Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΠΕΖΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΙΧΝΗΛΑΤΗ;;;;



ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΙΧΝΗΛΑΤΗ;;;;






"Μεταξύ κατεργαρέων η ειλικρίνεια" βροντοφωνάζει η λαϊκή θυμόσοφη ρήση. Ποίον περιπαίζετε πολιτικοί τον ΙΧΝΗΛΑΤΗΝ;;;;


Τα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου είναι ξάστερα δι' όποιον έχει νουν να σκέπτεται ή τον νουν να κρίνει τις ανακαλύψεις και τις οσμές των πολιτικιχνηλάτων. Υφίσταται προεξήγηση μυστική ανά μεταξύ κυπριακών κομμάτων από την εποχή όπου ανέβηκε εις τον θώκον της εξουσίας ο αείμνηστος άμεσα ή έμμεσα (μέσω της γυναίκας του) Τάσσος Παπαδόπουλος. Το όχημα που τον πήρε εις τον προεδρικόν θώκον λέγεται "Λεωφορείον ο ΑΚΕΛ". Ύστερα ο ΔΗΣΥ με μία ανύπαρκτη αντιοπολίτευση και μία προσήνια κρυπτοεραστών παραχώρησε τόπον προς το ΑΚΕΛ ινά ανεβάσει επί θρόνου τον Δημήτρη Χριστόφια, ήταν πολύ κατανοητόν ότι το ΑΚΕΛ ως κόμμα άσσος της Αντιπολίτευσης δεν θα διακινδύνευε δεύτερη πενταετία διότι οι οπαδοί του είναι οι ασπούμε αγανακτησμένοι αδικημένοι κατατρεγμένοι (κρυπτομαζοχιστές;) όπου το ΑΚΕΛ τρέχει να τους προστατεύσει από την Δεξιά (ΔΗΣΥ) και από τους ημετέρους της Συνεργασίας κυρίως το ΔΗΚΟ όπου συμμετέχουν τις πλείστες φορές επ' ιδίας εξουσιαστικής ολιγαρχικής διακυβέρνησης και ενίοτε την ΕΔΕΚ όπου δι' έναν φεγγάριν ξέφυγε της τροχαιάς της και αλλαξοαυτονομάστηκε εις ΚΙΣΟΣ όπως λέμε το αναρριχητικόν κίσσος, ίσως το έκανε ινά φέρει τύχη αναρρίχισης στην εξουσία, εμένα μου θυμίζει και το φασσοειδές πτηνόν κίσσα που πειάνουμε επί ιξόβεργα αλλά και το ιεαρακοειδές κίτσης, τέλος πάντων! ΑΓΟΥΜΕ ΠΑΡΕΚΑΤΩ!!!!

Ο επόμενος πρόεδρος θα είναι μάλλον ο Νικόλας Παπαδόπουλος ή ο μεθεπόμενος, συνήθως προτιμούν να ανεβαίνουν εις την προεδρία της Ψευδοδημοκρατικής Ολιγαρχίας εις την αρχή των γηρατείων τους, έτσι για να συμμετέχουν εις αυτόν τον ΓΛΥΚΥΝ ΜΕΛΙΤΑ όλοι μαζί, προσυνεννοημένως παραψευδοδημοκρατικολιγαρχικά!!!!

Η πιθανότητα να δώσουν μία πενταετία εις τον Γιώργο Λιλλήκα δεν αποκλείεται ούτε εις τον Αρμένιον Μάριον Καρογιάν αν ο Νικόλας Παπαδόπουλος θελήσει να εκτίσει την πενταετία ή δεκαετία του αργότερα!

Ο ετεροθαλής αδελφός του Νικόλα Παπαδόπουλου από την μητέρα του την Φωτεινή Λεβέντη Παπαδοπούλου ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης υιός του δολοφονηθένος Υ/ΕΣ επί προεδρίας του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου εξελέγην εις τον θώκον του Δημάρχου Λευκωσίας διά της αγαστής ενεργής συμπαράστασης του ΔΗΣΥ και μας λένε ότι τάχατες ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν συμφωνούσε με την υποψηφιότητα Νίκου Αναστασιάδη! Μα ποίον περιπαίζετε; Ξέρετε ότι Ν. Παπαδόπουλος και Κ. Γιωρκάτζιης είναι αδέλφια και ότι κοινός παρανομαστής είναι η δισεκατομμυριούχα Φωντεινή μητήρ αυτών των παίδων!!!! Ως εκ τούτου, δήθεν ο Μ. Καρογιάν ήθελε υποψηφιότητα Ν. Αναστασιάδη και ο Ν. Παπαδοόπουλος όχι για να συντηρείται ο Διπολισμός (AC/DC) του ΔΗΚΟ όταν θα χρειάζεται να ανεβεί ο Ν. Παπαδόπουλος στην εξουσία να είναι θύμα τάχατες ο αποδιοπομπαίος τράγος ο Μ. Καρογιάν ή ο κάθε Καρογιάννης! Σύντομα επέρχονται εσσωκομματικές εκλογές στο ΔΗΚΟ και ίσως να την "πληρώσει" ο εκλεκτός του Τάσσου Παπαδόπουλου από τον Νικόλα Παπαδόπουλο ο οποίος υποστήριξε τον "αντίποδα" του Τ. Παπαδόπουλου εν σχέσει με το Σχέδιον Ανανά και άλλα ΕΞΩΤΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ! ΧΕΧΕΧΕ! Μα είναι ολοφάνερον πως μας "δουλεύετε" αλλά δεν θα το πούμε πουθενά, δικαιούμαστε όμως να σκάσουμε στα γέλια και να συνειδητοποιήσουμε πόσον ανόητον,  άχρηστον, αργόσχολον και μάταιον είναι ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ ΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΑΡΝΙΑ παρά να κάνουμε μία όντως σωστή αντιπολίτευση ή κάτι σωστόν περί ημών, της οικογένειας ημών, της πατρίδας και τους φίλους ή συνανθρώπους μας, Τον Θεόν και την ψυχή μας!!!!

Βεβαίως η συνεννόηση όλων αυτών γίνεται εντός Μυστικών Αιθουσών ή μέσω των Τελεταρχών της Πολιτικής Αλχημείας εντός αυτών των Αιθουσών που συνήθως ήτοι κατά 999% ελέγχονται από την Αδελφότητα των Εχθρών.

Το ΑΚΕΛ πήγε στο ράλλυ με το τζιηππούιν τύπου βιτάρα του Αγάπιου (Σταύρος Μαλλάς) ενώ ο ΔΗΣΥ με την φόρμουλα 1 (Νίκος Αναστασιάδης). Το ΔΗΚΟ έδωσε το Ττύρμπω του στον Ανστασιάδη διά Καρογιάν το λέγειν και την ευχήν του στον Λιλλήκα διά το Παπαδοπούλω το λέγειν. Ο Γ. Λιλλήκας ήξερε ότι θα είναι τρίτος και για να γίνει αυτόν το ΕΛΑΜ έπρεπε να θέσει υποψήφιον συν κάτι άλλοι για να μην ποσοστούν τα κουτσιά (κουκιά/κύαμοι) του Γ. Λιλλήκα!!!! ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ;;;; ΝΑ ΠΑ ΝΑ  ΓΑ..............ΤΕ!!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ;;;; ΤΟΥΤΟΙ ΠΑΠΑΕΣ (ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ) ΤΟΥΤΟΙ ΤΑΤΑΕΣ (ΑΝΑΔΟΧΟΙ/ΝΟΥΝΟΙ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΩΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΥΤΟΘΥΜΑΤΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ (ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ!!!! ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ:!!!! ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΚΑΙΡΟΝ ΟΜΩΣ!!!!)
Το ΑΚΕΛ έβαλε υποψήφιον (το τζιηππούιν του Αγάπιου) για να τρέχει μόνον του και να έρχεται δεύτερον ούτως ώστε να μην πάρει την εξουσία αυτήν την φοράν και για είναι βέβαιον ότι δεν θα γίνει καμμία στραβή και θα τρέξει μόνον του και θα έρθει πρώτον, κανόνισε στα ήμισυ του δρόμου προς το τέρμα να κρούσει (καεί) το τζιηππούιν μήγαρις και τερματίσει και έρθουν τα πάνω κάτω! Ο Σταύρος Μαλάς λοιπόν δεν υποδύθηκε τον ρόλον του Νέρωνα που έτρεχε μόνος του στις Αρματοδρομίες των Ολυμπιακών Αγώνων και τερμάτιζε και πρώτος και δεύτερος και τρίτος, αλλά από την ανάποδη πλευρά, να μην τερματίσει πρώτος. Δηλαδή Ποντιοπιλατισμός από την ευθεία και την ανάποδη συνάμα! Μέγιστον παράδειγμα της Πολιτικής είναι ο Πόντιος Πιλάτος από τον Πόντο, λέτε λόγω της δράσης αδράνειας του έναντι Του Ιάσων Χριστού να πληρώνει τόσα δεινά ο Ποντιακός Ελληνισμός;;;; Παρόμοια σκέψη έχουν με τους Θεσσαλούς απόγονους του Αργοναύτου Αρμένιου υιού του βασιλεύς της Θεσσαλίας Ζεύξιππου οι Πόντιοι (αυτά για την Ιστορία όπου όλο και κάτι έχει να πει!)
Ναι είσαστε ΦΑΚΚΙΡΗΔΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ αλλά ΚΑΠΟΙΟΙ βαστούν το κκοκκαλούϊν της κεφαλής του όφι επί νου τους και όπως είπε ο Ιάσων Χριστός δεν υφίσταται πραότερον κτήνος εκ του όφι ήτοι το ζώον όπου βλέπει καθαρότερα και σκέττα ήτοι άνευ ψευδογλυκαντικών πρόσθετων ψευδαισθήσεων την πραγματικότητα.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΡΟΓΟΝΟΥ 25,000 ΕΡΜΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ. ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΕΘΗΚΕ Σ' ΟΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.


Ο Ερμής ο Τιρσμέγιστος είπε ό,τι υπάρχει επάνω υπάρχει κάτω (καθ' εικόναν και κατ' ομοίωσιν και το μήλον πίπτει απ' επάνω εκ της μηλιάς!) ο ΠΟΛΙΤΙΚΙΧΝΗΛΑΤΗΣ σας λέγει πως ό,τι υπάρχει μέσα υπάρχει και έξω, πως ό,τι είστε εξωτερικά είστε και εσωτερικά!

Καλή Διακυβέρνηση να έχουμε! Ναι είμαστε Μάρτυρες Του Τριαδικού Θεού!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου