Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΛΟΥΚΕΤΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!!!!



ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!!!!
0

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 10 ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΕΡΕΑΣ!
ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΡΦΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ!



Ο Κίσσινγερ είχε πει "χυπήστε τους Έλληνες, στη γλώσσα, στην παιδεία, τον πολιτσμό και τη θρησκεία τους'!
Αυτό κάνει η νέα τάξη πραγμάτων με τους ντόπιους δοσιλόγους.Αφού εξαθλίωσε τον κόσμο, ξεδοντιάζει την παιδεία και τον πολιτισμό, αποφλοιώνει την εθνική άμυνα της χώρας, τώρα ετοιμάζεται να αδειάσεις τις εκκλησίες από τους ιερείς! 
Η μηδενική αντίδραση του κόσμου (χθες 400 νοματαίοι ήταν όλοι κι όλοι στο Σύνταγγμα την ώρα που ψηφιζόταν το Πολυνομοσχέδιο) ανοίγει το πράσινο για να επισπεύσουν την αποδόμηση και της Ορθοδοξίας. 
Ετοιμάζονται λοιπόν να φέρουν νομοσχέδιο το οποίο θα ξεπερνά ακόμη και αυτό για τους δημοσίους υπαλλήλους. Για κάθε 10 ιερείς που συνταξιοδοτούνται θα προσλαμβάνεται ένας και μόνον ιερέας. 
Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οι εκκλησιές θα αδειάσουν από ιερείς. Ο παπάς με τον οποίο προρεύτηκε επί 2000 χρόνια η Ορθοδοξία, σε λίγα χρόνια θα πάψει να υφίσταται. 
Οι ιερείς που ενέπνεαν τους πιστούς και συνέγειραν το πλήθος, θα αποτελούν μουσειακό είδος εφόσον ο λαός αφήσει να υλοποιηθούν τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων. 
Η Ορθοδοξία πλέον είναι αυτή που θα δεχτεί ολομέτωπη επίθεση. 'Ηδη ο σταυρός από την ελληνική σημαία αρχίζει να φεύγει. Κάποιες παρελάσεις κατά την 25η Μαρτίου διεξήχθησαν με δήμους σημαιοστολιμένους, χωρίς τον σταυρό στα αναρτημένα σημαιάκια. 
Το μάθημα των Θρησκευτικών βαίνει ολοταχώς προς κατάργηση και μετατρέπεται σε θρησκειολογεία. 
Τώρα πλέον οι παγκοσμιοποιητές βάλουν ευθέως κατά της της Εκκλησίας και των ιερέων. Ετοιμάζονται να φέρουν νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει την πρόσληψη ενός ιερέα μόνον εφόσον συνταξιοδοτηθούν 10 ιερείς! 
Καταλαβαίνετε τι πρόκειται να γίνει! Θα αδειάσουν οι εκκλησίες από παπάδες. Δεν θα υπάρχουν ιερείς να κάνουν Λειτουργία και τα Μυστήρια για τους χριστιανούς! 
Τι θα κάνει η ιεραρχία της Εκκλησίας; Πώς θα αντιδράσει σε αυτό το ενεχόμενο που θα γίνει σύντομα πραγματικότητα;
Μήπως εκμεταλλεύονται το γεγονός της αφωνίας του Μακαριώτατου Ιερώνυμου;


Τρικλοποδια
 
: ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ~ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/04/blog-post_8182.html#ixzz2RrgBvif6


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ: Η ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!!!!

Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα να επαναγίνουν οι ιερείς ευιερείς και όχι νωχελικοί επαγγελματίες ψιττάκοι της Θείας Λειτουργείας. Τουτέστιν, οι εκκλησίες να λειτουργούν αμισθί αφού θα χειροτονούνται ιερείς ανθρώποι που θα έχουν άλλον επάγγελμα. Άλλη λύση επίσης που μπορεί επίσης να εφαρμόζεται είναι να πληρώνονται εν μέρει οι ιερείς από τους οβολούς των πιστών και από πρόσφορα, οπωροκηπουρευτικά, αυγά και άλλα τρόφιμα και ποτά που θα τους παρέχουν διά δωρεάς οι πιστοί Χριστιανοί, αφού ούτως ή άλλως οι επερχόμενες δεκαετίες θα είναι εποχές πενίας, επαιτείας, ταπείνωσης, πτώχειας, ένδειας, στέρησης μα επάνω απ’ όλα Θεοφροσύνης λόγω της εκτιμήσεως που θα αποκτήσωμεν προς τα θεία και τα γήινα διά της ευπραότητος όπου θα μας διακατέχει. Τω όντι αγαπητοί μου Χριστιανοί όσον πιο πτωχός τόσον πιο άνθρωπος και όσον πιο πλούσιος τόσον πιο βαρβαρότερας. Τρώγωντας έρχεται η όρεξη λέγει η παροιμία και τω όντι αληθεύει αφού η βουλημία, η αχορτασία, η απληστεία και απληστία προσαυξάνεται όσον μεγαλώνει το στόμα, ο στόμαχος, τα διαθέσιμα αγαθά προς κατανάλωσιν, η ευχαίρεια εκμετάλλευσης και διαχρήσεως και η αυθαίρετη φαγανική επιτυχία, όπως τον λυσσασμένον λύκον τον έχοντα ταινεία ανικανοποιησίας εις την κοιλιακή χώρα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός νυκτόβιου Έλληνα της Ιωαννουπόλεως της Νοτίας Αφρικής όπου εις την συνοικία του αφού απόθανε ο ιερέας και δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος ούτε ένθερμον ενδιαφέρον αντικατάστασης του, φόρεσε προς τιμήν του τα ράσα κατ' οικονομία Θεού και έψελνε εν μέρει ελληνιστί και εν μέρει αγγλιστί ινά μην προσκατακλείσει η εκκλησία. Εύγε του ο Θεός να τον έχει καλά και να τον εντάξει εν κόλποις και μονάς Παραδείσου, τέτοιοι ευφωστήρες της Ορθοδοξίας να φανούν και άλλοι εις το μέλλον!!!!

Η υπόθεσις ταύτη ήρθεν εις γνώσιν μου άμα τη παρευρέσει μου εις αυτήν την εκκλησία με αυτόν τον ιερέα εν καιρώ Θέρους της Νότιας Αφρικής εν έτει 2010 μ.Χ..


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΘΗΚΑΝ ΕΞ ΥΜΩΝ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΜΑΣΣΩΝΟΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΕΝ ΗΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ, ΟΜΗΡΟΣ, ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ κ.α. ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΗΤΟΙ ΔΙΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΑΘΗΝΑ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΩ!!!! ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;

Συντάχθηκε από τόν ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

1 σχόλιο: