Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ: ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!! ΣΕ ΔΥΟ ΕΤΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΟΚ/ΝΙΞ/ΝΟ!!!!


ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΝΤΩΝ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΟΜΑΣΣΩΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ: ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!! ΣΕ ΔΥΟ ΕΤΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΟΚ/ΝΙΞ/ΝΟ!!!!

Ακόμη και όσοι έδωσαν άλλοθι στον Ν. Αναστασιάδη για τις ενέργειες του τις πρώτες 15 ημέρες της εξουσίας του πρέπει να καταλάβουν πως το μέτρον του για επιμήκυνση δανείων για τις κατοικίες είναι εκ του πονηρού. Ποία η διαφορά να έχω ιδιόκτητο το σπίτι μου και να πληρώνω δόση στην τράπεζα προς εξόφξληση από το να το έχει το κράτος και να πληρώνω ενοίκιον ενώ πριν ήταν ιδικόν μου και αφού μου έκλεψαν τις καταθέσεις με έστησαν στον τοίχον παιρνώντας μου την υποχρέωση από τράπεζα σε κράτος για να μην υπάρχει νομικόν υπόβαθρον υπέρ μου; Η διαφορά είναι ότι η πρώτερη περίπτωση είναι σαφώς καλύτερη και δικαιότερη. 

Ο Αναστασιάδης εκ του πονηρού καταπαραπλανεί τον κόσμον αφού με το μέτρον του παρακινεί τα νοικοκυριά να πάνε να υπογράψουν νέους τραπεζικούς όρους μετατρόϊκας για να υπερισχύει το νέον καθεστώς και αφού σου παρατείνει το δάνειον 18 μήνες ύστερα θα σου το παίρνει αμέσως. Δικαιωθήκαμε όταν λέγαμε προ εκλογών πως το πρώτον μέτρον που θα εφαρμόσει ο Αναστασιάδης μετά την εκλογήν του θα είναι με κάποιον τρόπον να πειάνουν τα σπίτια των Κυπρίων όταν δεν έχουν να δώσουν έγκαιρα τις δόσεις και να που επαληθευτήκαμε. Στην πραγματικότητα το μέτρον του είναι Υπερδικτατορικόν όπως και ο ίδιος και το μασσωνικόν συνάφιν που εκ της αλλοδαπής τον διατάσσει, διότι κάλλιστα πριν το μέτρον του η κυπριακή νομοθεσία απλά λέγει ρητώς πως δεν μπορείς να πάρεις το σπίτι κανενός στην Κύπρον και δη όταν έχει παιδιά ενώ τώρα η επιμήκυνση ξεκιναεί από την ώρα που δέχεσαι να καταργηθεί απέναντι σου αυτός ο νόμος διά της υπογραφής νεολογικών τροϊκανών όρων ξεσπίτωσης και εσύ το υποστηρίζεις!!!! Ε τι να πούμε άλλον για εσένα; Πως επειδή δεν έπεσε το λαμπρόν επάνω σου δεν ένοιωσες ο ολοκαύτωμα; Μα γιατί δεν παρακολουθείς πέντε, δέκα, τριάντα, εκατόν βίντεο στο γιου τουππ για το τι συνέβη και συμβαίνει εν Ελλάδι να παραδειγματιστείς και ν’ ανοίξουν τα μάτια σου; Η μεγάλη σταδιακή γενοκτονία του Ελληνισμού άρχισε εξ Ελλάδι αλλά προσαυξάνεται υπερεπικύνδινα από την μικρότερη χώρα που είναι πιο ευδάμαστη ήτοι την Κύπρον.

Ο Αναστασιάδης κακά τα ψέματα και κάνετε υπομονή να ιδείτε πρωτού βιαστείτε ν’ απορρίψετρ αυτά όπως και εκείνα που λέγαμε πριν πέντε έτη και επαληθευτήκαμε, γνωριζει και ακολουθεί το αντικυπριακόν ευρωπαϊκόν πρόγραμμα, όπως και ο μέντορας του Γλαύκος Κληρίδης και ο Συλλούρης που στάθηκε απέναντι από την έξοδον του ΔΗΣΥ για να συνάγει τους καραόλους/κοχλίες που το έσκαζαν από την κοφίνα του κόμματος εντός του κοφινιού του ΕΥΡΟΚΟ ως ψηφοσυλλέκτης με κοφινοενσταύρωτα καλαμωτά δίκτυα!!!! Αναστασιάδης/Κληρίδης ήσαν εμφανώς δυσαρεστημένοι με τους εκλέκτορες που υποστήριζαν το ΟΧΙ στις στημένες εκλογές του ΔΗΣΥ και στις οποίες με αυτήν την ιδιότητα συμμετείχα. Γνωρίζουν πως αυτή είναι η εσχάτη πενταετία της Κυπριακής Δημοκρατίας και λυπήθηκαν που δεν ξεκίνησε με το Σχέδιον Ανάνα καθυστερώντας 9 έτη. Ο Αναστασιάδης άμα τη οργή του κόσμου όταν θα λυσσοπεινάει και το εξεύρει θα φύγει με ελικόπτερον και θα πάει προς την κοντινότερη φιλική του χώρα το Ισγραήλ!!!!

Γιατί δεν παγοποιεί τα δάνεια όπως έγινε εν έτει 1974 μ.Χ. όπου όντως επανεκκίνησε εντός διετίας η οικονομία, ευ μέτρον το οποίον εξηφέρμοσε πρώτος ο Σόλων ο Αθηναίος μεγιστάνας της αληθινής δημοκρατίας διά της νομοθεσίας της Σεισαθχείσας όπου περιέσωσε τους πολίτες από την σκλαβιά, τα δάνεια και την τραπεζική υπερτυραννία. Το σκηνικόν ομοιάζει πολύ με της Ελλάδος με τον Σσυλλούρην να παίζει τον ρόλον του «υπερπατριώτη» Καρατζαφέρη, δεν έχασε ευκαιρία μπήκε ξανά απ’εκεί όπου εξύβριζε επειδή «μύριζε» η ωραία «εντονοβρωμοσμή»!!!!

Πως είναι δυνατόν να διψάει ο λαός και να του δίνεις αντί ύδατος όξον ανάκατον με άλας για να ξεδιψάσει; Πληρώνει το χριστιανικόν του παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Πως είναι δυνατόν ν’ αναφέρεται ο όρος επανεκκίνηση της οικονομίας εξ εκείνου που παρότι ο προκάτοχος του πρόδωσε τον λαόν αυτόν τον εκτέλεσε χωρίς να καθυστερήσει και αφού με τον προκάτοχον του στο ίδιον έργον πρωταγωνιστες συναγωνιστές!

Ο Αναστασιάδης αντί να χωστεί όπως έκανε μέχρι πρόσφατως με τον όρον επανεκκίνηση της οικονομίας μας τάσσει νεκρανάσταση ως οικονομικός χριστός. Μας υπόσχετε πως θ’ αναστήσει τον Λάζαρον που με την συναρωγήν του μαζί μεν τον Χριστόφια, τα κόμματα και τους Βολευτές εκτέλεσαν με εκατόν σφαίρες στο κεφάλι. 

Το πτώμα της οικονομίας της Κύπρου αναστήνεται με την επιστροφή των καταθέσεων και την παγοποίηση των δανειών, δηλαδή με την εκτέλεση του θανάτου όπως έκανε ο Χριστός και ο συγκεκριμμένος θάνατος είναι οι τράπεζες και ενώ των ιδίων τ’ ασφαλιστικά ταμεία και τραπεζογραμμάτια δεν αγγίκτηκαν από το κούρεμα και διασκορπίστηκαν για να φαγωθούν στο εξωτερικόν.

Τα δάνεια που κάνουμε είναι διαρκείας τριμήνων και εξαμήνων. Μα τι κοροϊδία αυτές είναι οι λύσεις της ΕΕ;;;; Ναι αυτές είναι οι λύσεις για να ληστεύει στραβώνοντας σας πως θεραπεύει. Πείθει τ’ αρνί ο λύκος πως είναι χειρούργος δηλαδή πείθει τ’ αρνί ο χασάπης πως είναι χειρούργος. Όταν πονείς  να πηγαίνεις στο κομψόν κατάστημα του χασάπη. Σε στραβώνει πουλώντας σου ψευδοθεραπεία δια ψευδοχειρουργία για να σταθείς να σε γδάρει ο χασάπης και τούτα τα έπαθες επειδή δεν έβλεπες όταν σε στράβωνε.

Μόλις λείψουν τα χρήματα για τους δημόσιους υπαλλήλους και αφού και οι ιδιοτικοί θα είναι άνεργοι μαζί με τους πλείστους πρώην επιχειρηματίες ή και νυν καταχρεωμένους, η κρατική μηχανή θα καταρρέυσει, οι αστυνομία θα κλείσει και επειδή αυτοί γνωρίζουν το πώς θα γίνουν επικίνδυνες κλίκες! Τότε το μέλλον μας θα αναλάβει κάποιος μηχανισμός στήριξης και δη αυτός που δολοφόνησε την κρατική μας οντότητα. Μπορεί ο μηχανισμός στήριξης να είναι πολυκρατικός ή μονοκρατικός. Εντούτοις, διαβλέπεται πως τινά ειδικά στελέχη κομμάτων μέλη μασσωνικών στοών με τις ικανότητες οργανώσεως και μεθοδεύσεως εκ του παρελθόντος που τους διακατείχε οργανώνονται οι μεν για να υποστηρίξουν τον πρόεδρον και οι δε για να τον ρίξουν όπως έκανε η Δεξιά στον Μακάριο πριν την Εισβολή του Αττίλα. Επίσης άλλοι οργανώνονται ως ενδιάμεσης ένοπλης φύσης για να κάνουν ακόμη πιο δυσνόητα τα πράγματα και ενώ όλων οι αρχηγοί είναι μέλη ή υπαλλήλοι των μεγαλομασσσωνικών ιδεών. Στο τέλος όπως και εν έτει 1974 μ.Χ. κανείς δεν θα ξέρει ποίος πταεί και ποίος όχι ενώ η αλήθεια είναι πως όλοι πταίνε και το κάνουν με τρόπον ώστε να διχάζουν τους οπαδούς πως τάχα πταίει ή δεν πταίει ο προηγούμενος ή ο μεταγενέστερος.  Στο σενάριον αυτόν ω μη γένοιτο εάν εφαρμοστεί θα επέμβει η Τουρκία για να φέρει την τάξη και την ισορροπία προφασιζόμενη πως απειλούνται τα κατεχόμενα και οι Μουσουλμάνοι και αλλογενείς στις Ψευδελεύθερες πλέον Περιοχές όπως ήσαν έκτοτε δηλαδή!!!! Τότε αφού σφάξουν όλους μας ή τινή μερίδα θα έρθει η νέα τάξη πραγμάτων στην Μεγαλόνησον και ίσως να είναι η αφορμή για να σφαγκτούν οι Τούρκοι, όπως όταν οι Ιουδαίοι την έβδομην δεκαετίαν μ.Χ. έσφαζαν τους Ελληνοκύπριους μέχρι που εκνευρίστηκαν οι Ρωμαίοι και δεν άφησαν ρουθούνι τους ζωντανόν εξ όσων λέγεται, εάν δεν τους φυγάδευσαν και πάλιν.

Μία απλή ερώτηση χωρίς περιστροφές και κομματικές πεποιθήσεις παλαιών, σύγχρονων και μελλοντικών κομματοπλήξεων: «τι είναι φρονιμότερον και καλύτερον να πτωχεύσεις και να καταργηθούν τα χρέη σου ή πριν πτωχεύσεις να υποθηκεύσεις τα ζωτικά σου όργανα;  Η πρώτη είναι η κλασική πτώχευση, η δεύτερη η πτώχευση που τιμωρείται αντί να βοηθείτε ο ασθενής.
Με το Μνημόνιον Σκλαβιάς αποικιακού νομοτυπου υπογράφεις πως αν δεν μπορείς να πληρώσεις τα δάνεια και τα ψευδοδάνεια αλλά και τους σφαγοτόκους και άλλα κολπα να σου αφαιρέσουν διά εγχειρήσεως τα νεφρά, την καρδία, τον μυελόν οστούν, τους οφθαλμούς και ούτω καθεξής μέχρι να σε ξεκοκκαλίσουν! Μα τι σημαίνει αυτόν ότι δεν είναι καν Μνημόνιον Σκλαβιάς αλλά Μνημόνιον Αποδοχής Φαγώσεως σου!!!! Και το υποστηρίζεις;;;;; όϋ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Η Κλασική Πτώχευση από την άλλη υποστηρίζει το δίκαιον του δανειζόμενου να πτωχεύσει και να καταργηθούν τα χρέη του και η τράπεζα το παραδέχεται πως ενίοτε δεν πρέπει να εισπράττει τα δυσβάστακτα δάνεια της, άσε που τα είσπραξε καμπόσες φορές και δεν εξοφλούν επειδή προπροσαυξάνονται από τους κακοτόκους!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!

Εν έτει 1936 μ.Χ. η Ελλάς εσύρθηκε εις τα ευρωπαϊκά δικαστήρια από Λουξεμβούργον, Βέλγιον και Ολλανδία περί χρεών. Ο δικτάτωρ πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς που έκανε πολύ καλύτερα πράγματα από τους εκλελεγμένους από τα στημένα κόλπα των πολιτικών κομμάτων βάσει εβραισιωνομασσωνικών προγραμματικών σκοπιμοτήτων αγόρευσε και είπε πως αν η Ελλάς πληρώσει αυτά τα χρήματα ακόμη μία φορά τα οποία πολυπλήρωσε στο παρελθόν και δεν λένε να κατέβουν εις αριθμόν, θα πτωχεύσει τόσον και με τέτοιον τρόπον όπου θα αποθάνει εξ ένδειας ο λαός και θα γενοκτονήσετε σχεδόν πλήρως τον Ελληνισμόν. Η απόφαση των δικαστών ήταν γοργή και κοφτή διαγράφονται όλα τα χρέη. Η απόφαση αυτή κατονομάστηκε στα νομικά πρακτικά ως Απόφασις Ιωάννη Μεταξά και πολλές χώρες άμα την επικάλεση τους γλύτωσαν εξ αρχής ή εις το παραπέντε εξ οδόντων και ονύχων ορέξεων των θηρευτών τους τραπεζοδανειστών, μία εξ αυτών η Αργεντινή προσφάτως, όπου το ΔΝΤ στο άκουσμα της επικάλεσης και μόνον της Απόφασις υποχώρησε εξ όλων των απαράδεκτων θέσεων του αποχωρώντας «με το ψευδοχαμόγελον στα χείλη» και ελαφρυά αλλα γοργοβιαστικά αγχωτικα πηδηματάκια. Ε δεν πρέπει «να βγάζει η γλώσσας μας μαλλιά» για να καταλάβετε όπως διαλαλεί η σοφή κυπριακή παροιμία.




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου