Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ζεσταίνουν τις μηχανές τα Άρματα και τα Αυτοκινούμενα στον Έβρο...


ΦΩΤΙΑ & ΑΤΣΑΛΙ στον ΈΒΡΟ!

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από απόψε  και όλος ο Στρατός στον Έβρο  είναι στο πόδι ... ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013 ! Από  το βράδυ  Γενική Eπιφυλακή με τις  οι ερπύστριες  των Αρμάτων να κολλάνε στο χώμα και τους Αρματιστές να  ετοιμάζουν πυρομαχικά  και προσωπικό !
 Στο Πυροβολικό οι Πυροβολητές έχουν ένα σύνθημα που περνάει απο τους όρχους των Πυροβόλων   στις Μονάδες  και στα  στελέχη μας : ΦΩΤΙΑ & ΑΤΣΑΛΙ στον ΈΒΡΟ!...Απο εδώ  δεν θα περάσει κανείς !
Θα κατεβάσουμε το βουνό με την μεγάλη  συγκέντρωση πυρός ,μας είπε Επιτελής που είναι από απόψε στο Δ΄Σώμα Στρατού ,ενώ Υψηλόβαθμοι καταδρομείς  είχαν Πολεμική Σύσκεψη σε φωλιά πολυβόλων !
Το Μεγάλο στοίχημα σε πρώτη φάση θα δοθεί στον Έβρο ...Στο Ποτάμι ,στο Σύνορο ,στα Λάβαρα...Εκεί που παιδιά των Ελλήνων στήνουν ενέδρες κάθε βράδυ και αντιμετωπίζουν απο λαθρομετανάστες μέχρι λαθρεμπόρους !
Το Μήνυμα είναι ένα και είναι Ισχυρό : Aπο εδώ δεν περνάς Μεμέτη  μου που να έχεις τον Αλλάχ  μπάρμπα !

Η Δεύτερη φάση με καθαρά επιθετικό σχεδιασμό  και με σχεδιασμένο σενάριο ίσως για να ('' δοθεί'' και εκτός Εθνικού εδάφους)  θα δοθεί ''αλλού'' με  τα Πυροβόλα των Πολεμικών μας στη Θάλασσα  ,με τους  Ψυχρούς Χειριστές των Μαχητικών μας  να σκοπεύουν ακριβώς στο στόχο   και με τους πάντα ετοιμοπόλεμους αλλά και '' Οργισμένους Καταδρομείς'' και από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων  να  είναι έτοιμοι να δείξουν αλλα και να αποδείξουν  τι μπορούν να κάνουν ....
Ο Θεός είναι Μαζί μας και η Αγία Βαρβάρα θα κάψει τους  εχθρούς της Πατρίδος !
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου