Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΝ!!!! ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ;

Αφέλη Έλληνα να η κατάντια σου από τα πανηγύρια σου περί σωτήρων ηγετών και κομμάτων. ΝΑ ΤΑ ΧΑΪΡΚΑ ΣΟΥ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Ο πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης του κόμματος ΔΗΣΥ της υπεράκρας Δεξιάς η οποία στέγασε Αντιμακαριακούς και ΕΟΚΑ Β΄και μετέπειτα και άλλους είχε ως σύνθημα το αρχαιοελληνικόν ρητόν: «ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ ΟΥΚ ΕΛΛΑΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ». Βεβαίως τα λόγια είναι εύκολα και αι πράξεις δύσκολες εξού και επί του λόγου παροιμίες: «μιάλον (μεγάλον) βούκκον (μπουκκιά) φάε μιάλον λον (λόγον) μεν (μην) πεις», «όποιος εν (είναι) πόξω (απέξω) του χορού πολλα τραούγκια (ταγούδια) ξέρει», τα πολλά λόγια εν φτώσειηα (πτώχεια)», μεν σούζεις (κουνάεις) τα πόγκια (πόδια) σου πριν να καλλιτζιέψεις (καβαλλικέψεις) τον γάδαρον». 

Τώρα η ίδια Δεξιά από τον καιρόν που πρωτοπήρε την εξουσία με τον Γλαύκον Κληρίδην υποχωρεί με το χαμόγελον στα χείλη (Όχι πως οι προγενέστεροι προέδροι ήσαν καλύτεροι). Ή μας περίπαιζαν όταν έλεγαν την πατρίδαν ουκ ελάττω παραδώσω ή όπως λέγει η παροιμία: «εσύρναν πόρτους = έκλαναν, επέρδοντο ασυστολί μεταφορικώς και πνευματικώς».

Όμως το σχέδιον αυτόν δεν είναι μόνον της Δεξιάς. Η Αριστερά χειροκροτεί επειδή ο Δεξιός Αναστασιάδης επιτέλους «δικαιώνει» τα αδέλφια της τους Μωαμεθανούς Κύπριους Ελληνομωαμεθανούς ήτοι Ψευδοτουρκοκύπριους και Έποικους. 

Ο Κυπραίος κομματικόν κτήνος όπως είναι επιθυμεί πρωτίστως την ικανοποίηση του κόμματος του και όχι του ευρύτερου δικαίου ή αγαθού… Δεν ενδιαφέρεται περί τοιαύτων «μπούρδων»…

Έμμεσα ή άμεσα όταν ηττηθείς ηττήθηκες! Εισαχθήκαμε άμεσα ή έμμεσα ή παρέμμεσα εις την Τετραμερή Διάσκεψη δηλαδή συμμετοχή επί ίσοις όροις Κύπρου, Ψευδοκράτους, Τουρκίας, Ελλάδος. Αναγνωρίστηκε ωσαύτως η ισοτιμία των Κατεχομένων ως ξεχωριστόν κράτος. Και πώς να μην γίνει αυτόν όταν μηδένα κόμμα και οργάνωσις εις την Κύπρον δεν διαμαρτυρήθηκε και δεν κοινοτοποιήθηκε εναντίον και εις άρση της ασυγχώρητης και μειοδοτικής και προδοτικής άθελα ή ηθελημένα υπογραφής του Μακαρίου της Διπεριφερειακής Δικοινωτικής Διζωνικής Ομοσπονδίας = Διχοτόμισης εις δύο τομείς!!!! Και συνταυτόχρονη απαίτηση και δημοψήφισμα διά άρση της δέσμευσης του Μακαρίου και επαναφορά της Εισβολής και Κατοχής από Στρατόν Εγγυητικόν. Δηλαδή είναι ως να ομηρεύεσαι από τους δήθεν προστάτες σου!!!! Επιστροφή της περιουσίας έκαστου ενός Έλλην, Μωαμεθανού, Άγγλου, Μαρωνίτη, Αρμένιου, Λανίτη κ.τλ.. Ζητάμε κάτι τις παράλογον;;;;

Και όμως κυρίοι και κύριες, όλοι οι κομματικοί άμεσα και έμμεσα βαστούν αυτήν την αλήθειαν μακρυά από την επικαιρότητα, ούτε καν εις την τριτοβάθμια επικαιρότητα δεν βλέπουμε σ’ αυτήν την υπόθεση. Αυτή η υπογραφή του Μακαρίου και τι κρύβεται εξ όπισθεν όλη η Ιστορία του Κυπριακού Προβλήματος. Και αν κάποτε θα υπάρχουν Έλληνες ή μελετητές της Αληθείας θα απορούν: «Μα δεν υπήρχαν μία πεντάδα ατόμων να ζητήσει αυτόν το αξίωμαν; Τι κόσμος άθλιος και κομματομανιακός ήταν λοιπόν;».

Τα Η.Ε. εφαρμόζουσι τα όσα εδεσμεύτηκε ο Μακάριος… Ίσως να τον παρεξανάγκασαν όπως η Μαφία αφού πάρει όμηρους τα παιδιά τινός τον εξαναγκάζει να υπογράψει πώληση ή μεταβίβαση παρά την θέληση του! Δεν υπάρχει δικαστήριον που να εξετάζει την θέληση και όχι τας υπογραφάς;;;; Και εάν ήταν Εθνάρχης ο Μούσκος Μακάριος δεν θα εδέχετο την σφαγήν του όπως ο Αρχιεπίσκοπος Κυπριανός ο Στροβολιώτης διά χάριν της Ένωσις της Κύπρου με την Ελλάδα κατά την Ελληνική Επανάσταση;;;; Εθνάρχης είναι ο Κυπριανός όχι ο Μακάριος. Ο Μακάριος ήταν Αρχιεπίσκοπος πολιτικός ουδεμία σχέση με τον όρον Εθνάρχης. Ήταν τόσον πολιτίκ που τον αγάπησε και η Αριστερά και τον υποστήριξε ευθέρμως, ως γνωστόν η Αριστερά μισεί τους αληθώς ρασοφόρους της Χριστιανοσύνης!!!!

Η πιθανότητα ν’ ανοίξει το λιμάνι Αμμοχώστου και να παραδοθεί το λιμάνι Λεμεσσού σε αλλότρια χέρια τύποις εταιρείες πετρελαίου, Εβραίους, Γερμανούς κ.α. είναι πολύ πιθανή. Τότε θα γίνουμε αληθινή Νέα Φιλισταία/Νέα Παλαιστίνη εις τας χείρας των Εβραίων και ο σώσων ευατώ σωθήτω ή και ο Θεός να βάλει υπέρ μας το χέριν Του!!!! Αφού: «Κράτος δίχως λιμάνι κεφάλι δίχως στόμα». 

Οι αδαείς και αφελείς γλοιώδεις θετικοφανείς θα γελάσουν όταν θα θυμίσω την Μικρασσιατική Καταστροφή εκ της οποίας σωθήκαμε επειδή είμαστε μικρασσιατική νήσος και επειδή είμασταν υπό αγγλική κατοχή. Βίοι παράλληλοι έστω και καθυστερημένα; «Στου κουφού (και ηλίθιου ή κομματομανή) την πόρτα όσον θέλεις βρόντα» δεν ακούει θετικά τον δρόμον προς την σωτηρία του. ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΒΗΘΕΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΥΓΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΦΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΝ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;; ΑΦΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ!!!!

Εάν την εξουσία ιππεύουσι προδότες να παρακαλάεις να μην έρθει λύση διότι θα είναι προδοτικότερη της υφιστάμενης, φανερώς ή αφανώς και υστερόκαως!!!!

Διερωτάμαι εάν πρέπει να μαραζώνω και να αγωνίζομαι διά τας χαμένας πατρίδας όταν εκείνοι που τις είχαν δεν τις θέλουν επειδή δεν τις θέλουν τα κόμματα τους;;;; Η απάντηση είναι πως πρέπει να συνεχίσω να τις θέλω αλλά δεν ανήκουν σ’ εκείνους όπου τις λησμόνησαν και τις παραχάρισαν διά χάριν των κομματικών πεποιθήσεων. Διότι η Πατρίδα δεν ανήκει στα κόμματα ούτε έχουν καμμία σχέση με αυτήν. 

Οι πολιτικοί έχουν Εβραία μάνα Γερμανό πατέρα. Διάβολο παππού και πόρνη γιαγιά, πάντοτε μα πάντοτε μεταφορικώς και μεταμεταμεταφορικώς ομιλούντες!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!!!!

ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ ΕΛΥΘΗΚΕΝ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΥΘΗΚΕΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960 μ.Χ. με την προδοτική ψευδοανεξαρτησία και με συνέχεια ως το έτος 1974 μ.Χ., 2004, 2008, 2013 μ.Χ. ….. και έπεται συνέχεια.

Η πολιτική διά την Κύπρον ήταν η απόσπαση της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και η κατάληξη της εις την Εβραϊκή Σιωνιστική Επικρατορία μέσω των αγωγών των προσωρινών Αγγλοκρατίας και Ψευδοανεξαρτητοδημοκρατίας. Η συνταγή αυτή ισχύει διά πάρα πολλά κράτη!!!! ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΘΕΤΩ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ ΤΟΥ «Αndreas Andreou Savallas από το Λιοπέτρι:
«Χρειαζόμαστε μία μεγαλύτερη πολιτική Ένωση και περισσότερη ίση μεταχείριση των κρατών- μελών. Επλήγην από τη σκληρή στάση της Άνγκελα Μέρκελ έναντι της Κύπρου, όμως δε θα ξεχάσω πώς με στήριξε στον προεκλογικό μου αγώνα. Της εύχομαι να παραμείνει καγκελάριος».

Νικος Αναστασιαδης.

