Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

NEO BOMBA - Oι πρώην "Ανεξάρτητοι" Αύριο το πρωί το νέο κόμμα


Το πρωί της Τρίτης θα καταθέσουν οι πρώην "Ανεξάρτητοι" στο Πρωτοδικείο τα χαρτιά για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα-forum.

Το όνομα κρατείται ακόμα και.....
αυτή τη στιγμή επτασφράγιστο μυστικό, ενώ το καταστατικό θα υπογράφουν 21 προσωπικότητες από όλους τους επαγγελματικούς χώρους (ακαδημαϊκό, δημοσιογραφικό, αγροτικό, αθλητικό κλπ.). Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο δύο πολιτικοί θα υπογράψουν το καταστατικό, ο πρώην γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Γιαννάκης και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σταματης, ο οποίος όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να πολιτευτεί.

Όπως έγραψε και η Real News την Κυριακή, πρόκειται για ένα think tank που θα μετεξελιχθεί αργότερα σε κόμμα. Ιδεολογικά προσδιορίζεται από το πατριωτικό κέντρο μέχρι τη λαϊκή Δεξιά.

Προς το παρόν, τα πολιτικά στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν βγαίνουν στο "προσκήνιο". Δηλαδή, οι Χρήστος Ζώης, Γιάννης Μανώλης, Γιάννης Κουράκος και ο διαγραφείς από τη ΝΔ Νίκος Σταυρογιάννης. Κι αυτό γιατί θέλουν να περάσουν το  μήνυμα ότι ανοίγουν το δρόμο στην κοινωνία. Στόχος τους είναι η ίδρυση ενός κόμματος αρχών, με ισχυρό καταστατικό. Γι αυτό  θα προηγηθεί το κόμμα και θα ακολουθήσει ο αρχηγός.

Τη θέση του έχει διαχωρίσει ο Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος δεν θα συμμετάσχει  στην κίνηση.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συζητήσεις με τον νέο φορέα που θα ιδρυθεί βρίσκονται εκτός από στελέχη που παραιτήθηκαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, στελέχη που έχουν διαγραφεί από τη ΝΔ, αλλά και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/01/neo-bomba-o.html#ixzz2JJE5lfD1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου