Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ! Παραιτείται ο Κεδίκογλου και σύσσωμη η ομάδα επικοινωνίας του Μαξίμου, μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην Αλβανία!

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΜΕΤΗ“Δεν έχω καμμία θέση εδώ”, μονολόγησε ο Σίμος Κεδίκογλου μόλις αντίκρυσε την ανακοίνωση του συντονιστή του Τμήματος Ελληνισμού της Διασποράς του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στην Πρεμετή της Αλβανίας, Βασίλη Πριμικήρη…

“Όσο και αν προσπαθώ να διαβάλλω, να τρολάρω και να κακολογήσω τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα τα κατάφερνα τόσο καλά” συμπλήρωσε δακρυσμένος.

Και είναι αλήθεια. Ούτε η πιο νοσηρή, γκαιμπελίστικη φαντασία θα μπορούσε να χρεώσει στον ΣΥΡΙΖΑ τέτοια “παντόφλα”, όπως αυτή που εκτόξευσε (στ’ αλήθεια) ο γίγας Βασίλης Πριμικήρης, συντονιστής κλπ κλπ.

Υπάρχει πάντως και η περίπτωση ο κύριος Πριμικήρης και όλοι αυτοί που είδαν την ανακοίνωση πριν έλθει στο φως, (δακτυλογράφοι, διορθωτές, ιντερνετάδες, κλπ) να έχουν απόρρητες πληροφορίες ότι ο Ελληνισμός της Β. Ηπείρου είναι όντως “διασποράς”. Να πρόκειται για μαζόχες μετανάστες που αντί για την Γερμανία, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, έφυγαν από την Πετρούπολη, την Αργυρούπολη, την Άρτα και τα Γιάννενα με κατεύθυνση το Τεπελένι. Για να εργαστούν στην Αλβανία του Χότζα με τα τεράστια μεροκάματα.

Θα βρέθηκε και ένας Αλβανός Ραγκούσης για να τους δώσει τα χρυσά χαρτάκια και παρέμειναν οι άνθρωποι εκεί. “Διεσπαρμένοι” σαν τα εγκεφαλικά κύτταρα κάποιων εγκεφάλων που πρέπει επειγόντως να “συντονιστούν” αφού παριστάνουν και τους “συντονιστές”… Τρομάρα τους!

Η ανακοίνωση εδώ:

Β. Πριμικήρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Ελληνισμού της Διασποράς στην Αλβανία


Photo Copyright – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΓΗΣ


“Τα γεγονότα βίας και συγκρούσεων στην Πρεμετή της Αλβανίας, αυτήν εδικά την περίοδο, έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν βοηθούν το κλίμα ειρηνικής συμβίωσης μεταξύ των λαών της περιοχής. Συγκρούσεις για λόγους θρησκευτικής πίστης σε μια περιοχή όπως τα Βαλκάνια ήταν και είναι πάντα επικίνδυνες για όλους τους λαούς ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων”, υπογραμμίζει σε δήλωσή του  Β.Πριμικήρης, ο συντονιστής του Τμήματος Ελληνισμού της Διασποράς του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα στην Πρεμετή της Αλβανίας. 
“Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τα δημοκρατικά δικαιώματα του κάθε πολίτη, ειδικότερα στέκεται στο πλευρό του Ελληνισμού της Διασποράς στην Αλβανία και στο αναφαίρετο δικαίωμά του να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα χωρίς κανένα εμπόδιο και φόβο. Θέλουμε να ζούμε ειρηνικά χωρίς αρρωστημένους εθνικισμούς και θρησκευτικές αντιπαραθέσεις. Παίζουν με τη φωτιά όσοι νομίζουν ότι μπορούν να οξύνουν τις σχέσεις των ανθρώπων με θρησκευτικούς και εθνικιστικούς φανατισμούς εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς. Επιβάλλεται η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές”, καταλήγει η δήλωση του Β. Πριμικήρη.
Από την Αυγή.




πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου