Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ο Καμμένος για τις εξελίξεις στη Συρία

Ο Καμμένος για τις εξελίξεις στη Συρία 

"Η Ελλάδα θα συμμετέχει χωρίς απόφαση του ΟΗΕ σε εχθροπραξίες υπέρ των απαγωγέων των Ορθόδοξων Ιεραρχών; Στο πλευρό του Ερντογάν;
Η γειτονιά είναι πολύ μικρή…", τονίζει ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για τις εξελίξεις στη Συρία.




1 σχόλιο:

  1. υποκρυπτει εσχατη προδοσια ο καμμενος ( ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ,ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ .******* ΤΟΥΤΗ .. ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ............... 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης. ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΕΙΝΑΙ . ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ.....................
    (μη τα αποκρυπτετε τουτα .. κοινοποιηστετα) )........
    ΚΑΘΩς ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟς ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗς ....ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΣΙΩΠΑΤΕ .ΜΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗς ΣΦΑΓΗς ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗς ΜΑΝΑΣΑς ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑς ΣΑς ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑς Η ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΑς ..
    ενημερώστε _____έγκαιρα_____με επίσημο έγγραφο(δικόγραφο) ολα τα σώματα ασφαλείας εκει στην Κρήτη ..δειτε την διαδικασία εδώ.
    .https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/αντιδραστε-κρητικοι-για-τη-σούδα-τωρα-μην-σιωπατε-μη-φοβόσαστε-που-ναι-μωρε-η-λε/596712640372088..

    ΑπάντησηΔιαγραφή