Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ SMS ΟΠΩΣ ΟΙ PEPER $ SUCAR (ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ VIPS) ΜΕ ΤΟ S EXPRESS. ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ

Ο Τζιμάκος Πανουσάκος άρχεται στην Αγία Νάπα για να συνθέσει το έργον "Εσ εμ εσ Παρκόμετρα, Αστέρια και Φωτοβολίδες, Χαλασμός Αμμόλοφων, Χώρος Σκουπιδιών στον Εθνικόν Δρυμόν Ακρωτηρίου Γραικός, Οδός του Σφαγέα σύμφωνα με το ΚΚΕ Άρη Βελουχειώτη και πολλά άλλα εξελιγμένα και αθεράπευτα μεγαλεία". Συμμετέχουν φιλικά "η Πόπη και η Άντζιελα" και η τεράστια Υπερστάρρρρρρρρρρρ της Κύπρου, κυρίες και κύριοι "Η ΜΑΡΙΚΚΚΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΥΚΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΩ""" ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Επειδή μου τηλεφωνούν κάποιοι καλοπροαίρετα αλλά και άλλοι κακοπροαίρετα βαλτοί και περίεργοι για να με "ψαρεψουν" αν μου αρέσει ο τάδε ή άλλος αξιωματούχος της Αγίας Νάπας κ.τλ. με αφορμή πρόσφατον άρθρον μου για την Αγία Νάπα, τους απαντώ πως δεν έχω καμμία κακία με κανέναν και όσοι σκέπτονται κάτι τέτοιον είναι λόγω της κακίας τους, της ανασφάλειας τους και της πονηρής διάθεσης τους για καυγάδες, κόντρες κ.τλ.. Δηλαδή δεν γίνεται να αγαπάς τον τόπον σου και να είσαι αξικρατικός και αξιοκρτικός σ' αυτόν το χωρκόν;;;; Πρέπει όλοι να είμαστε υποκριταί και φαρισσαίοι Εβραιοραββίνοι που σταυρώσαν Τον Χριστόν;;; Α εξέχασα κάμνουμεν παρέαν μαζίν τους τωρά ως κράτος (βαστάξετε να ιδείτε τι κοφτές καρπουζιές όπου θα φάτε από τους φίλους γείτονες σας, οι Κυπραίοι ενθουσιάζονται από κάθε εξέλιξη αντί να σκεφθούν και ύστερα που το πανηγύρι της χαράς έρχεται η πυρά του φούρνου της πραγματικότητας, πάντα γελαστοί και γελασμένοι κατά τον στιχουργόν της ωδής που τραγούδησε ο αείμνηστος αιωδος Δημήτρης Μητροπάνος).

Από την άλλη όσοι νομίζουν πως δημοκρατία είναι η δικτατορία, η κομματοκατία, η συμφεροντοκρατία, η ιδιοτελειοκρατία και ο όρκος υποτέλειας σε δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, βουλευτές, κυβερνητικούς, κόμματα θα απαντήσω μέ έναν απλόν ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Δηλαδή για να είμαστε φίλοι με τους Δεξιούς ή τους Αριστερούς πρέπει να λέμε ότι είμαστε "δημοκράτες" αλλά να μην επισημαίνουμε τα κακώς έχοντα εναντίον του ήθους και του κακού συμφέροντος; Ή πρέπει να λέμε τα κακώς έχοντα της άλλης παράταξης;;;; Και εγώ που δεν ανήκω σε παράταξη; ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΕΙΜΑΙ!!!! ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΜΑΝΔΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΝ Ή ΚΑΛΟΝ ΜΟΡΙΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ όχι του οποιυδήποτε κόμματος σας, χαχαχαχαχα! ΑΝΗΚΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΝ ΘΕΛΩ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΕΛΩ!!!!

Όταν ο ιατρός επιβάλλει δυσάρεστη θεραπεία εσείς τον υβρίζετε επειδή είνα του άλλου κόμματος ή επειδή είναι εναλλακτικός ή βοτανολόγος κ.α.;;;; Όχι δα......... εκτός και αν είσαστε τρελλοί και ο φανατισμός είναι υπερτρέλλα και χθόνια ιδιοτέλεια της υποκριτικής παγαποτιάς. Η δημοκρατία είναι παρρησία και η παρρησία θεραπεία.

ΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:

"Ο πατέρας πάει στο Μακ Ντόναλτς Αγίας Νάπας μαζίν με την κοτζιάκαρην (κότζιαμ+κόρη = μεγάλη/τεράστια κόρη = γριά) του να αγοράσουν τα λιχουδιαστά τους σαντουϊτσς (ο όρος από το ομώνυμον έκτακτον φαγητόν της Αρχαίας Ελλάδος με το όνομα σεντούκιον/σεντούκι αφού ανοίγεις το μακρόψωμον εις τα δύο και τοποθετείς συγγεύσεις (συμφαγητά, άλλα φαγητά μέσα, ή το ανοίγεις απ' επάνω ως εγχείρηση). Τρώγει τα λιχουδιαστά του και φεύγει. Μετά άγει ολοταχώς εις την Παραλία Πανταχού σταθμεύει και λούνεται εις την περιοχήν "Σκλάβος" της Πανταχούς. Φεύγει αλλά όταν πάει σπίτι αντιλαμβάνεται ότι έχει χρεωθεί με δύο πρόστιμα 50 ή 85 ευρώ, αναλόγως. Το πταίσμα τους;;;; Δεν πλήρωσαν με ες εμ ες από το κινητόν τηλέφωνον τον χώρον στάθμευσης τους!!!! Πράγματι πρωτάκουστον και Πρωτόκουφον που σε αφήνει άναυδον παγκοσμίως!!!!!

Τι έχω κάμει λαλεί ο γέρος στην κοτζιάκαρην του; Κάποιοαν πελλάραν θα έκαμες πάλαι. Αφού πάντα κάμνεις ανάρες τζαι μαννάρες. Κάμνεις τα ΜΑΜΜΟΥΡΙΝ. Αλλόπως (μάλλον ει γαρ) εύκηκες (ανέβηκες) σε κανέναν αυτοκίνητον δύο φορές, ρε λαομένε πατσιασμένε, φρενοκωμείον! Ο γέρος έβρυξεν/έκρυψεν, τι να πει;;;;

Ο γέρος πήγε μέχρι την 3ην τάξην του Δημοτικού Σχολείου. Δούλεψε σκληρά και ανάγιωσε τα τέκνα του. Αγωνίστηκε για αυτήν την πατρίδαν.

Αλλά έκανεν το "ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟΝ" λάθος της "ΥΠΕΡΕΞΕΛΙΞΗΣ" της Αγίας Νάπας να μην γνωρίζει από άϊ πππατ, άϊ φον και εσ εμ εσ. Ξέρετε όσοι τα γνωρίζουσι αυτά ανά την υφήλιον, τρέχει η σοφία από τα ποϊνάρκα (κάτω μέρος των παντελονιών τους = τσιαττάλια κυπριαστί).

Τέτοια λάθη είναι ασυγχώρητα περί τω δήμω Αγίας Νάπας!!!! Να μην ηξέρει ο άνθρωπος εγγλέζικα!!!! Να μην έχει την μη στραβάραν να ιδεί την επιγραφή κάπου και να έχει έγνοια για τα εσ εμ εσ!!!! Να μην έχει κινητόν μαζίν του (απαγορεύεται να το ξεχάσεις σπίτι αχαχααχαχαχα!!!!) και να μην ακολουθείς την ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΙΚΗ ΚΟΥΛ ΤΟΥ ΡΑ όπως λέμε ΚΟΥΤΟΥΡΑ = ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ = κουτού/κουτός+ροή = η δράση και ροή του κουτού, έτσι για να γνωρίζετε την ετοιμολογία χωρίς ουδέν υπονοούμενον.

Τα ίδια έπαθεν η Πόπη και η Άντζιελα της τηλεόρασης, οι κοτζιακάρες.

Ώσπου πάμεν τζαι γερνούμεν άλλα πράματα θωρούμεν με στην Αγία Νάπα. Έλεος πια! Δηλ. αν δεν κάνουμε κριτική σ' αυτά πού θα φτάσουμε με την φαντασία της εξέλιξης σας;;;;

Ελείψαν τα σταθμόμετρα (παρκόμετρα);;;; Ε να κάνουμεν έρανον σιώρ και ολάν!!!! Τόσα φεστιβάλ, εκδηλώσεις, φίτσια κάμνουμεν ΒΆΛΤΕ ΦΟΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩΜΕΝ ΣΤΑΘΜΟΜΕΤΡΑ!!!!

ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕΝ ΑΙΧΜΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΟΥΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ή ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΑΛΟΥΜΕΝ: "Ω ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΚΑΤΣΕ, ΜΑ ΕΝ ΤΑ (ΜΑ ΤΙ) ΩΡΑΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΗΝ (ΕΚΕΙΝΟΝ) ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΣΑΣ!!!! ΨΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ ΤΖΑΙ ΒΡΟΝΤΑ!!!! ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΛΥΚΟΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΕΣ ΕΥΑΤΟΙ ΣΑΣ!!!!

Χρειάζεται επειγόντως κωμωδός διότι χάνεται ταλέντον και ανέγγραφον θέατρον του παραλόγου και χάζιν. Πού είσαι ρε Αριστοφάνη και συ Σωκράτη με την ειρωνία σου; Ναι, "φοβάστε" ότι θα σας καταδικάσουν σε θάνατον.... όπως η τότε πολιτίκ φάρρα της Αρχαίας Αθήνας!!!! Είχε 100 υπερσοφούς και δέκα χιλιάδες ιδιοτελείς και ιδιώτες = idiots αγγλιστί για τον όρον ηλίθιος. Το καταλάβετε αυτόν;;;;;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
πηγή

Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου