Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΥ+ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 
ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΥ+ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Η τάξη δεν είναι θέμα δικτατορίας ή σκλαβιάς αλλά θέμα μαθηματικών και αλήθειας και ως εκ τούτου θέμα ελευθερίας.

Η τάξη ξεκινάει με την ορθότητα της ιεραρχικής ταξινόμισης βάσει των ιερών ασωμάτων δυνάμεων των μαθηματικών.

Καταλαβένετε λοιπόν ότι είναι ύβρις να λέμε ή να νομίζουμε υπεράνω όλων η Πατρίς.

Υπεράνω όλων ο Θεός..............

Εις την καλύτερη των περιπτώσεων η Πατρίς είναι κάτι τις περιορισμένον, αναλώσιμον και εντός πλασίου, έναν κύτταρον του όλου ή Του Θείου!

Ενώ ο Θεός είναι όχι μόνον το απεριόριστον αλλά ο γεννήτωρ του απεριόριστου!

Ο λόγος όπου ο λαός δεν αντιλαμβάνεται τον προδότη είναι ο ίδιος για τον οποίον δεν ψυχολογεί σωστά τον κάθ' άνθρωπον. Εκείνος που θα σου κάνει το τραπέζι μπορεί να έκλεψε, ν' ατίμησε, να εγκλημάτισε για να μπορεί να σου το κάνει, μπορείς να το διακρίνεις αυτόν; Είσαι χαρακτηροϊχνηλάτης; Ό,τι κάνει κάποιος γράφουνται επάνω του, πόσες γλώσσες και πόσες διαλέκτους γνωρίζεις και δη πόσες παραφθορές, σκόπιμες και κωδικές;

Ενώ εξηγείς τι σόϊ άνθρωπος είναι κάποιος παρεξηγείσαι διότι είναι ως να αναφέρεις πράγματα καθοδόν προς έναν προορισμόν που ο άλλος δεν συναντάει ως εκ τούτου φαίνεσαι ψεύτης και παλειάνθρωπος, είναι επειδή ενώ εσύ πας απ' εδώ προς το προορισμόν ο άλλος έχει χάσει τον δρόμο και χάθηκε χωρίς να το ξέρει ή ακόμη χειρότερα πως να το καταλάβει αφού πάει στον ίδιον προορισμό από άλλη οδό!

Είναι ως να πηγαίνει στο εξωχικό τινός κώμη και ενώ εσύ πήρες τον σωστό δρόμο για να ιδείς τις σφαγές που έκανε για να καταλήηξει μεγάλος και τρανός ο άλλος οδηγείται εντέχνως από ένα δρόμο εύμορφο, ευημερίας, ανθοστόλιστο, φκειαχτό και ενώ εσύ του αναφέρεις πτώματα και λεηλασίες εκείνος βλέπει γήπεδα γκολφς, αγαθοεργίες και κεράσματα..............

Ποίος είδε τον πιο χαρακτηριστικό δρόμο και πολιτεία για τον κώμη;

Κοιτάζουν οι πλείστοι βλέπουν ελάχιστοι διακρίνουν ολιγότεροι και ευυπερδιακρίνουν οι υπερσπάνιοι...............

Πως να πείσεις εκείνον που κοιτάζει και ως εκ τούτου βλέπει άλλα εξ εκείνων όπου πρέπει να οιδεί; Δεν υπάρχει σύνδεσμος υπάρχει μύηση και χρειάζεται μία ζωή εντός λύπης και κατατρεγμού, εκτός και αν οργανωθείς και περιμένεις έχοντας και αρκετή περιουσία.

Όσον πιο πολύ βλέπεις την αλήθεια τόσον πιο πολύ απομακρύνεσαι θέλοντας και μη από τον όχλον και τόσον πιο πολύ ξεκόβεσαι προς τα άνω και ως εκ τούτου τόσον πιο πολύ περιθωριοποιείσαι.

Το Περιθώριον είναι η Προέκταση της Αλήθειας επειδή αποτελεί την ταχύτητα που αναπτύσσει περισσότερον από την Πρόοδον.

Υπάρχουν όμως δύο Περιθώρια το περιθώριο του σφάλματος, της φενάκης και του άδικου και το περιθώριο του μαθηματικού, της αληθείας και της δικαιοσύνης. Το πρώτον είναι ο δρόμος των απολωλόντων προβάτων. Ο Χριστός μας είπε ότι είτε θέλουμε είτε όχι όλοι πρόβατα είμαστε εξ ημών εξαρτάται τι πρόβατα τα είμαστε.
 
Για να πετάξεις πρέπει να εξέλθεις του κλωβίου (εις κλλωβιον = εισκλώβιον = σκλώβιον = σκλάβος), για να εξέλθεις του κλωβίου πρέπει να αποχωρήσεις από την μάνδρα για να αποχωρήσεις από την μάνδρα πρέπει να απομακρυνθείς από το κόμμα για να απομακρυνθείς από το κόμμα πρέπει να αποποιηθείς την ταυτότητα σου ως κύτταρον του όχλου και την ψευδοσυνείδηση του πλεονέκτη! Ή δε μη μάθε ποίος είσαι....... και παραδέχθου το, ένας συνειδητοποιημένος εγκληματίας και αυτοεγκληματίας είναι καλύτερος εξ εκείνου όπου δεν το παραδέχεται όχι λόγω ανοησίας αλλά λόγω εγωισμού, αχώνευτος συνδοιασμός!

Οι Έλληνες πλην όλων πρωτίστως Αυτοκαταστροφικοί επειδή πιστεύουν τα μάταια συχνάκις ως ιερά όπως π.χ.τα κόμματα. Η πίστη είναι δηλητήριο όταν αναμειχθεί με τα φαύλα, τα ανιερά και τα κίβδηλα!

Οι Έλληνες κατάστρεψαν πολλούς Έλληνες επειδή επηρεάζονται από τον δαίμονα της άγνοιας τον οποίον αναγάγουν εις Παγνώστη.

Μάθε να μην καταστρέφεις τον εαυτόν σου, την οικογένεια σου, την πατρίδα σου, την θρησκεία σου συνάμα, δύσκολον πράγμα και τότε έμαθες να είσαι η ψυχή σου επειδή έγινες ο άλλος, ο ξένος, ο μακρυνός συνάνθρωπος σου!

Ως εκ τούτου η ειλικρινής και ευσεβική προς Τον Θεόν περνάει μέσα από τον Ανιδιοτελή και Μισαλλόδοξον αλλά Ισχυρόν Εθνικισμόν!!!!
Όταν είσαι στο δύσβατο Περιθώριο της Αλήθειας και της Τιμής
είσαι κάτοικος στα μπαλκόνια της Ελευθερίας, εκεί που αναπνέεις τον έκτον ουρανό αλλά οσμείσαι τους κήπους του έβδομου.......... δεν υπάρχει παραπέρα για έναν θνητόν, ως εκ τούτου το άκρον άωτον του ανθρώπινου περιθωριοασμού είναι η εξαγιοποίηση του με τον τσαμπουκκά του μάγκα και την προσευχή του ποιμένα που χάθηκε με τα χίλια παιδιά του είτε στην έρημο είτε στην στέππα είτε στην ζούγκλα είτε στην θάλασσα είτε αλλού, στο διάστημα!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου