες κυρίως και ως να κλώνεται σε απότομες ή ορθογώνιες στροφές εξασκώντας την μνήμη ώστε να αποδίδονται αι λέξεις με τόσες ανεύθειες/κλωστικές περίτεχνες συνθέσεις ως να 'ράβονται/εραύονται ενδύματα σημασίας και νοήματος. Η φυσιολογική εν λόγω παράμετρος προμηθεύει την μνήμη, την σκέψη, την ευφυία, την διαλόγιση κ.ο.κ. του σε ανακυματισμούς πάσης φύσεως γεωμετρικών σχηματισμών και ανασχηματισμών!!!! Είναι ανάλογη με τις κάμψεις, τις ασκήσεις και τις εξασκήσεις της γυμναστικής εις τα γυμνάσια της ανασωματικής διάθεσης, αναδιαμορφώσεως, συντηρήσεως και προσαυξήσεως, και όπως εις την γυμναστική ούτως και εις την διανοητική εξάσκηση η αέναη λειτουργία οικοδομεί την διαφορά, την ανωτερότητα και την ανάλογη κατωτερότητα. Κάθε συγκεκριμμένη γυμναστική άσκηση και συγκεκριμμένη χορευτική άσκηση, κίνηση και στάση, ή πεζογυμναστική και πεζοχορευτική εφαρμογή με μέλη του σώματος ή εξ ολοκλήρου και ο συνδοιασμός αυτών των τεσσάρων παραμέτρων της κινήσεως δημιουργεί ανακυματισμούς πάσης συνθέσεως, φύσεως, συνδοιασμού και μηνυματικής προθέσεως, διαθέσεως και πεποιθήσεως ασυνείδητα ή ημισυνειδητά και μετά από πολλή μυσταγωγία συνειδητά η οποία αναπέμπεται εις το μυαλόν/νου, ψυχήν τε σώματι σε όλα τα σημεία και δημιουργούνται ανάλογες, σκέψεις, τάσεις, διαθέσεις, προθέσεις, επιθυμίες κ.α.. Τα ίδια συμβαίνουν συνταυτοχρόνως από νουν προς ψυχήν και σώμα, από ψυχήν προς νουν και σώμα και από σώμα προς νουν και ψυχήν αλλά και έκαστον προς εαυτόν συνάμα ως εκπομπή δούναι και λαβείν μπουμερανγκεστί (μπουμερανγκ+εστί). Δεν σας κινεί την περιέργεια όπου κάποιες κινήσεις, φωνές, μιμήσεις κ.α. εκδιαθέτουν αμέσως σκέψεις, ορέξεις και ωραιοποιήσεις της ομοφυλοφιλίας; Ενώ άλλες γυναικείου συρμού; Άλλες στάσεις εχθρικότητος, φιλίας, αγνότητος κ.ο.κ.!!!! Ανοίξετε τα πόδια ως άνδρας απέναντι από γυναίκα και η γυναίκα απέναντι απ' εσάς μαζί ή από μόνοι σας και τότε δημιουργείται η ερωτική έλξη ακόμη και αν το πρόσωπον είναι συγγενικόν η συνείδηση το κόπτει αλλά η υποσυνείδηση το ερμηνεύει ως απωθυμένη όρεξη, ακόμη και αν δεν την έχετε, η στάση του σώματος στέλνει συνάμα συγκεκριμμένον ή άλλες φορές σύνθετον και πολυσυγκεκριμμένον μήνυμα και γνωρίζετε το ΔΙΑΤΙ;;;; Επειδή τα πάντα δηλαδή έκαστη ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΗ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑΣΗ ΕΣΤΙ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΟΝ Ή ΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΟΝ, Ή ΠΟΛΥΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΟΝ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ συγκροτημένων γλωσσών όπως τα ελληνικά, τα λατινικά, τα βουλγάρικα, τα αραβικά, τα κινέζικα, τα ιουδαϊκά κ.ο.κ. γράμματα, ή τα σύμβολα μυστικών εταιρειών όπως τα ορίζουν οι ίδιοι κ.ο.κ. δι' άλλους και η ανάμειξη ενός συγκροτημένου συνόλου και ενός ασυγκρότητου ή περισσοτέρων και δη αναλόγως της ποιητικής συνθετικής ικανότητος έκαστου ανθρώπου διά της φαντασίας και της συνδοιαστικής του αξιοσύνης!!!!

δ) Όταν ακούετε τις αρχαιοελληνικές λέξεις με τα πολλά φωνήνετα/αυδήεντα και τις λέξεις με έναν φωνήεν μεταξύ δύο ή περισσοτέρων συμφώνων ή δίφθογγων και όσες φορές και αν επαναλαμβάνεται αυτή η διάταξη εις την λέξη με διαφορετικά γράμματα ή σειρά έκαστη φορά είναι ως ν' ακούουμε διάφορες μονοφωνητικές λέξεις αφού έκαστον φωνήεν και λέξη και δη αφού παρατείνεται εν αύδι και άλλες λέξεις κοφτές/κοπτές αφού η παράταση της φωνής/αύδης κόβεται ώστε να αποδοθεί η προφορά μαζί με τα σύμφωνα και ειδικά όταν αι λέξεις αυτές δεν ωδεύονται/τραγουδιούνται.

ε) Η λυρική απόδοση της αρχαιοελληνικής γλώσσας αλλάζει την ηχητική κυμάτιση και αν το ίδιον κείμενον αποδοθεί πεζά, απαγγελτικα, και με κάθε τρόπον λυρικής και ποιητικής προφοράς και δη αν δεν είστε συνηθεισμένοι ή δεν γνωρίζετε αρχαία ελληνικά ή καν ελληνικά τότε θα ακροάζεστε ηχητικά κύματα άλλης γλώσσας!!!! Ναι το πείραμα αυτόν επετυχαίνει με ανθρώπους μη ωμιλούντες ελληνικά και ανυποψίαστους, ώστε να μην τους προδώσετε την περίπτωση να το σκεπτούν. Π.χ. ένας λευκός άνδρας, ύστερα μία ιαπωνέζα, μετά μία μαύρη να αποδίσουν με διαφορετικόν χρώμαν φωνής, στάσεις σώματος, τάση, διάταση και ανάταση φωνής το ίδιον κείμενον. Τα ίδια ισχύουν εάν αποδώσετε το ίδιον μουσικόν έργον με άλλα όργανα, ταχύτητες και τάσεις, διατάσεις και ανατάσεις παιανίσεως και σειρά αλλά και εναλλαγή των οργάνων. Π.χ. το μέρος της ωδής όπου απέδιδε κυρίως πνευστόν όργανον να αποδωθεί με έγχορδον και πλήκτρα (πάλαι έγχορδον ή υποέγχορδα αφού απεκάτω ευρίσκονται αι χορδαί) ή κρουστόν!!!! Επίσης το ίδιον κείμενον ή μουσικόν όργανον αναλόγως των οργάνων, της ταχύτητος, της τάσης, διάτασης, ανάτασης, τόνων και χρωμάτων της φωνής αρέσει και πείθει ή δεν αρέσει και δεν πείθει γενικότερα αλλά και έκαστον γενικότερα. Οι απατεώνες συνήθως λέγουν τα πλέον ρηχά, ανόητα και ασυνάρτητα εντέχνως λόγια και πείθουν με την χροία της φωνής τους ενώ οι φιλοσόφοι συνήθως έχουν παράξενες φωνές αίτινες αποστρέφουν όπως η θεραπευτική πικράδα, επιλέγοντας την γλυκύτατη καρκινογενή ζάκχαρη αντί την όξυνη πικράδα της εσωτερικής φλούδας του ρόδου, του όξυνου (κυπριαστί λεμόνι) και του οινόκαρπου (γκρέιπφρουτ).

ζ) Βάσει των ανωτέρω η ελληνική γλώσσα αναπτύσσεται εις διάφορες διατάξεις ταχύτητος, χρώματος, μορφής, γωνιώσεως/γονιδιώσεως ραψωδίες = ραμμένες/συρραμμένες ωδές = ραπωδίες = ραπσ+ωδίες = ραπσωδίες = ραπσ(ψ)ωδίες εξού και από τους μετανάστες Έλληνες των Η.Π.Α. οι Μαύροι (παράλειψαν να αναφέρουν;) γεννήθηκε η ραπ μουσική = ραπωδή/ραπωδίες = ραπσωδίες/ραψωδίες!!!!

η) Η απόδοση του Άγιου Όρκου του Ιπποκράτη εις την απόδοση την οποία ακούεται εις το τέλος της θεωρίας διά ηχητικής μαγνητοφωνήσεως, παρατηρείται πως εάν κοιτάξετε αλλαχού και "προσποιειθείται" πως "ξεχάσατε" τι ακούτε θα σας φαίνονται κάτι ως αρχαία γερμανικά, ενώ αι λέξεις ή τα μέρη των λέξεων όπου υπάρχουν πολλά αυδήεντα/φωνήεντα εις την σειρά ή τακτικά είναι ως να ακούετε την μητέρα των λατινικών λέξεων αλλά και γλωσσών, ενώ θυμίζει ολίγον και τα ποντιακά τα οποία αν ακούει κάποιος τρίτος ουδέτερος ανεκπαίδευτος αυτής της ελληνικής διαλέκτου όσον δε και αγνωστικιστής της τουρκικής γλώσσας θα του φαίνονται τα ίδια και αν τις εξεχωρίσει θα απορεί ποία εγέννησε ποία! Τα ποντιακά με την παραφθορά τους και την αραβική γλώσσα πριν την εκλατινοποίηση της γραφής τους εγέννησαν ως επί τω πλείστον την τουρκική διάλεκτον/γλώσσαν όπως και άλλες ελληνικές διαλέκτοι άλλες καυκάσιες, αραβικές, ευρωπαϊκές κ.α. μεταδιαλέκτους και υπογλώσσες (της ελληνικής γλώσσας). Τα αρχαία ελληνικά εις προφορική απόδοση θυμίζουν όλες τις άλλες γλώσσες όπως ο ελληνικός χορός της ταραντούλλας όλους τους άλλους λαούς κάτι το οποίον εξηγούμε εις άλλον άρθρον και θεωρίαν μας.

Η θεωρία είναι πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα και δικαιούται έκαστη νόμιμη αποζημίωση σε περίπτωση σφετερισμού άμεσα ή έμμεσα ή παραχάραξη ή και ημισφετερισμού και η αναδημοσίευση δικαιούται εφόσον αναφέρεται το όνομαν του συγγραφέα ως Παναγιώτης Δίας ή Παναγιώτης Γέριμος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων πολύ διά την κατανόηση.

Η εν λόγω θεωρία βεβαίως έχει συνέχεια.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Κάτω η σελίδα εις το γιου ττουπ με την προφορική αρχαιοελληνική απόδοση του Άγιου Ιατρικού Όρκου του Ιπποκράτους:

 http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/arxaia_ellada/arxaioi_ellines/ekpliktiki_apaggelia_tou_orkou_tou_ippokrati_opos_akougotan_me_tin_arxaia_elliniki_profora_binteo.html#.Umy5v1Mn2So

http://www.eleysis-ellinwn.gr/el/articles/arxaia_ellada/arxaioi_ellines/ekpliktiki_apaggelia_tou_orkou_tou_ippokrati_opos_akougotan_me_tin_arxaia_elliniki_profora_binteo.html#.Umy5v1Mn2So
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

2 σχόλια:

  1. Ναι... την δε 25η Μαρτίου θα παρελάσουν μηχανοκίνητα σε όλες, πλέον, τις πόλεις, όπως λέει εκεί... http://efoploo.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή