Σάββατο 27 Απριλίου 2013

"Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί..." Τη βιλάρα, Χρηστάκη, πώς την έκανες;;;;;;;;; Ούτε ένα ένσημο δεν έχεις καμάρι μου, ούτε εσύ, ούτε πολλοί άλλοι από το βοθροκόμμα σας, που κατέστρεψε την Ελλάδα !!!!!!!!!!!!!!!!!

protopapas016
Πόπη Σουφλή




Για να ξέρετε ανάσταση στο ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να υπάρξει στον αιώνα τον άπαντα.
Οσο στην ηγετική ομάδα που έχει συγκροτήσει ο Βενιζέλος, συμμετέχουν στελέχη που προκάλεσαν την κοινωνία και είχαν γκρίζες διαδρομές, τόσο τα ποσοστά του κόμματος θα κατρακυλάνε και τίθεται εν αμφιβόλω ακόμη και το κατά πόσο θα συγκεντρώσει το
απαιτούμενο ποσοστό για να μπορέσει να μπει στη Βουλή.

Πάντως οι επιλογές Βενιζέλου βρίσκονται σε αντίθεση με τις απαιτήσεις της κοινωνίας.
Δεν μπορεί να εμφανίζεται ως βιτρίνα του κόμματος ο Χρήστος Πρωτόπαπας ο οποίος χρησιμοποίησε τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό για να αναρριχηθεί στην πολιτική σκηνή. Δεν μπορεί να είναι εκφραστής των σύγχρονων οραμάτων της κοινωνίας ο κρατικοδίαιτος συνδικαλιστής που δεν έχει ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα. 
Και ο οποίος μάλιστα, παρότι δεν είναι πλέον βουλευτής, συνεχίζει να κυκλοφορεί με προσωπικό οδηγό και να προκαλεί την κοινωνία που βρίσκεται στα κάγκελα.

Το ίδιο ισχύει και για τον περιβόητο Πάρι Κουκουλόπουλο αλλά και την Αννα Διαμαντοπούλου και όσους θεωρούν το κράτος όχημα για την προσωπική τους αναρρίχηση.


Lykavitos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου