Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Που βλέπει ο Πρωθυπουργός την μείωση της ανεργίας;


20130425-195018.jpg

Συνηθισμένο το πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς χρόνια τώρα και υποστηριζόμενο από τους προδοτικούς μεγαλοδημοσιογράφους, στήνουν κάθε βράδυ από της 7 μέχρι της 9.30 την αράχνη της εξαπατήσεις του ελληνικού λαού.
Κάπου λέει στο βάθος, κάτι φαίνετε να αλλάζει προς το καλύτερο στο θέμα της ανεργίας, είπε ο Σαμαράς.
Και αμέσως, χωρίς να ψάχνουν το γιατί υπάρχει αυτό το μικρό φρενάρισμα στην αύξηση της ανεργίας, έσπευσαν ο Σκάϊ, το Μέγκα, το Alpha tv να πανηγυρίζουν.


Κάποιος να ενημερώσει τον Σαμαρά και αυτός να ενημερώσει με την σειρά του, τα φερέφωνα της κυβέρνησης στα κανάλια, ότι πάντα, πάντα αυτήν την εποχή υπάρχει μείωση
της ανεργίας γιατί απλός αρχίζουν οι προσλήψεις στα ξενοδοχεία στις ταβέρνες κτλ, λόγο του τουρισμού που περιμένουμε.
Αυτό ισχύει τώρα και 50 χρόνια κύριε Σαμαρά.
Αλλά, ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Έτσι βγήκαν σήμερα τα στοιχεία εξαγωγών εισαγωγών, τα οποία δείχνουν, αύξηση, αύξηση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου της Ελλάδος κατά 2,4% τον τελευταίο μήνα, αυτό από μόνο δείχνει τα αδιέξοδα της ελληνικής οικονομίας.
Τώρα αν πρέπει να πανηγυρίζουμε ή όχι γιατί όπως γίνετε κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αυτήν την εποχή μειώνεται η ανεργία, ας πανηγυρίζουμε.
Βέβαια αυτοί οι προδοτικοί δημοσιογράφοι πανηγύριζαν και για το σχέδιο Ανάν και για την προσφυγή μας στο ΔΝΤ, αλλά και κάθε φορά που έρχεται η τρόικα, βρίσκουν τρόπο να διαστρεβλώνουν την αλήθεια.
Κανένα, μα κανένα μέτρο από όσα έχουν παρθεί δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
Ακόμη και στο θέμα του ελέγχου του μαύρου χρήματος και των ελέγχων του πόθεν έσχε και αυτό ήταν λάθος η χρονική στιγμή της εφαρμογής τους εν μέσο οικονομικής κρίσεις, ακριβώς γιατί οδηγεί στον περιορισμό της κυκλοφορίας του χρήματος.
Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος σε πόλεμο και να ρωτάει αν οι σφαίρες των στρατιωτών είναι από την μαύρη αγορά ή από την άσπρη.
Σχέδιο υπάρχει.
Και αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο, όλα όσα έχουν σχεδιαστεί και εφαρμοστεί δήθεν για να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο, έχουν ένα και μόνο σκοπό: Τον περιορισμό της κυκλοφορίας του ρευστού, άρα την πτώση των εσόδων του Κράτους και των επιχειρήσεων , που σημαίνει αύξηση της φορολογίας, που οδηγεί στην απαξίωση των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων τα οποία θέλουν να τα αγοράσουν οι πονηροί μισοτιμής.
Αυτό είναι το σχέδιο και όποιος πλέον δεν το καταλαβαίνει, είναι κάτι περισσότερο από Στουρνάρι.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.




 http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου