Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΥΠΕΡΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΝ!!!! Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΗΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΥΠΕΡΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΝ!!!! Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΗΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!


Ερωτάει ο πατέρας μου τον πρόεδρον του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη στα γραφεία του κόμματος: «τι θα κάνουμε έχουμε κάποια λύση (για πρόεδρον της Δημοκρατίας, ήταν πρόεδρος ο Γλαύκος Κληρίδης) και ο Αναστασιάδης: «φυτεύω δείχνοντας με το χέρι του το πώς φυτεύουμε σπόρους, θα τιμήσουμε την άλλη εβδομάδα τον Λυσσαρίδην για να προτείνουμε πρόεδρον τον Γιαννάκη Ομήρου». Η συζήτηση αυτή έγινε τρεις μήνες πριν την προεκλογική εκστρατεία του 2003 μ.Χ.. Μετά αιφνίς ενώ ο Νίκος Αναστασιάδης πρότεινε επίσημα ως υποψήφιον τον Γ. Όμηρου ο Γ.Κληρίδης «ανρήθηκε» να υπακούσει και ζήτησε να του δωθεί παράταση 16 μηνών για να λύσει το Κυπριακόν Πρόβλημαν θέτωντας υποψηφιότητα ενώ την ίδια ώρα ο αρχισύμβουλος στις διαπραγματεύσεις με τους Μουσουλμάνους της Κύπρου και Γενικός Εισαγγελεύς Αλέκος Μαρκίδης ο οποίος προσποιείτο ότι σοβαρολογούσε πως ήθελε να χριστεί πρόεδρος της Ψευδοδημοκρατίας με μομφη ανυποχωρητικότητος. Τουτέστιν τρεις υποψήφιοι διά δύο κόμματα ήτοι Ομήρου, Κληρίδης, Μαρκίδης. Μα ποίους περιπαίζετε; Γνωρίζω τους αδαείς!!!!

Ο Ομήρου προσβεβλημένος «υποχώρησε» από την διεκδίκηση της προεδρίας της Ψευδοδημοκρατίας καλώντας τους οπαδούς της ΕΔΕΚ να ψηφίσουν Τάσσο Παπαδόπουλο (τον καλούμενον και Κουμμουνιστοφάγον!!!!) που ήδη υποστήριζε το κομμουνιστικόν κόμμα του ΑΚΕΛ. Σε έναν σχόλιον μου στον Νίκο Αναστασιάδη ότι δεν εμφανίζεται πολύ ο Παπαδόπουλος μου απάντησε πως είχε πρόβλημα με την φωνή του και σε δεύτερη ερώτηση μου αν ο Παπαδόπουλος δεν είναι πια Εθνικόφρων απάντησε: «το ΑΚΕΛ ήταν το όχημα που πήρε τον Τάσσο στο προεδρικο….».

Τι είχε συμβεί; Για να είναι βέβαιοι οι πολιτικοί της Κύπρου ότι θα εκλεγεί ο Τάσσος Παπαδοπουλος παραπόνεσαν έντεχνα τους οπαδούς της ΕΔΕΚ ούτως ώστε να πικκαριστούν και να ψηφίσουν Παπαδόπουλο. Όσοι γνωρίζουν από ιξοβεργα το λέμε πάντημα/παντώ, δηλαδη με κραυγές προσωθώ τα πτηνά εις το στήμα με τα δίκτυα και τα ιξόβεργα για να τα συλλάβω. Η ψηφοφορία εξ ανέκαθεν ήταν πάντημα!!!! Την ίδια στιγμή μην τυχόν και εκλεγεί υποψήφιος του ΔΗΣΥ αυτός έθεσε δύο υποψηφιότητες και παρόλα ταύτα μόλις και εκλέγηκε με 0,5 -2 ποσοστιαές μονάδες ο Παπαδόπουλος. Όμως ο σκοπός εξετελέσθην! Τότες ήμουν ενεργόν μέλος του ΔΗΣΥ και μόλις άκουσα την νίκη του Παπαδόπουλου ως κομματικος καλποφύλαξ ζαλίστηκα, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Πολύ γρήγορα με το «ΟΧΙ» του συμπάθησα τον Τάσσο Παπαδόπουλου και διαφαίνετο πως ενώ ο Γλαύκος Κληρίδης υποσχέθηκε λύση διά του Σχεδίου Ανάν για να μας βάλουν στην ΕΕ, συνομώτησε με τον παλειόφιλον του Τάσσο Παπαδόπουλο να πάρει την σκυτάλη της προεδρίας για να πει το μεγάλον «ΟΧΙ» αφού εάν ο Κληρίδης αθετούσε τον λόγον του θα εξόργισε τους όσους κοροϊδεψε. Σημειώνουμε πως όπως και τώρα με την κρίση εν σχέσει Χριστόφια/Αναστασιάδη, τότε, συμφώνησε ο Κληρίδης για το άνοιγμα των οδοφραγμάτων με την κατεχόμενη Κύπρο και ο Παπαδόπουλος το εξετέλεσε αμέσως άμα τει εκλογή του. 

Τότες φάνηκε η ήμισυ αλήθεια. Ποία είναι η σκοπιμότητα του μεγάλου «ΟΧΙ» του Τάσσου Παπαδόπουλου; 

Η ΕΕ και το Ισραήλ/Εβραισιωνομασσωνία είχαν άλλα σχέδια και αντί να δωρήσουν ως βλάκες την Κύπρον, τους ορυκτούς της πλούτους και την στρατιωτική τους χρυσοθεσία την οποία ελέγχουν διά των λεγόμενων Αγγλικών Στρατιωτικών Βάσεων, σαφέστατα αποφάσισαν να την κρατήσουν διά τους εαυτούς τους. Έπρεπε όμως να εξαπατήσουν την Τουρκία με το δημοψήφισμα του 2004 μ.Χ. πείθωντας τους πως αυτοί που είπαν «ΟΧΙ» εις το να γίνουν προτεκτοράτον στους Τούρκους ήταν οι Ελληνοκύπριοι!!!! Και το επέτυχαν!!!! Ενώ η Τουρκία συνεγλείφετο ότι θα συνεκμεταλλευτεί/εκμεταλλευτεί τα πετρέλαια και άλλα ορυκτά του Αιγαίου και της Κύπρου, στο τέλος λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχον (Ισραήλ/Εβραιοσιωνομασσωνία, χαχαχαχαχα!!!!) και ακόμη ελπίζει, όμως οι Εβραίοι όχι μόνον την παίρνουν στην βρύση και την φέρνουν άποτη σύμφωνα με την ελληνοκυπριακή παροιμία αλλά την έχουν δεμμενη σ’ απόσταση μήκους μίας σταγόνας αλλά πετρέλαιον δεν πίνουν. Ενώ η Ελλάς και η Κύπρος τρέμουν την Τουρκία ως προς την εκμετάλλευση των ορυκτών τους, η Εβραιοσιωνομασσωνία τάσσει λουκάνικα στο μέγεθος του ουρανού στους Τούρκους για να γαυγίζουν με τους Έλληνες αντί να συμμαχήσουν εναντίον της Μασσωνίας και του Ισραήλ. 

Τι μεσολαβεί από την προεδρία του Παπαδόπουλου ως αυτήν του Αναστασιαδη;

Διατάσσονται οι τράπεζες να δανείσουν εικονικά χρήματα που δεν είχαν και διά του υποκακόβουλου δούναι και λαβείν να υπερκαταχρεώσουν τράπεζες και επενδυτές ενώ να αχρηστεύσουν την αυτοφερεγγυότητα των καταθέσεων ούτως ώστε να καταρρεύσει η οικονομία όπως την ζούμε σήμερα. Ενώ την ίδια στιγμή από προεδρίας Χριστόφια και της νυν προεδρίας Αναστασιάδη τα ορυκτά μας καππακώνονται από εταιρείες όπου ελέγχονται και είναι Μασσωνοϊουδαιοσιωνιστικές ίδε Νόμπωλ!!!! Για να παραμείνει διχασμένος ο λαός της Κύπρου τα πράγματα οκοδομοσυνέβηκαν με τέτοια τακτική διάταξη ούτως ώστε «να μην διακρίνει κανείς» αν πταίει η διακυβέρνηση Χριστόφια ή οι 15 πρώτες ημέρες του Αναστασιάδη συν και τα όσα επακολουθούν (ο Θεος να μας φυλάξει με οργή εκατομμυρίων κεραυνών εναντίον του Ελληνοχριστιανισμού!!!!). Στην πραγματικότητα Χριστόφιας και Αναστασιάδης είναι οι δύο τελευταίοι συναγωνιστές δρομείς της ίδιας παράταξης σε σκυταλοδρομία οι δύο πρώτοι Κληρίδης και Παπαδόπουλος και έκαστος με τον πολυρόλον του στο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝ ΘΕΑΤΡΟΝ!!!!

Εάν και εφόσον ισχύουν όλα αυτά και ισχύουν τότε σύντομα πρόκειται να εξαφανιστούν κράτη, λαοι κ.α.., αφού οι Ιουδαίοι θα εξαφανίσουν οιονδήποτε τους αντισταθεί ή κατέχει εδάφη τα οποία χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί και τα οποία είναι υπό καθεστώτα ισχυρά που δεν λυγίζουν εύκολα άρα τε θα πρέπει να τσακκιστούν, όχι όπως αυτά τα χλωροκλαδάκια σε δύναμη της Κύπρου.  

Δύο είναι τα πιθανότερα σενάρια. Ή θα καππακώσουν τον έλεγχον της Τουρκίας εκμεταλλευόμενοι τα εδάφη της παιρνώντας τα κυπριακά και εβραϊκά πετρέλαια διά του αγωγού Ναμπούκκο στην Κωνσνταντινούπολη και άλλες πόλεις και από την Ανατολική Θράκη στην Δυτική διά της εισβολής των Τούρκων εκεί για να σώσουν τάχατες τους Έλληνες Μουσουλμάνους από την λαίλαπα του Εμφυλίου Πολέμου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και Χρυσής Αυγής ως εθνικιστικής αντιπολίτευσης. Αυτόν μπορεί να γίνει για να απογκριστρωθεί η Ευρώπη ενεργειακά από την Ρωσσία ή για να δωθεί η «δικαιολογημένη» αφορμή για γενικότερη πολεμική σύρραξη σε πάμπολλες ή όλες τις χώρες ως ντόμινω διεξελίξεων. Η άλλη περίπτωση, η οποία κάλλιστα δύναται να είναι και μέρος/στάδιον της πρώτης, είναι να δοθεί η αφορμή διά του Ναμπούκκου στην Ρωσσία να εισβάλει στην Τουρκία για να προανακόψει την ενεργειακή απεγκλώβιση της Ευρώπης από τους Ρώσσους και ελέγχοντας την Μαύρη Θάλασσα και τα Στενά δεν θα μπορεί να διέλθει αγωγός από Αυγανιστάν ή άλλη καυκάσια χώρα προς την Ευρώπη κάνωντας την ρωσσικόν ή εβραιορωσσικόν προτεκτοράτον!!!!

Πως αποκαλύφθηκε όλον αυτόν το σχέδιον; 

Ακολουθώντας τα ίχνη συγκεκριμμένου σκύλου προδίδεται/φανερώνεται ο προορισμός του αφεντικού του και δίχως να σημαίνει πως ο σκύλος γνωρίζει τον ακριβής προορισμόν, μπορεί να πήγε πολλάκις στην ίδια περιοχή αλλά αυτήν την φορά το συγκεκριμμένον σημείον ή πέρασμαν να είναι αλλον. 

Η επίγνωση του σχεδίου αυτού είναι πολύ παλαιότερη αλλά απόψε αφορμή της δηλώσεως του υιού του Τάσσου Παπαδόπουλου Νικόλα ότι είναι υπέρ του Μνημονίου συμπλήρωσε το ψηφιδοκένδυμα (παζλ).    
     
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος υποτίθεται πως ήταν ο «νεοαντιπρόσωπος» πλασιέ του «ΟΧΙ». Εντούτοις σήμερα έκανε στροφή δηλώνοντας ευθαρσώς μία Ναινάκιδη ρήση: «ναι στο Μνημόνιον Σκλαβιας» η δεύτερη λέξη για ευνόητους λόγους δεν προφέρεται.

Την ίδια στάση διαδρομή αποπλάνησης, εξαπάτησης, παραπλάνησης και δόλιας προσοδηγήσεως μερικού εμπιστευτικού ποιμνίου και ως πυροβολισμόν πειθώ στο υποσυνείδητον όλων των Κυπρίων εφάρμοσε πριν τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές ο συμμμασσσσωνάικοξ Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄ (όπως λέμε ΕΟΚΑ Α΄ $ Β΄), αφού αυτός διατυμπάνιζε πως δεν εμπιστεύεται τον Ν. Αναστασιάδη και αφού ομολογούσε με τις θέσεις του ΕΛΑΜ «ενθάρρυνε» τον Γιώργο Λιλλήκα να θέσει υποψηφιότητα και εν τέλει υπερυποστήριξε ευθαρσώς τον Ν. Αναστασιάδη. Βλέπουμε εδώ μία σκοπιμότητα Παπαδοπουλαίων και Αρχιεπισκόπου, ενώ διαφεύγει από το πλατύ κοινόν πως πολύ πριν τις προεδρικές εκλογές ο εκ μητρός αδελφός του Ν. Παπαδόπουλος και θετός υιός του Τ. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης εξελέγην δήμαρχος Λευκωσίας διά της υποστηρίξεως του ΔΗΣΥ Ν. Αναστασιάδη ο οποίος δήθεν ήταν ο αντιπόλος της κυπριακής πολιτικής σκηνής (η οποία είναι ανύπαρκτη και μόνον ως θέατρον υφίσταται!!!!). Ο πατέρας του Κ. Γιωρκάτζιη ο δολοφονηθείς Πολύκαρπος ήταν σημαιέος φίλος και πολιτικός συνεργάτης του Τ. Παπαδόπουλου, λέγεται μάλιστα πως επειδή η αμφοτέρων γυναίκα Φωτεινή Λεβέντη παρεξαναγκάσθηκε από μυστικές υπηρεσίες Μοσσάντ/Σία να νυμφευθεί τον Τ. Παπαδόπουλο επειδή ηξευρε πολλά ως προς τον ρόλον του Πολύκαρπου!!!! Επίσης στην υπερδισεκατομμυριούχα οικογένεια Λεβέντη ανήκει η ελληνική εταιρεία 3Ε με αρχιμέτοχον και αρχιδιευθυντήν τον Δυαίδ Λεβέντη ΜΟΝΙΜΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΒΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ = BUILDERBERG = BUILDER (ΚΤΙΣΤΗΣ/ΤΕΚΤΩΝ/ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ/ΜΑΣΣΩΝΟΣ) + BERG = BURG επίσης = παραφθορά της ελληνικής λέξεως πόλις όπως HAMBURG, STRASSBURG, GARLSBERG κ.α..

Η εταιρεία 3Ε διαθέτει δεκάδες εργοστάσια παραγωγής και παρασκευής οικιακών συσκευών, μηχανών κ.α. και είναι η μεγαλομέτοχος των διηπειρωτικών εταιρειών Κόκα Κόλα Ευρώπης και Κόκα Κόλα Αφρικής, αντιλαμβάνεστε το επιχειρηματικόν και μασσωνικόν της κύρος, αφού δίχως το δεύτερον δεν θ’ αφήνετο όρθιον το πρώτον!!!! Σε προηγούμενα άρθρα μας αναλύουμε όλα αυτά με πολλές λεπτομέρειες ενώ εδώ τα συντάσσουμε εν συντομία και θυμίζουμε πως αναφερθήκαμε πως ο επόμενος ή μεθεπόμενος (μετά τον «Τορκοκύπριον» μετά τον Αναστασιάδη;;;;) «εθνικόφρων» πρόεδρος θα είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Βασικά του έταξαν αυτόν για να είναι μαζί τους, αλλά είπαμε πως οι σκύλοι πηγαίνουν τακτικώς στους ίδιους κυνηγότοπους με τ’ αφεντικά τους αλλά ποτέ δεν ξέρουν πότε θα τους αιφνιδιάσουν με καινούργια σημεία σκοπιμότητος. Ο Ν. Παπαδόπουλος ούτε που φαντάζετε πως οι Εβραίοι θα γυρίσουν το κλειδί και θα χαθούν όλα τα μετρητά της οικογένειας της μητέρας του!!!! Θα του φαίνεται γελοίον αυτήν την στιγμήν!!!!! Χαχαχαχαχα δήθεν, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος λέγει η παροιμία.

Πάντοτε διερωτούμουν κρυφά μέσα μου και ολίγες φορές εις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με φίλους πως είναι δυνατόν ο Τάσσος Παπαδόπουλος ένας γαμβρός αρχιμασσωνικής ευρύτερης οικογένειας να είναι αγνός Ελληνιστής πατριώτης;;;; Κάτι δεν «γώνιαζε» όπως λέμε στην Κύπρον δηλαδή κάτι δεν σύναδε στην μαθηματική μας πράξη για να είναι ορθή!!!! 

Το δε κόμμα Γ. Λιλλήκα για να συνάγει τα πτηνά που δεν πειάστηκαν στα δίκτυα και ιξόβεργα του ΔΗΣΑΚΕΛ κ.α.. Είναι ακόμη μία μάνδρα που θα απογοητεύσει και είναι μέρος του σιωνιστικού θεάτρου, όπως είναι και το ΕΥΡΟΚΟ το οποίον έγινε για ν' αντικόψει από την μεν την διαρροή από το ΔΗΣΥ μετά το "ΝΑΙ" ως προς το Σχέδιον Ανανά και από την άλλη να στρέψει τους πλείστους πάλαι εις το ΔΗΣΥ αφού ήταν στο κόλπον πριν σχηματιστεί η νέα παράταξη των Εθνικόφρονων του ΔΗΣΥ να μαλλώσουν σκόπιμα Προδρόμου Συλλούρης/Ερωτοκρίτου για να απογοητευτεί το ποίμνιον της Δεξιάς και να γυρίσει όπισθεν εις το μανδρί του για να μην το φάνε οι λύκοι όπως ειρωνικά την ημέρα όπου οι εκλέκτορες του ΔΗΣΥ που ψήφισαν υπέρ του "ΟΧΙ" δυσανασχέτησαν με το κόμμα που προέτρεψε όσους δεν ήθελαν το "Ναι" να μην εμφανιστούν στο Συνεδριακόν Κέντρον. Οι πλείστοι δεν παρευρέθηκαν εκ των Οχιτών εκλεκτόρων και όσοι πήγαμε μας μέτρησαν και μας ηύραν κατά πολύ ολιγότερους έμπροσθεν των ομματών μας, χαχαχαχαχα!!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΔΙΑ ΣΚΕΨΟΤΡΟΦΙΑ!!!!

Ήταν ποτέ η χριστιανική γη τόσο πλούσια σε εβραίους ; Όλες οι καταστάσεις. Όλα τα πράγματα. Όλες τις ηγεμονίες, αυτοί τις ελέγχουν. Κάνουν ένα δάνειο «απ' την Ινδία ως τον Πόλο» με μεγάλη ταχύτητα. Αυτοί τραπεζίτης - κτηματομεσίτης -Βαρώνος. Βοηθούν την χρεωκοπία μας Tύραννοι για το συμφέρον τους... Λόρδος Βύρων (1788 - 1824)

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!

Όταν συνεχίζεις κάποιον που σε πρόδωσε δεν δικαιούσαι ν' απαλλάσσεσαι τις συνέπειες της προδοσίας και πρέπει να υποστείς και επιβαρυνθείς τις συνέπειες που βλάπτουν τους άλλους ενώ αυτοί οι άλλοι ν' απαλλακτούν και αν εις εκ των άλλων η χώρα τότε ο προδότης βάσει νόμου πρέπει να εξορίζεται εις το πυρ το εξώτερον! Ή δε μη ούτε κράτος υπάρχει ούτε δικαιοσύνη. Η μετάνοια επιτρέπεται και ο υπάιτιος πρέπει να πληρώνει τουλάχιστον με την καταναγκαστική μετανάστευση!

Όταν ο νυν πρόεδρος της Κύπρου φωνάσκιζε πριν και μετά την εκλογήν του ΠΟ ΛΥ ΠΟ ΛΙ ΤΙ ΣΜΙ ΚΟ ΤΗ ΤΑ! Οι αδαείς και αγράμματοι περί της σημασίας των λέξεων πανηγύριζαν με ελληνικές σημαίες, ενώ με τα λεγόμενα τους τις μετάτρεπε εις παρδαλές. Ο πρώην πρόεδρος γέμισε τους τόπους μας μετανάστες/λαθρομετανάστες και ο νυν πήρε την σκυτάλη της καταστροφής, καμμία αντίσταση. Μα ξέχασαν πως για να είμαστε εδώ όπως είμαστε είναι επειδή κάποτε κάποιοι κατ' εξακολούθηση έλεγαν όχι ξανά και ξανά και ήξευραν πως κάποιοι θα πέσουν και κάποιοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να γεννοκοπούν ενώ δίδασκαν τους απογόνους να είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΘΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ διότι άλλη δεν υφίσταται! Οι σύγχρονοι ψευδομορφωμένοι επαγγελματιστές αγράμματοι με ειρωνικόν μειδίασμα έλεγαν πως οι καιροί άλλαξαν μα δεν αλλάζουν αυτοί αλλά τα μυαλά!

Η τεχνολογία δεν επαυξάνει την ηθική πολιτισμένη διάσταση αλλά το αντίστροφον ως επί τω πλείστον!

Όταν βαρυφάγει το στομάχι βαριέται το ποδάρι........ και όταν βαριέται το ποδάρι λοιμοκτονεί το μέλλον πνεύμα γαρ και στομάχι!

Έχετε τρεις επιλογές ή να υπακούσετε εις τον ποδοπάτη ποδηγέτη της Διεθνοεβραιοευρωπαίον κατά της Κύπρου, ή να μετανστεύσετε ή να γίνεται μία γρονθιά ατσάλινη, η ισχύς εν τει ενώσει, αλλά διά να γίνει αυτόν πρέπει να πυρπολήσετε παλαιά, σύγχρονα και γεννοφασκισμένα κόμματα.

Και στην ερώτηση τι θα κάνουμε χωρίς κόμματα και πως θα κυβερνώμαστε απαντώ πότε λαός αγωνίστηκε και νίκησε με κόμματα; Την έσχατη φορά που είμασταν εθνικόφρονες ήταν εν έτει 1959 μ.Χ. με την διάλυση της ΕΟΚΑ και συγχώνευση της έννοιας εθνικόφρων με την λέξη Δεξιά, ούτε Αριστερά είναι, αίσχος να καλείται η ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ!!!!

Ούτε ν' αντέχουμε την σκλαβιά μέχρι να έρθει ξαστεριά και ευκαιρία δεν εμάθαμεν!!!! Δεν είμαστε σύνολον αλλά τσούρμον.

ΟΛΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!!

η Κύπρος πνέει τα λοίσθια. είναι πολύ μικρή και με πολύ φθηνή παιδειά για ν' αντέξει.
δεν θ' αντέξει οι Τούρκοι ετοιμάζονται να την σφαξουν και οι ανθρώποι της δεν μετανοούν για τα κομματατικκα τους αμαρτήματα τουτέστιν θα υποστούν τις χείριστες των συνεπειών διότι δεν δίνουν το δικαίωμα στην ευλογία για να παρέμβει ο Θεός!

Ή ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΑΝΙΣΗ Ή ΑΓΩΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΗΜΙΣΥ!!!!

Κατά περίεργον αλλά κατανοητόν λόγον ο Ελληνισμός θα σωθεί μόνον εάν ένας ευρύτερος πόλεμος φερει εις την αναπουμπούλα την εύνοια διά της πτώσεως των εχθρών μας, άλλως πως δεν γίνεται διότι κυλάμε ομαλά προς την πλήρη αφάνιση.

Ένας λαός που δολοφονείται και εφησυχάζει επειδή οι εκτελεστές τον διαβεβαιώνουν πως τον θεραπεύουν και ο οποίος αντιπολιτεύεται σ' οποιους του λένε την αλήθεια κατάμματα τι του αξίζει ελευθερία ή θάνατος;

Αναγνωρίζετε εκείνον που ξεγελάει τ' αφεντικά του να τον αμοίβουν και τους οπαδούς να τον ψηφίζουν ως λυτρωτή;

Ο αρχικλέπταρος αρχιπολιτικός ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Όχι δηλαδή οποισδήποτε προδότης!

Ένας βουλευτής ή πολιτικός που εξωτερικεύει τα χρήματα του αδιαφορώντας περί των καταστρεπτικών συνεπειών εις την ενδοχώρα και περί κουρεματων εις τους συμπολίτες του δεν είναι απόδειξη πως χρηματίζεται, εξαγοράζεται, έχει τιμήν η άτιμη "τιμή";;;;;;;;;;;;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Ο ΙΑΣΩΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου