Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Χοντρός καβγάς Αδωνι με Ιγνατίου στο twitter: «Να πας να ζήσεις στην Κύπρο» - «Ελεος, κύριε βουλευτά» .....

Χοντρός καβγάς Αδωνι με Ιγνατίου στο twitter: «Να πας να ζήσεις στην Κύπρο» - «Ελεος, κύριε βουλευτά» 


Καθώς από την Ουάσιγκτον ο Μιχάλης Ιγνατίου μεταδίδει συνεχώς τις εξελίξεις αλλά και την προσωπική του άποψη, ο Αδωνις Γεωργιάδης παρενέβη οργισμένος, προκαλώντας τον ανταποκριτή να αφήσει τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον και να επιστρέψει στην Κύπρο.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ρωτάει τον Μιχάλη Ιγνατίου αν συνεχίζει να υποστηρίζει το ΟΧΙ που είπε η Κύπρος για να πάρει την απάντηση: «Κύριε βουλευτά, γνωρίζετε και δεν ομολογείτε ότι και με το "ΝΑΙ" την Τρίτη, θα "σκότωναν" τις δυο τράπεζες». Και συνεχίζει ο ανταποκριτής: «Και δεν λέτε την αλήθεια... Και συνεχίζετε να προκαλείτε τους Ελληνοκύπριους. Δεν ΚΡΥΒΕΤΑΙ η χαρά σας».
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε και πριν ανακοινωθεί η συμφωνία του Eurogroup ρώτησε: «Αν χάσει σε σχέση με τη συμφωνία της Τρίτης ή αν βγει από το € θα λέτε το ίδιο;» για να λάβει την απάντηση: «Κύριε βουλευτά, έλεος. Εγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΝΤ τη Δευτέρα. Η ψηφοφορία έγινε την Τρίτη».
Η κορύφωση όμως έρχεται όταν με την ανταπάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη, «σας παρακαλώ όμως αν η Κύπρος πέσει να πάτε να ζήσετε εκεί αφού νομίζετε ότι θα είναι καλύτερα. Οχι από ΝΥ και WDC...», ο Μιχάλης Ιγνατίου δίνει τέλος στο διάλογο γράφοντας: «Είστε τυχερός που είμαι ευγενικός. Οταν εκλείψει ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ θα επιστρέψω στην πατρίδα μου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου