Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

40 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΥΕΝΕΔ ΥΠΆΓΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ;

ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ;

ΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ................



ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΠΤΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ;

ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ . ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ Γ.Υ.Σ.

Η Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού (αρκτικόλεξο Γ.Υ.Σ.), είναι μια ανεξάρτητη Υπηρεσία του ελληνικού στρατού που επανδρώνεται από στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, της οποίας κύριο αντικείμενο είναι η γεωδαίτηση και η τοπογράφηση της ελληνικής επικράτειας, από καθαρά στρατιωτική άποψη.

Το αρχικό όνομα της υπηρεσίας αυτής ήταν "Γεωδαιτικόν απόσπασμα" που οργανώθηκε επί Βασιλέως Γεωργίου του Α΄ το 1889.
Από το έτος 1895 το Γεωδαιτικό απόσπασμα μετονομάστηκε σε "Χαρτογραφική Υπηρεσία Στρατού.
Το 1926 μετονομάστηκε σε Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, διατηρώντας το όνομα αυτό μέχρι σήμερα.
Παλαιότερα στη Γ.Υ.Σ. υπάγονταν αρχικά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Ενόπλων Δυνάμεων και στη συνέχεια ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός φορέας ΥΕΝΕΔ. !!!!!!!!!!!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΣΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 1967 Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ;
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ;
Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ;

Η απόφαση γιά να κινηθεί η χούντα του Παπαδόπουλου πάρθηκε στο Τέλ Αβίβ στίς 8 Ιανουαρίου 1967. Τήν τελική οργάνωση και το συντονισμό ανέλαβε ο στρατηγός Μοσέ Νταγιάν. Από τότε ο Νταγιάν έκανε τακτικά ταξίδια στην Ελλάδα με πρόσχημα την κόρη του Γιαέλ που ασχολούμενη με τον κινηματογράφο, είχε φιλία καί συνεργασία με τους σκηνοθέτες Μιχάλη Κακογιάννη καί Νίκο Κούνδουρο όπως και με τον μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.
Ο Μοσέ Νταγιάν, ο Ισραηλινός στρατηγός, ήταν στην Αθήνα το διάστημα από τις 20 έως τις 24 Απριλίου 1967, με πρόσχημα την επίσκεψη στην κόρη του, Γιαέλ Νταγιάν που εργαζόταν σαν βοηθός σκηνοθέτη με τον Μιχάλη Κακογιάννη, γιά το γύρισμα της ταινίας ''τα ψάρια βγήκαν στη στεριά''. Ο πραγματικός λόγος ήταν πως ήθελε να επιβλεψει από κοντά την επιβολή Δικτατορίας στην Ελλάδα το 1967. Ο Παπαδόπουλος και ο Πατακός δρούσαν σε συνεργασία με την Αμερικανική CIA, χωρίς να γνωρίζουν τα σιωνιστικά σχέδια. Ανάμεσα όμως στα πρωτοπαλλήκαρα των συνταγματαρχών υπήρχαν άνθρωποι του Μοσέ Νταγιάν. Ο Δημήτρης Ιωαννίδης ήταν όργανο των σιωνιστών, μέσω του άντρα της αδελφής του, του Γιατρού Αλαζράκη που είχε την κλινική «Κυανούς Σταυρός», στην πλατεία Μαβίλη. Ο Αλαζράκης ήταν πράκτορας της Μωσάντ από την εποχή που βρισκόταν στο Βελγικό Κονγκό.
Άλλοι άνθρωποι του Μωσέ Νταγιάν ήταν ο Μακαρέζος, που είχε κάνει ένα πολυήμερο ταξίδι στο Ισραήλ λίγες εβδομάδες πρίν τον Απρίλιο του 67 γιά μετεκπαίδεύση, ο Ρουφογάλης, ο Ασλανίδης καί άλλοι σε λιγώτερο σημαντικά πόστα. Ο Νταγιάν έχει τακτική συνεργασία με το «Ελληνικό Σιωνιστικό Συμβούλιο», με τον σταθμάρχη του «Παγκόσμιου Ιουδαικού πρακτορείου» Μιμίκο Φόρτη, με την «Μεγάλη Τεκτονική στοά της Ελλάδος» στην οδό Αχαρνών καί Σουρμελή, καί με τον πραγματικό ηγέτη της χούντας που δεν ήταν ο Παπαδόπουλος αλλά απόστρατος στρατηγός με καριέρα στις μυστικές υπηρεσίες που έμενε στου Παπάγου. Ο Πατακός (που ήταν μελος της στοάς Σπυρίδων Νάγος, 29ου βαθμού) είχε ενδοιασμούς καθώς δύο αξιωματικοί, ο στρατηγός Ανδρέας Βαρδουλάκης καί ο ταξίαρχος Πανουργιάς του είχαν εκμυστηρευτεί, χωρίς να γνωρίζουν την ανάμειξη του, τις υποψίες τους γιά ενδεχόμενο πραξικόπημα από τον Παπαδόπουλο. ¨Οταν ο Νταγιάν έμαθε γιά τις εκμυστηρεύσεις αυτές, και τους ενδοιασμούς του Πατακού, τη συμμετοχή του οποίου θεωρούσε απαραίτητη γιά την επιτυχία του πραξικοπήματος ΔΙΟΤΙ την εποχή εκείνη ήταν διοικητής του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στο Γουδί και έτσι έβαλε σε ενέργεια τους μηχανισμούς ΠΙΕΣΗΣ του «Παγκόσμιου Ιουδαικού πρακτορείου» καί του Παγκόσμιου μασωνικού Αρχηγείου.

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ λανθασμένα θεώρησε ότι μπορούσε να είναι αδέσμευτος, τον Νοέμβριο του 1973, με τον δεύτερο μεγάλο αραβοϊσραηλινό πόλεμο, και αντέδρασε στην παροχή αμερικανικής στήριξης προς το Ισραήλ μέσω του ελληνικού εδάφους, η πτώση του μεθοδεύτηκε εύκολα μέσα σε λίγα 24ωρα. ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΣ; Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ !!!!!!!!

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.
ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΆΛΛΩΣΤΕ; ΟΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ Ή ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ....

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΆ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !!!!!!
ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ; ΣΟΒΑΡΑ Ε;

ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΒΑΘΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ.
ΤΩΡΑ ;




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου