Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΣΑΜΑΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ


από τον Στέφανο Χίο
Τα πράγματα είναι πλέον πολύ άσχημα. Ποντάροντας στα υπερσυντηρητικά αντανακλαστικά μιας παθογενούς κοινωνίας και πάμφτωχων ρημαγμένων διαστρωματώσεων πόπολου και...
φοβισμένων νοικοκύρηδων, ειδικά στις φθίνουσες επαρχιακές πόλεις, ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της τρόικας καταπατώντας το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους εφαρμόζει την πολιτική του διαίρει και βασίλευε για να ανταπεξέλθει στις ρητές προσταγές των ξένων πρακτόρων που κυβερνάνε την πατρίδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, χαμένος στα λάθη και τα αμαρτήματα των συνιστωσών, επιχειρεί συντηρητική στροφή αλλά θα πρέπει να έχει υπόψιν του κι αυτός και ο αρχηγός του ότι το ιμιτασιόν δεν πέτυχε ποτέ και κατανικήθηκε.

Σε μια τέτοια μίζερη πραγματικότητα, με την Υγεία υποβαθμισμένη, με τα νοσοκομεία ξεχαρβαλωμένα, με την κοινωνική πολιτική ανύπαρκτη, με την παιδεία σε τρομακτικά ελλειπτική κατάσταση, με τους πανεπιστημιακούς μουγγούς και τους γιατρούς πένητες, ο κοινωνικός ιστός έχει διαρραγεί και κινδυνεύει να καταρρεύσει τελεσίδικα. Ποια χώρα πήγε μπροστά με όλα τα προαναφερθέντα κάτω του μηδενός;

Στον πρωθυπουργό της χώρας που έχει παιδιά που τα μοσχοταίζει και τα μοσχοναθρεύει(γιατί αυτός πάντα είχε)του αφιερώνουμε μια φωτογραφία από το Πατρινό Καρναβάλι.

Το μωρό θα το βλέπεις στον ύπνο σου, Τόνι. Μόνον που δεν θα ξυπνάς από τον ιδρώτα και τον φόβο γιατί στα χρόνια της πολιτικής σου ανυπαρξίας έχασες αυτό που έχει ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Τη συνείδηση σου. Και υπάρχουν χίλιοι λόγοι που την έχασες, κύριε πρωθυπουργέ. Και τους ξέρεις. Ψάξου λίγο μέσα σου και θα καταλάβεις που οδηγείς όσους είμαστε ακόμα Έλληνες και ζωντανοί. Από την πείνα και το έγκλημα.

Το μωρό. Αυτό το μωρό να σε "κυνηγάει" για πάντα. Ευχή και κατάρα...

Σ.Χ
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου