Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Έναν παράδειγμαν................................... ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ 4!!!!






ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Έναν παράδειγμαν................................... ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ 4!!!!

Η Κυπριακή Δημοκρατία οφείλεται εις τον μέχρι θανάτου αγώνα των Αγωνιστών της ΕΟΚΑ όπου η αρχή έγινε την 1η Απριλίου κάταυτις ινά συμβαδίζει ως φυσικόν επόμενον βήμαν της Επαναστάσεως του 1821 μ.Χ. την 25η Μαρτίου, ιδεάτης αυτής της συνδέσεως μία εβδομάδα μετέπειται ο Μέγας Ήρωας του Ελληνισμού Γεώργιος Γρίβας Διγενής!!!!


Οι μαφιόζοι λένε πως θα εύρεις το κακόν από φίλον.......... Ο ιδέατης του αμερικάνικου όνειρου Ναπολέων Χιλλ έλεγε στο βιβλίον του ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ πως ο καλύτερος σου φίλος είναι ο τραπεζίτης και αληθεύει, αυτός σου δίνει κινητήρια δύναμη αλλά αυτός αξιόγραφα, μετοχές κακής παράστασης, αυτός σου προκάνει το κούρεμα που θ' ακολουθήσει, άρα τε έχουν δίκαιον οι μαφιόζοι, από φίλον θα την εύρεις γεμάτην!!!!

Ο Μακάριος Δρουσιώτης αποδεικνύει μαζί με άλλους πως η ΕΟΚΑ ήταν γεμάτη με προδότες εκ των προτέρων. Μετά την ημιαποχώρηση των Άγγλων από την Κύπρον και την ψευδοαποχώρηση των Μασσώνων, οι Άγγλοι σε μυητική συγκέντρωση έχρισαν ως διηνηκούς κρυπτοϋπερκυβερνήτες της Κύπρου 300 οικογένειες οι οποίες κατέχουν όλες τις θέσεις στα κόμμματα, έχουν τις διάφορες εμπορικές αντιπροσωπείες, έχουν θέσεις στις κυβερνήσεις και στις κυβερνητικές υπηρεσίες και όλοι τους γνωρίζετε πολύ καλά και ως μία χαρά παιδιά ενώ διαδέχονται οι γόνοι και οι συγγενείς τους εξ αίματος ή αγχιστείας τους θώκους.

Η Αριστερά πάντοτε κατέπτυνε τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ διά των οποίων αυτή υπάρχει και πολιτεύεται και λόγω αυτής οι Μασσώνοι ίδρυσαν το ΑΚΕΛ για να αποπατριωτικοποιήσει εκ της ελληνικής συνειδήσεως τους Κύπριους. Ο Μασσώνος Αρχιεπισκοπος Κύριλλος αρνήθηκε να επαναβαπτίσει Χριστιανούς τους Ψευδομουσουλμάνους/Λινοβάμβακους οι οποίοι ψευδοεξισλαμίσθηκαν ή εξισλαμίθηκαν για να σώσουν τις περιουσίες τους όπως σήμερα από τα χρέη και την συμφορά της αποβίωσης της οικογένειας. Μάλιστα τιμώρρησε με θάνατον δόλου λένε τον επίσκοπον καλούμενον ως Κυριλλούιν!!!! Η Δεξιά ήταν μία οργάνωσις για να καπηλεύεται την ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ και κατάφερε να εκδαιμονοποιήσει την ιερή αυτή λέξη. Οι όροι Δεξιός και Αριστερός διαφέρουν μόνον στην φαντασία και την άγνοια των αδαών, είναι τόσης ευρείας έννοιας όπου χωράνε ο ένας εντός του άλλου εξού και το αιφνιδιαστικόν υπάνδρευμα του ΔΗΣΑΚΕΛ των Αναστασιάδη/Δρουσιώτη κ.α..., χωράει σ' αυτούς τους ευρείς χώρους κάθε μορφή προδότη και παρδαλοπατριδοκαπηλου, παρδαλοφιλάνθρωπου και παρδαλοπολιτισμένου τύπου ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ.

Τουτέστιν, ο ήμισυ πληθυσμός περίπου της Κύπρου μισεί τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ λόγω ΑΚΕΛ και ο άλλος ήμισυ προχωρεί προς την απαξίωσιν των διά της απροκάλυπτης από το 2004 μ.Χ. υποδεεστεροποίησης και υποβίβασης του Αγώνα της ΕΟΚΑ μέχρι τελικής εξαφανίσεως από τον ΔΗΣΥ (μην ξεχνάτε για να θυμιζει την ΔΥΣΗ = ΝΑΤΟ = ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΟΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ) ο οποίος "κλάνει" πως τους σέβεται στα μνημόσυνα των Αγωνιστών της ΕΟΚΑ αλλά στην πράξη προδίδει το πνεύμα του αγώνα τους και τον σκοπόν της θυσίας τους ήτοι την Ένωσιν με την Μητέρα Πατρίδα Ελλάς ή τουλάχιστον προσωρινά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ κ.α... Έτσι η εκτέλεση έπρεπε να γίνει από δεξιόν Πατριδοκάπηλον ήτοι η σταδιακή κατάργηση των Εορτασμών της 1ης Απριλίου προς τιμήν της ΕΟΚΑ με πρόφαση τα έξοδα την στιγμή που υπουργοί και προέδροι κυκλοφορούν με λιμουζίνες και παίρνουν παλαιοί και νέοι κυβερνητικοί παχουλούς μισθούς και συντάξεις, κόψετε τις αμοιβές απ' αυτούς αν υπάρχει ΚΡΙΣΗ όχι από τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που δημιούργησαν Ελευθερία και την Δημοκρατία των Ελλήνων της Κύπρου την οποία και άλλες θρησκευτικές ή εθνικές μειονότητες καρπώνονται χωρίς να σέβονται τους Έλληνες της Κύπρου με ποικίλους τρόπους. Αυτόν το Κράτος το ίδρυσε η ΕΟΚΑ με το αίμα της και δεν απαιτεί να μην γεύονται άλλοι τους καρπούς του αλλά να σέβονται τους ιδρυτές του μηδενός εξαιρουμένου. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ή ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΗΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗς ΕΟΚΑ!!!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!

ΗΜΙΣΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΗΜΙΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΣΥ = ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Ή ΑΠΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚΑ!!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ!!!!  

Α ρε Γρίβα σε καλούν φονιά για να λοιδωρήσουν οι ανάξιοι το όνομα σου επειδή σκότωνες εχθρούς, ενώ έκρυψαν ότι ο Γρηγόρης Αυξεντίου ήταν Αριστερός για να ενώσεις τον κυπριακόν λαόν. Κρύβουν ότι είπες εξ αρχής στον Μακάριο πως για να επιτύχει ο Αγών που απαιτεί πρέπει να συμμετέχουν και οι Μουσουλμάνοι και λοιποί Κύπριοι διότι θα επιχειρηθεί διχόνοια από τους Άγγλους. Δεν λένε πως είπε ο ίδιος ο Γρίβας και η Ελληνική Κυβέρνηση στον Μακάριο πως το να τα βάζεις τότε με την Αγγλία τα βάζεις με την ήμισυ Υφήλιον. Ο Μακάριος επέμενε, ο Γρίβας νίκησε ο Μακάριος διαχειρίστηκε ανάξια η ΕΟΚΑ Β μετά θάνατον Γρίβα απο την ΣΙΑ/ΧΟΥΝΤΑ πρόδωσε την επιτυχία του αδικημένου στρατηγού της Κύπρου. Η ΕΟΚΑ ως οργάνωσις πολεμική δεν ανέχετο την προδοσία και την ατιμία σε βάρος συναγωνίστριων ερωτικά από συναγωνιστές. Ο Τσε Γκεβάρα δεν σκότωνε στην επανάσταση της Κούβας/της Κύπρου του Ατλαντικού για ατιμία και προδότες;;;; Δεν είναι αυτός που είπε πως ο μέγιστος ήρωας όλων των εποχών είναι ο Γρηγόρης Αυξεντίου;;;; Ο Στάλιν, Μάο, Χίτλερ, Μουσολίνι άλλη κατηγορία είτε κομμουνιστές τους καλέσετε είτε φασίστες είτε δικτατοροτύραννους τον ίδιον είναι................. ΖΗΤΩ Η 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Η ΑΥΓΗ!!!!




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου