Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Σύλληψη 52χρονης καθηγήτριας ξένων γλωσσών για παιδική πορνογραφία

Στη σύλληψη μίας 52χρονης καθηγήτριας ξένων γλωσσών, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα προχώρησαν χθες, 28 Ιανουαρίου, οι αστυνομικές Αρχές στην Αθήνα
.
Σε βάρος της 52χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου έχει σχηματιστεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.
Η σύλληψη της 52χρονης ακολούθησε καταγγελία που έγινε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας. Η εν λόγω δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, συνάδελφοι της ήρθαν σε επαφή, με την 52χρονη, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.
Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την κατηγορουμένη, η οποία και την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.
Στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία της συλληφθείσας, οι αστυνομικοί βρήκαν:
34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου,
Ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών,
Ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του.
Η 52χρονη θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου