Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΙΣΟΒΙΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ;;;;;



ΔΕΙΤΕ ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΕΣΗΣ ΣΕ ΙΣΟΒΊΤΗ, Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ. ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 7,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

ΤΑ 51.000.000 ΠΟΥ ΛΕΊΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ 17,5 + ; ΟΕΟ ........

Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΑΚΟΥ.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. Ζήτησε από το δικαστήριο να αναγνωρίσει στον πελάτη τους το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και να ληφθεί υπόψη η συνολική προσωπικότητα του κατηγορούμενου!!!!!!!!
"Επέδειξε λαμπρή διαδρομία στην πόλη της Θεσσαλονίκης με αφετηρία τα μαθητικά του χρόνια. Κράτησε τη σημαία της πατρίδας του σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες και ήταν βουλευτής επί 17 χρόνια. Αν δεν το δικαιούται αυτός ο άνθρωπος, ποιος το δικαιούται;"!!!!!!!!!
ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ΟΕΟ ..............

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΚΟΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΚΟΥ ...) ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΓΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΈΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!!!!!!! ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ του επικεφαλής του τμήματος Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Χρήστου Παπαχατζή, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ αλλα ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!! (Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ο Καραμπέρης συμμετείχε ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας στο συνδυασμό «Καθαρά Χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις», ο οποίος υποστηρίχθηκε από το ΛΑΟΣ με επικεφαλής τον Κυριάκο Βελόπουλο) ΟΜΩΣ Ο ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ..................

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 51.000.000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ; ΟΕΟ.........

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΦΏΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ . «Και τον Κολοκοτρώνη, φυλακή τον έβαλαν»
........................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου