Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Πολυπολιτισμικό σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Έστησαν παζάρι και πουλούσαν σκοτωμένα σκυλιά οι λαθρομεταναστες



Πολυπολιτισμικό σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Έστησαν παζάρι και πουλούσαν σκοτωμένα σκυλιά οι λαθρομετανάστες..

Σοκ προκάλεσε σε όσους Έλληνες πολίτες βρέθηκαν στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είδαν σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος».


Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας έντρομοι και γεμάτοι οργή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία. Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων καταγγελιών για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες όταν είδαν κρεμασμένα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές».

Τις καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες άλλες που αφορούν στην εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες. Η Φιλοζωική γνωστοποιεί στους Έλληνες πολίτες ότι τέτοιου είδους γεγονότα πρέπει να καταγγέλλονται στην Άμεση Δράση προκειμένου να επέμβουν στον τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες πράξεις αποτελούν ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας μάλιστα πολυετείς φυλακίσεις άνευ δικαιώματος εξαγοράς.




πηγή 

4 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΠΟΡΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝΕ ΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΙΔΑΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΧΑΣΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΩΡΕ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ, ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟ ΗΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΜΠΕΝΑΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΑΣΤΕ. ΚΑΠΟΤΕ ΛΥΠΟΜΟΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΓΕΝΝΕΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΕΓΟΝΤΕ 'ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ' ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΤΑΧΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΕΔΩ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΦΤΥΝΑΤΕ. ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  2. και τι ειναι αυτο που εσενα σε κανει καλυτερο απο εμας? και γιατι μιλας για το τι θα παθουμε σε τριτο προσωπο εσευ δεν θα δεινοωπαθησεις μαζι μας η θα την κοπανησεις εκτος ελλαδας στην πρωτη ευκαιρια στα πρωτα ζορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαθε να γραφεις πρωτα βλακα και μετα μιλα και αν εχεις τα αρχιδακια ελα εδω και αει και γαμισου

    ΑπάντησηΔιαγραφή