Πωλείται βαζελινη και γρασο σε τιμη ευκαιρίας.
Μας πήδηξαν,αλλα δεν πειράζει,βοήθησαν τουλαχιστον το ΔΗΣΥ να κερδίσει.
Χεσε την Κύπρο,σωσαμε το κομμα μας.
Η Άνγκελα Μερκελ διέλυσε την Κύπρο με την σκληρή σταση της,ΑΛΛΑ της ειμαστε ευγνώμων που στηριξε το κομμα μας και τον υποψήφιο του.

Στην Σουηδία, επιτρέπεται να αυδανιζεσε δημόσια».

ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ: ΊΔΕ βιβλίον Πολιτικός και Ψυχίατρος του Τάκη Χ. Ευδόκα εκδόσεις Δίοδος Αθήναι από σελ. 29 και εντεύθεν και σας μεταφέρω στο περίπου τα λόγια του μαζί με δικά μου σχόλια, τα ιστορικά σχόλια είναι του Ευδόκα. «Θυμίζω ότι εν έτει 1972 μ.Χ. ο Γλαύκος Κληρίδης δεν μίλησε ανοικτά στον λαόν για την συμφωνία των Τουρκοκυπριών να δεχθούν την αλλαγή των 13 σημείων ώστε ο πρόεδρος Μακάριος και οποισδήποτε  άλλος πρόεδρος στο μέλλον να μην εξαρτάται από τον αντιπρόεδρον ήτοι τον τότε ο τουρκοκύπριος Κουτσιούκ. Ο Κληρίδης το απέκρυψε και λέγει πως δεν πταίει η κρίση του αλλά το έκανε για λόγους πολιτικής αυτοσυντήρησης όπως και το πνευματικό του παιδί ανωτέρω και παρότι ήξερε λέει τι θα ακολουθήσει (εισβολή και κατοχή) . Μα ποία ήταν η πολιτική του αυτοσυντήρηση αφού θα ήταν ο επόμενος πρόεδρος εάν έλυε το κυπριακό πρόβλημα υπό την πρόταση του Ραούλφ Ντεκτάς;;;; Μα η μασσωνική εβραιοαγγλική του ιδιότητα που είχε σε μεγαλύτερη εκτίμηση και από το αν γινόταν πρόεδρος αμέσως μετά τον Μακάριο ίσως εκπορθώντας τον πριν την ώρα του!!!! Τον Γ. Κληρίδη «κάρφωσε» ο πολύ σπουδαίος συνταγματολόγος που συμμετείχε στις συνομιλίες του συνομιλητή Κληρίδη Μιχαήλ Δελκερής με το διπλομματικό βιβλίο του «Τελευταία Ευκαιρία» εν έτει 1980 μ.Χ.. Οι συνομιλίες τότες ήταν εξαμελές τρεις από κάθε πλευρά. Αντίστοιχοι συνομιλητές Ντεκτάς Κληρίδης, από έναν συνταγματολόγον και από έναν παρατηρητή αντίστοιχα από Ελλάδα και Τουρκία. Σήμερα ο Αναστασιάδης βάζει συνομιλητή για να μην φέρει «άμεσα» τις ευθύνες και αφού πράξει ό,τι θα πράξει να πάει από εκεί που ήρθε και να χαθεί όπως μετά το κούρεμα των καταθέσεων εξαφανίστηκε ο υπουργός του Μιχαήλ Σαρρής για να μην θυμιζεί την δυσωδία του κουρέματος στον λαόν. Κάτι ΤΕΤΟΙΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΝ. Ο διορισμένος από το «εθνικό συμβούλιο» της κυπριακής κομματοκρατίας λες και η Κύπρος είναι έθνος είναι ο Αν. Μαυρογιάννης και θα πάρουν όλοι τους τις ψευδοευθύνες για την πώληση της Κύπρου και Μαυρογιάννης αφού αμοιφθεί θα εξαφανιστεί, εννοείται ότι ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας, βγάζει το ψωμί του!!!! Και τα κόμματα βγάζουν το ψωμί τους και ο νοών νοείτο περί ανέμων και υδάτων δήθεν ναι και όχι!!!! Η ευχαριστία του Αναστασιάδη προς την Μέρκελ θα έπρεπε να είναι αυτοθυσία τύπου Παλληκαρίδη και Αυξεντίου όπου με τόσον «ωραία» ερμηνεία φώναζε στα μνημόσυνα τους και τώρα τιτσιρίζουν οι τάφοι τους και στέλνουν κατάρες και αναθέματα προς τους υπεύθυνους και προς αυτούς που τους «δουλευαν» επάνω από τους τάφους τους, αφού εάν τους εκτιμούσαν θα δέχοντο την θανατική καταδίκη του αγώνα για τον Ελληνισμό όπως και αυτοί οι νεκροί. Αλλά νεκροί δεν είναι οι ήρωες είναι οι πωλόντες σ’ άλλες εποχές πατρίδες, ψυχές και θρησκείες. Ας όψονται από Τον Τριαδικόν Θεόν όποιοι έτσι πράττουν!!!! Αυτά θα τα διαβάζετε και θα κλαίτε όταν δεν θα υπάρχει Ελληνισμός ή θα τα διαβάζετε και θα κλαίτε με σωφροσύνη για να μην επαναληφθούν!!!!


πηγή



Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου