Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Θέμος Αναστασιάδης: Ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «παιδομάζωμα» από τη Χρυσή Αυγή ε;..Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;



Θέμος Αναστασιάδης.
Σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να μαζεύει μικρά παιδιά και να τους κάνει πολιτικό... κατηχητικό. Είτε πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή, είτε για φεστιβάλ Νεολαίας μεγάλων προοδευτικών κομμάτων, όπου συχνά βλέπουμε γονείς κομματόσκυλα να ’χουν τα παιδιά τους αγκαλιά με τα σφυροδρέπανα – ή με τους πράσινους ήλιους παλιότερα. 


Εδώ, και στο γήπεδο που λέει ο λόγος, τα πάνε μετά από μια κάποια ηλικία, για να μην ακούν τα «γαλλικά» των οργανωμένων. Αν μη τι άλλο, όμως, με αφορμή τα πατριωτικά φροντιστήρια της Ακροδεξιάς, γελάσαμε και λιγάκι... Ωστε ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «παιδομάζωμα» ε; 

Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; Γενιές ολόκληρες πήρε στο λαιμό της η Αριστερά τους, σέρνοντας σε μια ζωή βασάνων και βαρβαρότητας στον «κομμουνιστικό παράδεισο» χιλιάδες αθώα Ελληνόπουλα, τα πιο αγνά θύματα του Εμφυλίου!!! Με τα σημερινά δεδομένα αυτό που έκαναν θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αγγίζει τα όρια του εγκλήματος πολέμου, και ηθικά στιγμάτισε ιστορικά αυτή την παράταξη. Για κανένα λοιπόν δεν είναι καλό να ξαναθυμόμαστε όλα όσα αποφασίσαμε από το ’74 και μετά να αφήσουμε πίσω μας.

ΥΓ.: Και μια που ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα τελευταία μιλάει για Συμμορία της Τρόικας, γιατί δεν το καθιερώνει; Να αποκαλεί όλους τους κυβερνητικούς και μνημονιακούς… «συμμορίτες». Ή ακόμα καλύτερα «Κομισιόν-συμμορίτες». Καλά λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

Π/Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου