Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!! ΥΠΕΡΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Β΄ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΝ Η ΚΥΠΡΟΣ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




Η πρόθεση επαναλειτουργίας του λιμένος Αμμοχώστου μετά την τουρκική εισβολή από την τροϊκανή πιονίστικη οκτάβα της θορυβώδης αντιμουσικής κρούσης των αντίχριστων και αντιελληνικών συμφερόντων της ιουδαϊκής σιωνιστομασσωνίας θέτουν την επιβίωση του Ελληνισμού και Χριστιανισμού της Κύπρου υπ’ αμφισβητούμενης επιβιώσεως εντός προσεχούς δεκαετίας.
Μετά την Συρία χαλούππα χαλούππα (αργοσταθερά αλλά μεθοδικά και επισταμένως επιστημονικά) τίθεται σε επιτυχημένη προσλειτούργηση η ανασταδιακή ποικιλότροπη γενοκτονία, προσφυγοποίηση και εξαφάνιση του Ελληνικού Στοιχείου της Κύπρου.

Συγκεκριμμένα, μία από τις εν σχεδίω προθέσεις των ολετήρων της Κύπρου δηλαδή Κυβέρνησης, Κομμάτων,  Βουλής/Ψευδοβουλής, Τρόϊκας, είναι αφού επαναλετουργήσει ο λιμήν Αμμοχώστου με ή χωρίς την επιστροφή μερικών περιουσιών της πόλης της Αμμοχώστου σε συγκεκριμμένους Ελληνοκύπριους για δημιουργηθεί κάλπικον κλίμαν αισιοδοξίας, ευφορίας και εμπιστοσύνης και αφού περάσουν κάποιοι μήνες, να κριθεί ασύμφορος ο λιμήν Λεμεσσού εκ της Τρόϊκας και της ΔΗΣΥικής Κυβέρνησης της συν και της Ψευδοβουλής (αφού δεν εκφράζει μήτε τον λαόν μήτε τα δίκαια του λαού αλλά λειτουργεί ως στενογράφος και γραφέας της Εβραϊκής Ένωσης) και να κλείσει όπως η ΕΡΤ/ΝΕΤ και άλλα ζωτικά όργανα των δύο πατρίδων μας!

Τι συνεπάγεται αυτή η πρόθεση και λαχόν ω μη γένοιτο εξέλιξη;;;; Μα την πλήρη καταστροφή εν γένει της ΕλληνοΚύρπου!

Πως; 

Εάν κλείσει ο λιμήν Λεμεσσού όπως έντεχνα έκαμαν προ ετών οι Μασσώνοι εις τον λιμένα Λάρνακος, επί τη κυριολέξια δεν θα μπορούμε να εισάξουμε άρματα, σφαίρες, όπλα, φάρμακα, πολεμοφόδια, τρόφιμα και θα εξαρτόμαστε από τον Τροϊκοεβραιοτουρικοκρατούμενον λιμένα Αμμοχώστου! Καθιστόνταν μας πλήρως όμηρους, μη έχοντες καν λιμένα για να μπορεί να χρησιμοποιήσει περί συμμαχικής εις ημάς εισβολής λαχόν φίλος όπως ίσως ν’ αναμένεται όπως η περίπτωση της Ρωσσίας! Αντιλαμβάνεστε πως εν ευθέτω χρόνω κατόπιν θα κλείσει και η στρατοαεροπορική βάση Πάφου. 

Κάτι τοιαύτον συνεπάγεται πλήρες αιχμαλώτιση της Κύπρου εξ ιουδαϊκών ονύχων, ας μην κρύβομαστε και κρύβονται όπισθεν του δάκτυλου μας. Και με την εν εξελίξει υφαρπαγή της κυπριακής γης που δεν υφαρπάγηκε από τους Τούρκους εν έτει 1974 μ.Χ. διά των υποθηκών εις τις τράπεζες της Κύπρου όπου βάσει μεθόδου και προγράμματος θα εξαγοραστούν από αλλοδαπές εταιρείες τις οποίες ελέγχουσι Ιουδαίοι οι Ελληνοκύπριοι όσοι επιβιώσουσι θα εκδιωχθούν εις την αλλοδαπήν ή και διά να γλυτώσουν θα χρειαστούν να σκαρφιστούν έξοδον και δραπέτευσιν εις την αλλοδαπήν. 

Η κατάσταση η οποία περιερχόμαστε είναι χείριστη εκ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, διότι δεν πρόκειται περί βαρυάς φορολογίσεως και τυραννίας αλλά περί εκριζώσεως και πλήρους κατασφαγιάσεως του Ελληνισμού της Κύπρου. Ο Ιουδαίος πρωθυπουργός της Αγγλίας Βενιαμίν Ντισραέλλι όταν αγόραζε την Κύπρον το 1879 μ.Χ. εφάρμοζε μέρος του μασσωνικού σχεδίου περί κατακόψεως της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της μετέπειτα κατά σειρά ποικιλογενοκτονήσεως της Ελληνικής Κύπρου και της εξιουδοποιήσεως της Κύπρου ως δορυφόρο, στρατιωτική βάση και μετέπειτα ως μία δεύτερα κοιτίδα του Ισραήλ, σκοπό που είχαν από π.Χ. και όταν είχα εξεγερθεί εναντίον της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον 1ον αιώνα μ.Χ.!!!!

Όταν αγόρασε την Κύπρο ο Ντισραέλλι νομίσαμε πως ήταν καλύτερα από τα χέρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!!!! Εν τέλει, ίσως η διορατικότητα αγίων και Μοναχών πριν και μετά την Άλωση του 1453 μ.Χ. ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία (άθελα και αμφιάθελα της) ήταν προστάτιδα των Ελλήνων και Χριστιανών από τους όνυχες και τους οδόντες σχεδόν όλων των Ευρωπαίων και των Ιουδαίων.

Ένας υπερδιεφθαρμένος και υπερδιαβρωμένος λαός που στην δεκαετία του 1980 μ.Χ. έδειχνε την αλληλεγγύη του προς τον αδελφόν λαόν των Παλαιστίνιων (Κρήτες Φιλισταίοι ήτοι ομοεθνείς αλλά και με την ίδια βασανιστική μοίρα αντίστιχα από Ισραήλ και Τουρκία) γίνεται προδότης των ομοπαθούντων και ομοαδικημένων και παίρνει το μέρος του Ισραήλ ενώ θεωρεί άδικον αν οι Παλαιστίνιοι με την σειρά τους πάρουν το μέρος της Τουρκίας εν σχέσει μ’ αυτούς εις το κυπριακόν πρόβλημαν. Ένας λαός αξιοκατάπτυστος αφού ως θύμα συνταυτίζει την υποστήριξη του εναντίον του ομοιοπαθούντος του και δη υπέρ του θύτη του συνομοιοπαθούντα του. Και όλ’ αυτά επειδή ούτως του είπαν τα κόμματα ως σωστόν, συμφέρον και «δίκαιον» ή μάλλον κλώτσησαν το δίκαιον του ομοιοπαθούντα προσδοκώντας να μην κλωτσηθεί το ίδιον δίκαιον. «Ο Θεός δεν είναι καμηλάρης» συνεπώς δεν θα ευλογήσει ικανοποίηση του δικαίου σου δι’ όσον δεν προευλογείς ικανοποίηση του δικαίου των συνανθρώπων Παλαιστηνίων επειδή έτσι νομίζεις πως είναι το συμφέρον σου. Και εάν εσύ θέτεις το συμφέρον υπεράνω δικαίου διατί ο Θεός να θέτει το δίκαιον σου υπεράνω των συμφερόντων των άλλων;;;;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΟΛΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΒΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ ΟΣΟΝ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΙ’ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΈΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΈΡΑ!!!!


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου