Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ.........

pic-0-norm«Οι προσπάθειες τρομοκράτησης του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες» δεν μας τρομάζουν», σημειώνεται στην ανακοίνωση
Για προκλητική έφοδο υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας στην 3η διάθεση ειδών διατροφής «Χωρίς Μεσάζοντες – Από Όλους για Όλους», που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ρωμαϊκής Αγοράς στη Θεσσαλονίκη
την Κυριακή, κάνει λόγο η Επιτροπή Κατοίκων Κέντρου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Κατοίκων Κέντρου καταγγέλλει «την προκλητική έφοδο υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας και τις απειλές τους για μηνύσεις σε μέλη της Επιτροπής μετά από ανώνυμη καταγγελία (από ποιόν και γιατί άραγε;) ότι ο χώρος δήθεν “είχε καταληφθεί χωρίς σχετική άδεια από το Δήμο”».
«Μετά την έντονη αποδοκιμασία από τον κόσμο που παρευρισκόταν εκείνη την ώρα και την παρέμβαση δημοτικών συμβούλων που επιβεβαίωσαν ότι το δημοτικό συμβούλιο προφορικά είχε εγκρίνει τη σχετική αίτησή μας, οι υπάλληλοι απομακρύνθηκαν, αφού πρώτα κατέγραψαν παράνομα σε προσωπικό μπλοκάκι – και όχι σε επίσημο έγγραφο, όπως οφείλει η ΕΛ.ΑΣ. και ούτε καν έχει δικαίωμα η Δημοτική Αστυνομία! – τα στοιχεία ταυτότητας ενός μέλους της Επιτροπής μας», σημειώνει η ανακοίνωση.
«Οι προσπάθειες τρομοκράτησης του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες», που πρόσφατα σημειώθηκαν επίσης σε Θέρμη και Καλαμαριά, δεν μας τρομάζουν! Όσοι αντιτίθενται στις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και κρύβονται πίσω από ανώνυμες καταγγελίες μάλλον έχουν διαλέξει πλευρά. Η Επιτροπή μας θα συνεχίσει την αντίσταση και ανυπακοή στη μνημονιακή βαρβαρότητα και καλεί όλους τους κατοίκους του Κέντρου να πλαισιώσουν τη δράση της ώστε όλοι μαζί να κάνουμε τα πράγματα να πάνε αλλιώς», καταλήγει.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου