Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Γερμανική επίσκεψη στη «μακεδονική» μειονότητα…

Με προκλητικό τρόπο συνεχίζει να κάνει προπαγάνδα εντός της Ελλάδας το πολιτικό κόμμα «Ουράνιο Τόξο». Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε, για την επίσκεψη ξένων φοιτητών στην Φλώρινα, όπου τους έγινε ενημέρωση για τον «μακεδονικό πολιτισμό», τη «μακεδονική» μειονότητα, ενώ μοιράστηκε και… «ελληνομακεδονικό λεξικό»!
Η ανακοίνωση:


«Την Παρασκευή 24 Μάη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία του Ουράνιου Τόξου – Φλώρινα από είκοσι έξι σπουδαστές Ιστορίας, Ανθρωπολογίας και παρεμφερών επιστημών συνοδευμένοι από τους καθηγητές τους κ.κ. Δόκτωρ Ulf Brunnbauer, Πανεπιστημίο Regensburgκαι Marie – Janine Calic, Πανεπιστημίο Munich.
»Σκοπός της επίσκεψης ήταν να μάθουν για το παρελθόν και παρόν της Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα βασιζόμενοι σε κατ’ ιδίαν εμπειρία και συναντήσεις με ειδικούς, πολιτικούς εκπροσώπους κ.α.
»Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εκπροσώπους του Προεδρείου του Ουράνιου Τόξου για θέματα όπως: την ιστορία του κόμματος από την γένεση του ως σήμερα, τα επιτεύγματα του, τα προβλήματα με τις αρχές του κράτους, για την Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού καθώς και για όλα τα θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη μειονότητα. Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης έδειξαν και για τη καθημερινότητα των ατόμων της μειονότητας.
»Στους σπουδαστές και καθηγητές μοιράστηκε έντυπο υλικό καθώς επίσης και Ελληνομακεδονικά και Μακεδονοελληνικά λεξικά ως αναμνηστικό δώρο.
Το Γραφείο Τύπου
ΕΕΣ – Ουράνιο Τόξο»
ΑΞΙΖΕΙ: Τη συγκεκριμένη δράση υποστήριξε και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Θεοδωρίδης.
Εδώ τελειώνει το δημοσίευμα.
Σχόλιο… εθνικιστικού «defence-point.gr»: Να δούμε λίγο φίλοι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, εάν η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα ενέπιπτε στις διατάξεις του «αντιρατσιστικού» έτσι όπως θέλετε να το φέρετε προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο, από τη στιγμή που έχει (η πρωτοβουλία) πολιτική στήριξη και είναι βέβαιο ότι ενοχλεί και προσβάλει μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού που το θεωρεί στη καλύτερη των περιπτώσεων ως μη φιλική ενέργεια;
Κι ένα δεύτερο: Θέλουν να μας πείσουν, ότι οι καθηγητάδες από τη Γερμανία ασχολήθηκαν ειδικά με το «Ουράνιο Τόξο» και την υποτιθέμενη «μακεδονική μειονότητα»; Διότι εάν η απάντηση είναι καταφατική και διαπιστωθεί ότι ήρθαν ειδικά γ’ αυτούς και όχι σε μια επίσκεψη γενικότερα προς αναζήτηση της αλήθειας για τον μακεδονικό πολιτισμό, μήπως θα πρέπει να μας βάλει σε ευρύτερες σκέψεις και μήπως οφείλουν οι ελληνικές διπλωματικές αρχές στη Γερμανία να προβούν σε μια στοιχειώδη έρευνα να ξέρουμε τουλάχιστον τι περίεργο υπάρχει; Ζητάμε πολλά;
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: http://www.florina.org/news/2013/may27_g.asp




ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. Ψάχνετε για ένα στιγμιαίο δάνειο μετρητών; Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com ή Whats App Αριθμός +18077007921

    ΑπάντησηΔιαγραφή